lefke' Alıntı:girişi onlar yapıyor çıkmak için 50 takla atcan insan haklarına aykırı
halkemekliliğin sitesinde bu yazıyorSayın Katılımcımız,
Otomatik katılım Sözleşmelerinden cayma işlemi gerçekleştirmiş olan, Kamu Harcama ve Muhasebat Bilişim Sistemi’nden (KBS) maaş almakta olan katılımcılarımız için, 15 Mayıs tarihinde ödenecek maaşlarından bir kesinti daha yapılacak ve yapılacak kesinti 2 işgünü içerisinde Cayma ödemesinin gerçekleştirildiği IBAN’a iade edilecektir. Katılımcılarımızın bu süreç içerisinde tekrar cayma işlemi yapmasına gerek bulunmmamaktadır.
Bilgilerinize Sunarız,
Saygılarımızla.
Bende ziraat emeklilikten çıktım 3 gün sonra param geri yatmıştı. Bu ay yine kesilmiş ve sistemede giremiyorum artık. Bekleyelim bakalım geri ne zaman yatıracaklar. Adamlarda para kalmadı bizim paraları işletiyor anlaşılan :alkis:cakilcik' Alıntı:Halkemeklilik sitesine giriş yapıp cayma talebinde bulunmuştum geçen hafta. Şimdi siteye girmeye çalıştığımda "uygun poliçeniz bulunamadı" mesajı çıkıyor. Bu sistemden çıktığımı mı gösteriyor?
paladin13' Alıntı:daha ayrılırken bu eziyeti yaşatanlar kim bilir yıllar sonra ikinci emeklilik hayali kuranlara ne sürprizler yaşatacaklar !
Çıkış yapıp ilk kesintiyi geri iade almıştım. Fakat bu ay yine kesildi. İnternet üzerinden iptal etmeyi yine denedim ama poliçeniz yok dedi. Şimdi beklemedeyim halen hesaba birşey dönmedi.bomax01' Alıntı:Ziraat Emeklilik Mayıs kesintisi yatan varmı?