Bende bir görüş ekledim yazıyı okuyan adam koltuğundanzıplar herhalde.
""
Bu mesajın tamamını okumayın çünkü çok tehlikeli , okursanız yapmış olduğunuz hatalardan dolayı kendinizi imha etmeye karar verebilirsiniz.
Dersin 1,2,3,4,5,6,7,8 sınıflarda haftada 2'şer saat zorunlu olarak okutulması gerekiyor, bunun yanında teog sınavında soru çıkması lazım aksi halde okutulsa da başarılı olunamaz..
Teog'da soru çıkmayan bir dersi kimse çaba gösterip öğrenmek istemez.
Gerekçe: Neden okutulmalı : Çünkü Bilişim bir matematik,türkçe,sosyal,din,tarih ...vs. derslerden daha fazla hayatımızda yer alıyor.
Gelecek bu sektör üzerine kurulacak ve siz şimdiden genç beyinlere bu sektörün tohumlarını ekmezseniz gelecekte meyve yiyemezsiniz.
Örnek olay: ABD'de Microsoft şirketini kuran Bill Gates 1967 yılında daha henüz 12 yaşındayken Bilişim kurslarına gitti.
o zamanlar çocuk olan o adamın şimdiki bütçesi ülkenizin bütçesine neredeyse eşit.
PISA sorularını OECD'nin sitesinden inceleyin ne kadar sistemi mahvettiğinizi göreceksiniz. (PISA sınavı kağıt üzerinde yapılmıyor flash belleklerden pc üzerinden simülasyonlu sorularla yapılıyor ,Bizim eğitimde müfredatımızda hiç kullanmadığımız sorular,Sizin resmi yazılarla kapattığınız ve bakımını yapmayıp çürümeye terk ettiğiniz bilgisayar laboratuvarlarında yapıldı PISA sınavı )
Ülkem adına üzülmüyorum çünkü onlar sizi buralara getirdi ve bedelini yakın gelecekte sizin mahvettiğiniz sistemle ödeyecekler.
""
Trump gibi olmak lazım saldıracaksın ki karşı taraf kendine savunma hazırlasın.(Savunmaya göre durum tespiti yapalım)
Almanları seviyorum çünkü hataları yüzüne karşı söylerler ulu orta.
Türkler'den pek haz etmiyorum çünkü her yerde kendilerine şefaatçi arıyorlar.(Şefaat = Beni kayır = Bana torpil geç =Ben bir halt yedim ama beni kurtar çünkü sendenim )
:!: