Ders sayıları azaltılmayacak dedi bakan bey. Yanlış anlamışsınız o kısmıaynenbadi' Alıntı:- Yeni müfredat Eylül ayında başlayacak yeni eğitim-öğretim yılından itibaren hayata geçecek. Yeni müfredat ile ders sayıları azaltılacak, ders içerikleri sadeleştirilecek.
- Bu müfredat, dolayı TEOG ve LYS sınavlarını etkilemeyecektir.
- 1. sınıf. 5. sınıf ve 9. sınıf öğrencilerimiz yeni müfredatla eğitim görecekler
- Bugünden itibaren 1 ay süreyle herkesten görüş ve öneri bekliyoruz
aynen ya inanki cımbızla kelime avi .Dbotebocuu' Alıntı:digital yeterlik dedi
digital yeterlik dedi
digital yeterlik dedi uhaha: uhaha: uhaha:
düştüğümüz hale bak ya
yok hocam sanmam ebe ıkıde bı degısıyor zaten onlarda haberı yoktur ekledıklerınden61>34' Alıntı:eba da bizim dersi ebaders bölümünde sadece 5'lere eklemişlerdi geçenlerde. bu bir işaretmi bilemicem :cry:
aynen ole duruyor açtım inceledeim programı -8 e kadar war kazanımlar vs. Eğer bilişim yoksa yazıklar olsun şuna bak ya 1-8 kadar bizde 6 da kalırsa seviniyoruz yazıklar olsun sistememurathan21' Alıntı:görsel sanatlar dersi 1-8 e kadar tüm sınıflarda olacak gibi ,teknoloji ve tasarım ders 7 ve 8 ler de
hayal kurmakla olmuyor hocam daha fazla üzülüyorsunfinefrenzy' Alıntı:Dersi 1 e düşürsünler, BTR her okula bir norm versinler. Ne dersiniz, hoş olmaz mı?
btnotlari' Alıntı:eklemişler sonunda
btnotlari' Alıntı: