Halk Emeklilik BES'e Geçen hafta çarşamba günü mesaj gelmesini beklemeden 2560 mesaj hattına mesaj attım. "Talebiniz alındı" geri mesajı geldi. dün akşam itibari ile kesilen tutar tarafıma iade edildi.
bende internet üzerinden yaptım ama sözleşmenin bekleyen talebi bulunmaktadır diyor.. umarım olmuştur bi kaç kez denedim zaten yavaş geliyor sayfa belki ondandırsirius2006' Alıntı:Halk Emeklilik BES'e Geçen hafta çarşamba günü mesaj gelmesini beklemeden 2560 mesaj hattına mesaj attım. "Talebiniz alındı" geri mesajı geldi. dün akşam itibari ile kesilen tutar tarafıma iade edildi.
Hocam daha önce talep ettiğiniz için öyle bir mesaj veriyor. Müşteri hizmetlerinden teyit edebilirsiniz.btnotlari' Alıntı:bende internet üzerinden yaptım ama sözleşmenin bekleyen talebi bulunmaktadır diyor.. umarım olmuştur bi kaç kez denedim zaten yavaş geliyor sayfa belki ondandırsirius2006' Alıntı:Halk Emeklilik BES'e Geçen hafta çarşamba günü mesaj gelmesini beklemeden 2560 mesaj hattına mesaj attım. "Talebiniz alındı" geri mesajı geldi. dün akşam itibari ile kesilen tutar tarafıma iade edildi.
bende internet üzerinden yaptım 10 gün oldu hala bekliyor benim talebimde "halkbank"btnotlari' Alıntı:bende internet üzerinden yaptım ama sözleşmenin bekleyen talebi bulunmaktadır diyor.. umarım olmuştur bi kaç kez denedim zaten yavaş geliyor sayfa belki ondandırsirius2006' Alıntı:Halk Emeklilik BES'e Geçen hafta çarşamba günü mesaj gelmesini beklemeden 2560 mesaj hattına mesaj attım. "Talebiniz alındı" geri mesajı geldi. dün akşam itibari ile kesilen tutar tarafıma iade edildi.
usare' Alıntı:Hocam daha önce talep ettiğiniz için öyle bir mesaj veriyor. Müşteri hizmetlerinden teyit edebilirsiniz.btnotlari' Alıntı:bende internet üzerinden yaptım ama sözleşmenin bekleyen talebi bulunmaktadır diyor.. umarım olmuştur bi kaç kez denedim zaten yavaş geliyor sayfa belki ondandırsirius2006' Alıntı:Halk Emeklilik BES'e Geçen hafta çarşamba günü mesaj gelmesini beklemeden 2560 mesaj hattına mesaj attım. "Talebiniz alındı" geri mesajı geldi. dün akşam itibari ile kesilen tutar tarafıma iade edildi.
pcreis' Alıntı:internet bankacılığında kullandığım telefon numarasına kayıtlı değil diyor halkbank 2560 a mesaj atınca.
cubido' Alıntı:ben iptal etmiştim halktan ama mayıs ayına tekrar kesilmiş. İlçeyi aradık onlar sisteme müdahale edemiyorlarmış.
müdür yardımcısı ile sistemden baktık.ahmetfx' Alıntı:cubido' Alıntı:ben iptal etmiştim halktan ama mayıs ayına tekrar kesilmiş. İlçeyi aradık onlar sisteme müdahale edemiyorlarmış.
Mayıs bordrosu var mı ki?
uygun poliçeniz bulunamadı diyo bende şuan sisteme girilmiyor geçen hafta çıkış yapmaya çalıştım olmuş mu acebamayhem' Alıntı:Bizim halk bankası fakat telefon numaralarımız yanlış verilmiş daha doğrusu ilçe milli eğitim ne verdi bilmiyoruz. Sisteme giriş yapamıyoruz bu yüzden hatta HalkEmeklilik 444 44 00 hep meşgul nasıl oluyosa ve 0850 ile başlayan numara dada tc yi girince eksik tuşlama yaptınız diyor. Mail attım kurum amiriniz iletişim bilgilerinizi güncellesin yazmışlar. Müdür de biz mebbisinizdeki numarayı yazdık dedi. Mebbisimdeki numaramda doğru. Kısacası ortada kaldık. Dilekçemi verelim acaba?
uhaha:yeremez' Alıntı:bireysel emekliliği iptal etttim. para hesabıma da yattı. bu ay tekrar kesilmiş. her ay iptal mi edeceğiz?