Ziraat Ankara son durum: yatırılmadı.bomax01' Alıntı:Ziraat son durum yatırılmadı. :alkis:
Ziraat Ankara son durum: yatırılmadı.bomax01' Alıntı:Ziraat son durum yatırılmadı. :alkis:
tuncay_tuncez' Alıntı:az once ziraat emeklikle gorustum cuma gunune kadar yatacagini soylediler bu arada bese yeniden katilmak icin 2019yilini soylediler bundan sonra tekrarsorunlu katilim olmayacagini da ekledilr
DaMieN' Alıntı:Ben de kısa sürede sistemden çıkıp parayı geri alanlardanım fakat şu an kontrol ettim tekrar 78 TL kesilmiş. :verymad:
Dun benimle tartıştılar bizimle ilgisi yok diye. Bu gun hesabıma baktım yatirmışlar kesintiyi. Ne yaptığını bilmiyor bunlar.ayze' Alıntı:Anadolu hayat emeklilik hala yatırmadı 10 iş günü oldu bende müşteri hizmetlerini aradım. Bes kaydımın iptal edildiğini kesintiyi kendilerinin yapmadığını söyeldi. Kurumuznuzla görüşün kesintiyi onlar yapmış. biz herhangi bir kesinti yapmadığımız için geri ödeme yapmayız dedi. biraz kızdım bağırdım ama ne fayda.
bende okula dilekçe verdim bakalım cevap ne olacak.
Mayıs kesintisinin yatmasını halen bekliyoruz.ayze' Alıntı:Dun benimle tartıştılar bizimle ilgisi yok diye. Bu gun hesabıma baktım yatirmışlar kesintiyi. Ne yaptığını bilmiyor bunlar.ayze' Alıntı:Anadolu hayat emeklilik hala yatırmadı 10 iş günü oldu bende müşteri hizmetlerini aradım. Bes kaydımın iptal edildiğini kesintiyi kendilerinin yapmadığını söyeldi. Kurumuznuzla görüşün kesintiyi onlar yapmış. biz herhangi bir kesinti yapmadığımız için geri ödeme yapmayız dedi. biraz kızdım bağırdım ama ne fayda.
bende okula dilekçe verdim bakalım cevap ne olacak.