Cemal TANER' Alıntı:Ben istifa etmiyecem bir dahaki sefere il başkanı olup 5 bin kaymelik maaş , altımda araba ve cep telefonu ile gezecem
profesyonel sendikacı
Cemal TANER' Alıntı:Ben istifa etmiyecem bir dahaki sefere il başkanı olup 5 bin kaymelik maaş , altımda araba ve cep telefonu ile gezecem
hocam bende ebs liyim kusura bakma bugüne kadar hangi hakkımızı savundular. tepkilerden dolayı yeni yeni bişeyler yapmış gibi görünüyorlar . istifa etmek çook ii bi fikir. ..sesini çıkarması gereken yerde çıkarmadılar. en azından ben branşımda mağdurum ses soluk çıkmadı. .. öğretmene okadar hajksızlık yapıldı adam akıllı bir duruşları olmadı valla bence istifa etmek mantıklı...serkanozen1' Alıntı:EĞTİTİM BİR SEN LE NE ALAKASI VAR KARDEŞİM. BİR SİTEDEKİ AÇIKLAMALARI BİR OKU....Savunan Adam' Alıntı:Merhaba Değerli arkadaşlar. Sözü fazla uzatmadan şunu kısaca söyleyeyim. 4 öğretmen arkadaşımla birlikte (sadece Allah rızası için)milletvekilleri için bir gecede %100 zammı jet hızıyla onaylayan, şike davası için 6 aylık bir yasayı jet hızıyla değiştiren, bununla birlikte mili eğitim camiasının temel taşı olan öğretmenlere yapılan zulme bir nebze olsun karşı çıkmak için, ayrıca mevcut hükümetin yanlışlarını kesinlikle onaylamadığımızı belirtmek amacıyla üyesi olduğumuz EĞİTİMBİR-SEN'den istifa edeceğiz. Şuan için 5 öğretmen arkadaşız. Toplu halde istifa edeceğiz. Eğer bize katılmak isteyen öğretmen arkadaşlarımız olursa bu konu üzerinden gününü ayarlar ve istifalarımızı il şubesine sunarız.
Hz. Ömer(ra):"Ey Mü'min kardeşlerim. Benim bir yanlışımı görürseniz, ne yaparsınız?"
Sahabe:"Seni kılıcımızla düzeltiriz."
Hz. Ömer(ra):"Hamdolsun, yanlış yaptığımda beni kılıcıyla düzeltecek kardeşlerim var."
Not: İstifa etme düşüncemizde Eğitimbir-sen'e bağlı olan Şekerbank'tan sürekli olarak cep telefonlarımıza gelen "Uygun Faiz" içerikli mesajlar da etkili olmuştur.
keşke herkes sadece bakmasa aynı zamanda da görsemmkgs1' Alıntı:hocam bende ebs liyim kusura bakma bugüne kadar hangi hakkımızı savundular. tepkilerden dolayı yeni yeni bişeyler yapmış gibi görünüyorlar . istifa etmek çook ii bi fikir. ..sesini çıkarması gereken yerde çıkarmadılar. en azından ben branşımda mağdurum ses soluk çıkmadı. .. öğretmene okadar hajksızlık yapıldı adam akıllı bir duruşları olmadı valla bence istifa etmek mantıklı...serkanozen1' Alıntı:EĞTİTİM BİR SEN LE NE ALAKASI VAR KARDEŞİM. BİR SİTEDEKİ AÇIKLAMALARI BİR OKU....Savunan Adam' Alıntı:Merhaba Değerli arkadaşlar. Sözü fazla uzatmadan şunu kısaca söyleyeyim. 4 öğretmen arkadaşımla birlikte (sadece Allah rızası için)milletvekilleri için bir gecede %100 zammı jet hızıyla onaylayan, şike davası için 6 aylık bir yasayı jet hızıyla değiştiren, bununla birlikte mili eğitim camiasının temel taşı olan öğretmenlere yapılan zulme bir nebze olsun karşı çıkmak için, ayrıca mevcut hükümetin yanlışlarını kesinlikle onaylamadığımızı belirtmek amacıyla üyesi olduğumuz EĞİTİMBİR-SEN'den istifa edeceğiz. Şuan için 5 öğretmen arkadaşız. Toplu halde istifa edeceğiz. Eğer bize katılmak isteyen öğretmen arkadaşlarımız olursa bu konu üzerinden gününü ayarlar ve istifalarımızı il şubesine sunarız.
Hz. Ömer(ra):"Ey Mü'min kardeşlerim. Benim bir yanlışımı görürseniz, ne yaparsınız?"
Sahabe:"Seni kılıcımızla düzeltiriz."
Hz. Ömer(ra):"Hamdolsun, yanlış yaptığımda beni kılıcıyla düzeltecek kardeşlerim var."
Not: İstifa etme düşüncemizde Eğitimbir-sen'e bağlı olan Şekerbank'tan sürekli olarak cep telefonlarımıza gelen "Uygun Faiz" içerikli mesajlar da etkili olmuştur.
hacı bu ne içinki ebs yi savunmaksa ikide biz savunak ... en azından bi faydasını görmüş oluruz :mrgreen:jemba35' Alıntı:"Savunan Adam" yıldız meydanında benden sana 1.5 porsiyon ciğer, yanınada ayran, üstünede künefe, afiyet olsun
akyildiz41' Alıntı:elinde istifa dilekçe matbusu olan var mı?
EBS den bu gün yada yarın istifa ediyorum.
:++:andariel' Alıntı:akyildiz41' Alıntı:elinde istifa dilekçe matbusu olan var mı?
EBS den bu gün yada yarın istifa ediyorum.
Hocam biran önce istifa et...
http://www.egitimbirsen.org.tr/dokuman/istifaformu.pdf
Öğretmenlere yapılmayan ama Milletvekillerine jet hızıyla maaş zamlarından sonra umarım Bu sendikaya üye olan tüm arkadaşlar istifalarla eğitim camiasının tepkisini gösterirler...
:alkis:havin.de' Alıntı:Eğitim bir sen e üye arkadaşlarımızın birinden bile "ben isteyerek kalkıp gittim üye oldum" lafını duymadım şimdiye kadar. Ya "arkadaşım ısrar etti", ya "müdürüm illa" dedi, ya "ayıp olmasın dedim" ya "eşimin tayinini yapacaklardı", vs vs. Hikayeleri hep böyle yani.
Gerçi diğer sendikalara istekleriyle üye olan arkadaşlar çok mu memnun, cıks
Hayırlısı olsun hocam ne diyelim..
aynen dediğiniz gibi hocamhavin.de' Alıntı:Eğitim bir sen e üye arkadaşlarımızın birinden bile "ben isteyerek kalkıp gittim üye oldum" lafını duymadım şimdiye kadar. Ya "arkadaşım ısrar etti", ya "müdürüm illa" dedi, ya "ayıp olmasın dedim" ya "eşimin tayinini yapacaklardı", vs vs. Hikayeleri hep böyle yani.
Gerçi diğer sendikalara istekleriyle üye olan arkadaşlar çok mu memnun, cıks
Hayırlısı olsun hocam ne diyelim..
esesim26' Alıntı:Herkesin tepkisi Eğitim Bir sen e... Onların tepkisizliğinin nedeni ortada... fakat Türk Eğitim sen in tepkisizliğinin nedenini anlamak mümkün değil... Geçmiş senelerde Ankara da büyük eylemler yapan sendikalr bu kadar önemli bir konuda dostla alış verişte görsün hesabı parmakla sayılacak adamnla eylem yaptık diyor... Pes valla...
faruks' Alıntı:konuyu açan arkadaş acaba istifa ettimi... bizi bilgilendirirse iyi olur...