emines' Alıntı:
fazla okumamış olabiliriz ama böte de okuduk sesimiz ondan çıkıyor olabilirmi acaba ayrıca emin olun sizde bizim yerimizde olsanız neler yapardınız bilemiyorum. hakkınız olmayan bir konuda bu kadar konuştuğunuzu göre birde hakkınız olan elinizden alınsa ne yaparsınız düşünemiyorum bile
Bu son yazım olacak ve bi daha bu konuya bişey yazmıycam
Hakkım olmayan bir konuda konuşuyorum ama hakaret var o dokundu bana. Ciğer bekleyen kedi değiliz ya da başkasının ekmeğini elinden almıyoruz biz.
Kadro doldurmuyoruz, bilgisayar derslerine girmiyoruz. Sadece demin de dediğim gibi bazı öğretmenlerin ağlayarak yaptıkları işleri biz isteyerek ve severek yapıyoruz.
Daha fazla okumaktan kastım; biz de üniversite okuduk, biz de eğitim fakültesi mezunuyuz. Yani kısaca biz de öğretmeniz. Dışarıdaki bi internet cafeci değiliz. Bir zamanlar ziraat fakültesi mezunları sınıf öğretmeni olup, hatta 8/1 kadro ile başlamasından ben de rahatsızdım ben de şikayet ettim. Şikayet etmemdeki amaç ekmeğimin elinden alınması değildi. Onların öğretmenlik yapamayacağı, eğitimin daha kötüye gideceğinden dolayı idi.
Ekmeğinizi kimse elinizden almıyor merak etmeyin. Derslerinizi de elinizden almıyor kimse...
Sen BÖTE mezunusun, ben ESEF mezunuyum. Bilgine güveniyorsan girersin EBİTEFO ya orda yarışırız. Burda kimseye ahkam kesmeyin.