badboys' Alıntı:
bugüne kadar bu işin hep bilgisayar öğretmenlerinin hakkı olduğunu düşünmüştüm ama bu saldırganlığa bakarak yanıldığımı eğitimde heşeyin teknik bilgi olmadığını ( ki Forumun bazı yerlerinde 40 soru için eğitim öğretim formasyon sorusu bu sorular diğer öğretmenler daha şanslı diyen bilgisayarcılar vardı demekki kendileride kabul ediyolar öğretmenliğin tak skten ibaret sandıklarını) hla öğrenemediğinizi ve bu yüzden okullarda sadece bilgisayar bozulduğunda hatırlandığınzı ve iğneyi kendinize batırmanız gerektiğini eğiteke atacağınız maillerde bu anlattıklarımada yer vermeniz gerektiğini saygılarımla sunarım
ortada bir saldırganlık yok iken farklı branştaki arkadaşlar nedense (!) bunu saldırganlık olarak algıladı.herkesin fikirlerini serbestçe açıkladığı bi platformdayız..sözlerimiz her sınıf öğretmenine vs. branştakilere değildi. İHTİYAÇLARI OLMADIĞI halde durumdan faydalanmaya çalışanlaraydı..
bir de okulun can damarı olan bilgisayar öğretmenleri için "sadece bilgisayar bozulduğunda hatırlanıyorsunuz" cümlesine çok nankörce demekten başka bir şey bulamıyorum,eminimki okulunuzdaki bilgisayr öğretmeninden pek çok kez faydalanmışsınızdır..herhalde kendi düşünceniz değildir hocam,yani öyle zannediyorum..