esesim26' Alıntı:Herkesin tepkisi Eğitim Bir sen e... Onların tepkisizliğinin nedeni ortada... fakat Türk Eğitim sen in tepkisizliğinin nedenini anlamak mümkün değil... Geçmiş senelerde Ankara da büyük eylemler yapan sendikalr bu kadar önemli bir konuda dostla alış verişte görsün hesabı parmakla sayılacak adamnla eylem yaptık diyor... Pes valla...
Sizinle tartışmaya girmek istemem ama gerçekten Türk eğitim senin yapabileceklerinin bu kadar olduğuna inanıyormusunuz?Türkoğlu' Alıntı:esesim26' Alıntı:Herkesin tepkisi Eğitim Bir sen e... Onların tepkisizliğinin nedeni ortada... fakat Türk Eğitim sen in tepkisizliğinin nedenini anlamak mümkün değil... Geçmiş senelerde Ankara da büyük eylemler yapan sendikalr bu kadar önemli bir konuda dostla alış verişte görsün hesabı parmakla sayılacak adamnla eylem yaptık diyor... Pes valla...
öncelikle türk ğeitim sen e haksızlık yapıyorsunuz.
ek ödeme için
a) 300 bine yakın dilekçe toplnadı ve başbakanlığa gönderildi.
b) hemen hemen her ilde her çarşamba eylem yapılıyor
http://www.turkegitimsen.org.tr/haber_g ... r_id=14055
c) genel başkan ismail koncuk bizzat bakana bu işin peşini brakmaycaklarını gerkirse çok büyük eylemde yapcaklarını söyledi.
özür grubu için yapılanlarıda biliyorsunuz
ayrıca bilişimcilerin derslerinin önümüzdeki yıla gelmesi için ciddi çalışmlar yapılacak
2009 dan beridir devamlı bakanlığı bu konuda rahatsız eden türk eğitimsee haksızlık etmeyelim.
unutmayalım ki öğretmen camiası yetkiyi türk eğitimsenden almış eğitim bir sene vermiştir.
bu gün vekillerin aldıkları zammı kınayarak ve eğitim çalışanlara ek ödeme vermeyelere karşı tabutlu eylem yapıldı
http://www.turkegitimsen.org.tr/haber_g ... r_id=14068
İstifa edene kadar bütün eylemlere katıldım ama katılırkende bu eylemlerin sonuç getirmeyeceğini biliyordum ve bunları dile getirdim...egebote' Alıntı:Değerli öğretmenim sende katıl eylemin sesi büyüsün, ne yapalım öğretmenler odasında mavra mı atalım ben o sendika bu sendika önemli değil benim öğretmenimin hakkını savunan tüm sivil toplum örgütlerini desteklerim, bilişimciler bir araya gelelim dedik 1 ankarada eylem yapalım 200 kişi toplandı. Türk eğitim sen 6 haftadır her çarşamba valilik önlerinde basın açıklaması yapıyor, kesk 21 aralıkta iş bırakma eylemi yaptı. eğer biz böyle susmaya devam edersek ortalıkta ne dersimiz kalır bizde sıradan tamirci oluruz.
İyi geceler
Türkoğlu' Alıntı:esesim26' Alıntı:Herkesin tepkisi Eğitim Bir sen e... Onların tepkisizliğinin nedeni ortada... fakat Türk Eğitim sen in tepkisizliğinin nedenini anlamak mümkün değil... Geçmiş senelerde Ankara da büyük eylemler yapan sendikalr bu kadar önemli bir konuda dostla alış verişte görsün hesabı parmakla sayılacak adamnla eylem yaptık diyor... Pes valla...
ek ödeme için
c) genel başkan ismail koncuk bizzat bakana bu işin peşini brakmaycaklarını gerkirse çok büyük eylemde yapcaklarını söyledi.
ayrıca bilişimcilerin derslerinin önümüzdeki yıla gelmesi için ciddi çalışmlar yapılacak
2009 dan beridir devamlı bakanlığı bu konuda rahatsız eden türk eğitimsee haksızlık etmeyelim.
unutmayalım ki öğretmen camiası yetkiyi türk eğitimsenden almış eğitim bir sene vermiştir.
bu gün vekillerin aldıkları zammı kınayarak ve eğitim çalışanlara ek ödeme vermeyelere karşı tabutlu eylem yapıldı
siyasi bir görüşü olduğunu düşünüyorsan veya bildiğin bişey varsa bizede söyle biz de bilelim gerekirse ondan da istifa ederim. sefa hocamın iletişimine gelince kim iyi niyetle bir düşünce atsa ortayua veya bişeyler yapmaya çalışsa hemen karşı çıkan o işi sabote etmeye çalışan arkadaşlarımız olduğunu sen de biliyorsun. bence sefa hocam gerçekten bizim yanımızdaydı ve gerçekten tüm gayretiyle diğer sendikalarla kıyaslanmayacak kadar emek harcadı. hatalarıda olmuş olabilir ama her gülün birde dikeni vardır. hatasız kul olmaz vs... ben kendi çapımda tepkimi böyle veriyorum herkesde kendi çapında bir tepki versin. tepkisiz kalanlara takım tutar gibi parti ve sendika tutanlara çıldırıyorum en çok 8)eya' Alıntı:Tarafsızlığımı bozmadım, bozmaya da niyetim yok. Hangi sendika siyaset dışı bir hak savunması yaparsa desteklerim. Hangi sendika hatalı bir iş yaparsa ayıplarım. Bizim branşımızı hiç bir sendika tam anlamıyla dert edinmedi, ben neden sendikaları dert edineyim ki... Eğitim söz-seni, Sefa hocamı tebrik ve takip ediyorum... Şunu da söyleyeyim, gerçekten siyasi hiç bir görüşü olmadığına emin değilim bu bir, ikincisi Sefa hocam bazen haklı olarak kızgınlıkla bazen de haksız olarak onaylamadığım şekilde iletişim kurdu forumla. Umarım aynı hataları yapmaz.
Hiç bir sendikanın bizim için yapabileceği bir şey yok diye düşünüyorum. 600 binlik bir camiada 12 bin kişiyi kimse takmıyor, takmaz da... En ufak bir sıkıntıda zaten kötü olan da biz oluyoruz. Bizim sorunumuzla ilgilenecek birim bile yok görünürde, muhatabı olmayan, bakanın umrunda olmayan bir sorun nasıl çözülecek merak ediyorum.
pakgun' Alıntı:Eğitim Bir Senli arkadaşlara!
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama bir konuyu çok merak ediyorum. Açıklarsanız çok sevinirim.
Nasıl böyle bir sendikaya(bana göre sendika falan değil) üye olabiliyorsunuz(Bazı beklentileri olanları değil, temiz kalpli arkadaşları kastediyorum)?
Sendika çalışanların işverenine karşı hak arama amaçlı örgütlenmesidir. Eğitim bir sen İktidarın kurduğu bir sendikadır, nasıl iş vereninize karşı hak arayacaksınız? Hangi eylemleri yaptınız? 45 tl sendika aidatlarını kazandık diyorsunuz, bu ne demek, ol şu parayı bana karşı örgütlen. Bu kazanılmış bir hak değil kaybedilmiş bir özgürlüktür. Ayda 15 tl ye kendimizi satmaktır. İktidarın özellikle USTALIK döneminde TOPLUMUN IŞIĞI OLAN ÖĞRETMENLERİ aşağılama yıldırma politikasını nasıl içinize sindiriyorsunuz. Bu futbol takımı değil ki her zaman yanında olacaksın. Bir müslüman olarak nasıl din bezirganlığı yaparak. yedi sülalesini Karun gibi zengin yapanlara göz yumuyorsunuz.
esesim26' Alıntı:Sizinle tartışmaya girmek istemem ama gerçekten Türk eğitim senin yapabileceklerinin bu kadar olduğuna inanıyormusunuz?Türkoğlu' Alıntı:esesim26' Alıntı:Herkesin tepkisi Eğitim Bir sen e... Onların tepkisizliğinin nedeni ortada... fakat Türk Eğitim sen in tepkisizliğinin nedenini anlamak mümkün değil... Geçmiş senelerde Ankara da büyük eylemler yapan sendikalr bu kadar önemli bir konuda dostla alış verişte görsün hesabı parmakla sayılacak adamnla eylem yaptık diyor... Pes valla...
ek ödeme için
Ankara da yapılabilecek en az 10000 kişilik bir eylem ne kadar ses getirir tahmin edebiliyormusuz...
Gönderilen dilekçelerin veya her ilde üç beş kişiyle yapılan eylemlerin dikkate alındığını mı düşünüyorsunuz?
üç maymun' Alıntı:siyasi bir görüşü olduğunu düşünüyorsan veya bildiğin bişey varsa bizede söyle biz de bilelim gerekirse ondan da istifa ederim. sefa hocamın iletişimine gelince kim iyi niyetle bir düşünce atsa ortayua veya bişeyler yapmaya çalışsa hemen karşı çıkan o işi sabote etmeye çalışan arkadaşlarımız olduğunu sen de biliyorsun. bence sefa hocam gerçekten bizim yanımızdaydı ve gerçekten tüm gayretiyle diğer sendikalarla kıyaslanmayacak kadar emek harcadı. hatalarıda olmuş olabilir ama her gülün birde dikeni vardır. hatasız kul olmaz vs... ben kendi çapımda tepkimi böyle veriyorum herkesde kendi çapında bir tepki versin. tepkisiz kalanlara takım tutar gibi parti ve sendika tutanlara çıldırıyorum en çok 8)eya' Alıntı:Tarafsızlığımı bozmadım, bozmaya da niyetim yok. Hangi sendika siyaset dışı bir hak savunması yaparsa desteklerim. Hangi sendika hatalı bir iş yaparsa ayıplarım. Bizim branşımızı hiç bir sendika tam anlamıyla dert edinmedi, ben neden sendikaları dert edineyim ki... Eğitim söz-seni, Sefa hocamı tebrik ve takip ediyorum... Şunu da söyleyeyim, gerçekten siyasi hiç bir görüşü olmadığına emin değilim bu bir, ikincisi Sefa hocam bazen haklı olarak kızgınlıkla bazen de haksız olarak onaylamadığım şekilde iletişim kurdu forumla. Umarım aynı hataları yapmaz.
Hiç bir sendikanın bizim için yapabileceği bir şey yok diye düşünüyorum. 600 binlik bir camiada 12 bin kişiyi kimse takmıyor, takmaz da... En ufak bir sıkıntıda zaten kötü olan da biz oluyoruz. Bizim sorunumuzla ilgilenecek birim bile yok görünürde, muhatabı olmayan, bakanın umrunda olmayan bir sorun nasıl çözülecek merak ediyorum.
meraklılar ne kadar fazlaymışfaruks' Alıntı:konuyu açan arkadaş acaba istifa ettimi... bizi bilgilendirirse iyi olur...
mayısta bu işi kaparsan istifa etmiş gibi olursun bir kere daha düşün hocam ha istifa edip sallamış ha yönetici olup kimseyi sallamamışsın aynı kapıya çıkıyor.Cemal TANER' Alıntı:Ben Mayısa doğru düşünüyorum, vazgeçtim il başkanı olup 5 bin gayme meaş ders yok öğretmenlik yok altında araba telefon gezip ağalık yapacağıma bağımsız takılırım
faruks' Alıntı:konuyu açan arkadaş acaba istifa ettimi... bizi bilgilendirirse iyi olur...
aydin67' Alıntı:Ben Eğitim-Bir Sen2 sendikasına üyeyim.
İstifa edip ne yapacağız,sendika ya ayda 10 TL kesiliyor üç ayda 45 geri veriyorlar,ayrıyetten benim düşünce yapıma uygun ve en önemlisi aldıkları aidatları bizim için harcıyorlarşbizim için hayır bile yapıyorlar,nitekim örgütlü olmak güç oluşturuyor,eğitim bir-sen sendikasından memnunum vesselam.
aydin67' Alıntı:Ben Eğitim-Bir Sen2 sendikasına üyeyim.
İstifa edip ne yapacağız,sendika ya ayda 10 TL kesiliyor üç ayda 45 geri veriyorlar,ayrıyetten benim düşünce yapıma uygun ve en önemlisi aldıkları aidatları bizim için harcıyorlarşbizim için hayır bile yapıyorlar,nitekim örgütlü olmak güç oluşturuyor,eğitim bir-sen sendikasından memnunum vesselam.