10 iş günü içinde iade ediliyor dendi ama 10 gün sonra iade edildi bizdemesafeli' Alıntı:Hocam ne kadar sürede aldınız acaba iadeyi??
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10 iş günü içinde iade ediliyor dendi ama 10 gün sonra iade edildi bizdemesafeli' Alıntı:Hocam ne kadar sürede aldınız acaba iadeyi??
DaMieN' Alıntı:Denizbanktan maaş alıyorum. Daha önce ziraatemeklilikten mesaj gelmişti. Bugün tekrar mesaj geldi sözleşmeniz yürürlüğe girmiştir diye. Online sistem üzerinden cayma talebini ilettim, iban numaranıza para geri yatacak dendi. Bekliyoruz...
Hala beklemedeyiz acep ne zaman o kutsal mesaj gelecek!canegemen' Alıntı:Bize daha mesaj bile gelmedi millet iptale başlamış
devam et ayrılma..para biriktirme olarak düşün...yarın obürgün paraya sıkıştığında çekersin, ya da 10 yıl sonra falan alacağın bir evin veya arabanın peşinatı olur....o kadar para için ayrılmaya değimez..ozlem22' Alıntı:bana bugün vakıfbanktan mesaj geldi. vakıfemeklilik internet sitesinde ayrılma bölümü de var. ama karar veremedim kalsam mı ayrılsam mı :shock:
Hocam ben sunu merak ediyorum eğer 2 aydan sonra çıkarsak örneğin 2 yil sonra ana paramıza birşey oluyor mu yoksa ekstralari mi alamıyoruz sadece bunu ornekli açıklayacak olan var mi kimse bahsetmemis bu durumdanonly61' Alıntı:devam et ayrılma..para biriktirme olarak düşün...yarın obürgün paraya sıkıştığında çekersin, ya da 10 yıl sonra falan alacağın bir evin veya arabanın peşinatı olur....o kadar para için ayrılmaya değimez..ozlem22' Alıntı:bana bugün vakıfbanktan mesaj geldi. vakıfemeklilik internet sitesinde ayrılma bölümü de var. ama karar veremedim kalsam mı ayrılsam mı :shock:
para geldikçe harcıyoruz çünkü...devam et ilerde bana dua edersin
LostParadise' Alıntı:Hocam ben sunu merak ediyorum eğer 2 aydan sonra çıkarsak örneğin 2 yil sonra ana paramıza birşey oluyor mu yoksa ekstralari mi alamıyoruz sadece bunu ornekli açıklayacak olan var mi kimse bahsetmemis bu durumdanonly61' Alıntı:devam et ayrılma..para biriktirme olarak düşün...yarın obürgün paraya sıkıştığında çekersin, ya da 10 yıl sonra falan alacağın bir evin veya arabanın peşinatı olur....o kadar para için ayrılmaya değimez..ozlem22' Alıntı:bana bugün vakıfbanktan mesaj geldi. vakıfemeklilik internet sitesinde ayrılma bölümü de var. ama karar veremedim kalsam mı ayrılsam mı :shock:
para geldikçe harcıyoruz çünkü...devam et ilerde bana dua edersin
Aynen hocam bilerek yanlış telefon numarası kaydetmişler mesajla size bildirim yaparız diye sallıyorlar. Mesaj sistemini kullanamıyoruz bu yüzden. Çağrı merkezi sabah 9 akşam 18 çalışıyormuş tabi 100 kere aradım düşmüyor. En fazla tc girme kısmına geldim. Onu da yanlış girdiniz deyip kapanıyor. Tam sinirler yani. Çıkmak istiyorum ötesi YÖK. Zaten zorla giydirmişsiniz derdiniz ne yani. Artık faks dilekçe yazacam başka türlü çıkamayacağız. Bi çözüm yolu bulursanız yazarsanız sevinirim.gzegen' Alıntı:yanlis numara girme bizim ilcede var sisteme giris yapamiyoruz halkemeklilikde no yanlis diye 444 ü de calismiyor 2560 a sms attim bi yanit gelmedi nasil cikacagiz bu isten varmi onerisi olan. bugun sabah beri 444 ve 0850 li nolari ariyorum aramiyor dip dip edip kapaniyor
Hocam mesaj beklemenize gerek yok. https://internetsube.halkemeklilik.com.tr/ burdan tc kimlik ve tel no ile giriş yapın. İptal cayma işlemi yapın.pcreis' Alıntı:Halk hayat emekliliği iptal edenler nasil iptal etti?hala mesajla tebligat yapilmadi ama maastan kesintiyi yaptilar.
Giriş yapamıyorsanız müşteri hizmetlerinden haledebilirsiniz.ohen' Alıntı:arkadaşlar Ziraat emeklilikten yapılmış bize BES. nasıl en kolay cayabiliriö. sitesinden giriş yapamadım böyle bi numara yok diyor. numara güncelle deyince sözleşme no istiyor onuda ben bilmiyorum. nasıl yapcam?
Hocam cevap icin tesekkurler.sanirim bildirim yapmadiklari icin halk emeklilik internet subesine giris bilgilerim icin hatalidir diyor.giris yapamiyorum.parayi kesmeyi biliyolar ama.ilginc gercekten.usare' Alıntı:Hocam mesaj beklemenize gerek yok. https://internetsube.halkemeklilik.com.tr/ burdan tc kimlik ve tel no ile giriş yapın. İptal cayma işlemi yapın.pcreis' Alıntı:Halk hayat emekliliği iptal edenler nasil iptal etti?hala mesajla tebligat yapilmadi ama maastan kesintiyi yaptilar.
Bu arada ben 10 gün önce cayma işlemini gerçekleştirdim. Bugün kesintiyi yatırmışlar.
Hocam o zaman 4444400 dı sanırım müşteri hizmetleri. Ordan arayıp hem bilgilerinizi düzelttirebilirsiniz hem de iptal işlemi yapabilirsiniz.pcreis' Alıntı:Hocam cevap icin tesekkurler.sanirim bildirim yapmadiklari icin halk emeklilik internet subesine giris bilgilerim icin hatalidir diyor.giris yapamiyorum.parayi kesmeyi biliyolar ama.ilginc gercekten.usare' Alıntı:Hocam mesaj beklemenize gerek yok. https://internetsube.halkemeklilik.com.tr/ burdan tc kimlik ve tel no ile giriş yapın. İptal cayma işlemi yapın.pcreis' Alıntı:Halk hayat emekliliği iptal edenler nasil iptal etti?hala mesajla tebligat yapilmadi ama maastan kesintiyi yaptilar.
Bu arada ben 10 gün önce cayma işlemini gerçekleştirdim. Bugün kesintiyi yatırmışlar.
sözleşmenin bekleyen talebi bulunmaktadır. yeni talep girelemez. uyarısı veriyorisikayhan' Alıntı:Halk Emeklilik 6 günde iade etti
Telefonla veya internetten gidemeyenler ilçe mem den aracı Halkbank şubesini öğrenip oraya gidip işini halletmeyi deneyebilirsiniz
Maaş bilgilerine yetişmez ise bu ay da BES kesintisi yapılır. Bu yüzden ayrılanların da okuldaki mutemede bildirmesi gerekir
btnotlari' Alıntı:sözleşmenin bekleyen talebi bulunmaktadır. yeni talep girelemez. uyarısı veriyorisikayhan' Alıntı:Halk Emeklilik 6 günde iade etti
Telefonla veya internetten gidemeyenler ilçe mem den aracı Halkbank şubesini öğrenip oraya gidip işini halletmeyi deneyebilirsiniz
Maaş bilgilerine yetişmez ise bu ay da BES kesintisi yapılır. Bu yüzden ayrılanların da okuldaki mutemede bildirmesi gerekir
uhaha: :mrgreen:COBOL' Alıntı:ZiraatBES
Çıkmayı başardım.Mesaj geldi
Şimdilik geri ödemeyi bekliyorumSeason1 mücadelesi benim için biter beyler.
Seneye bu ay 2. Sezonda görüşmek üzere
BES ile yeniden mücadele ederim artık.