Şok Şok Şok! Öğretmen Maaşları ÇOK Arttı :)

Kodla Büyü
doğru ya, benim ekdersim bana fazlasıyla yetiyor maaşa dokunmuyorum bile o yüzden maaşımın tamamını suruyeli sığınmacılara bağışlayacağım. :verymad:
 
ekmekte 5 kurus iken.. 750 kurusa
su 025 kurustan 50 kurusa
bgenzin üüüüü
:D :puhaha: bakancık kumda oyna
 
ahmetismet' Alıntı:
doğru ya, benim ekdersim bana fazlasıyla yetiyor maaşa dokunmuyorum bile o yüzden maaşımın tamamını suruyeli sığınmacılara bağışlayacağım. :verymad:
Ayıp değil mi suriyelilere sığınmacı diyorsun onlar artık Türk vatandaşı. Bugün nüfus müdürlüğüne kimlik çıkartmak için gittim sırada benden ve tercümanlardan başka Türkçe bilen yoktu. Bütün suriyelilere TC kimliği veriyorlar. yakında meclise milletvekili bile gönderirler nasıl olsa 600000 kişiden 1-2 vekil seçtirecek oy çıkar.
 
erden60' Alıntı:
1850 tl olmaycakta ne kadar olacakmış :) 1200tl olduğunu farz edersek, ilkokul mezunuda 2100tl maaş alıyor:) bumu olacaktı sayın bakan.

İlk maaşımı 850tl aldım. Hizmetli 450 tl alıyordu. 850/450=1.88*2100(endüşük memur maaşı-2013)=3966tl.....:) şuan öğretmen 1915 tl mmaaş lıyor.
:alkis:
 
muamma25' Alıntı:
ya bi çıkıp gitsinler şurdan ya. Yeminle diyorum okul açıldı açılalı hala geçen senenin elbiselerini giyiyorum. Ayakkabı alamadım. Elbise alamadım.
Bekar olmama rağmen kızlardan uzak duruyorum. çünkü onu karşılayacak bütçe yok. evlilik zaten bu durumla zor. araba hayal. ev ise masal ülkesindeki saray kadar uzak
Hocam ne yaptın sen ya yani tamam bir öğretmenin maaşı belki diğer memur maaşlarına göre düşük olabilir ama sanki askari ücretle geçiniyormuş gibi yazmışsıznız
 
bunları görüp de hala yetmez ama evet diyenler;
Bunları görüp de hala ampul peşinde koşanlar;
Bunları görüp de hala bin yediyüz bilmem kaç temel attı bu hükümet diyenler (içlerinde nelerin olduğunu kimseye açıklamıyorlar)
Bunları görüp de hala geçmişte böyle yaptılar şimdi böyle yapıyoruz diyenler
Bunları görüp de hala diyarbakırı zafer havasında gösterenler;

Devam etmeye gerek yok bunlar uyanamazlar..
 
Geri
Üst