ankcan' Alıntı:eylemde bir laptop bulup yakmak yada parçalamak iyi olur. haberlere çıkma olasılığı artar. Tarih bencede çok geç....
sand_storm' Alıntı:hocam biraz gerçekçi olalım,gerçekçi olmak için de biraz yırtınalım. Zahmet vermeden, sıkıntı çekmeden hiç bir şey oymaz. Ben Kahramanmaraşta görev yapıyorum ve kısmet olursa yaklaşık 2 otobüs ayarlayacağız. Her il kendi arasında bu koordineyi yapsa sıkıntı kalmaz, sesimizde duyulur. Hesap ortada
81 il
2 otobüs te 50'şer kişiden 100
81x100=800 yapar ki en kötü haliyle
Biraz çalışalım arkadaşlar, sıhhıye ye inelim inletelim orayı... :x
kaan58' Alıntı:sand_storm' Alıntı:hocam biraz gerçekçi olalım,gerçekçi olmak için de biraz yırtınalım. Zahmet vermeden, sıkıntı çekmeden hiç bir şey oymaz. Ben Kahramanmaraşta görev yapıyorum ve kısmet olursa yaklaşık 2 otobüs ayarlayacağız. Her il kendi arasında bu koordineyi yapsa sıkıntı kalmaz, sesimizde duyulur. Hesap ortada
81 il
81x100=800 bu nasıl bir işlem :roll: (en kötü haliyle)
81 ilden iki otobüsü nasıl kaldırıyorsun onu anlmadım hiç bir ilden bırak 2 otobüsü 1 otobüs bile kaldırmazssınız siz hiç eylem yapmadığınız için dışardan kolay geliyor
ahureyre' Alıntı:hocam her ilden adam toplamak zor.burda asıl görev Ankara ve civar illere düşüyor.Ankara dan sırf en az 200-300 kişi olması lazım.Ondan sonra Kırıkkale,Çorum,Yozgat,Sivas,Eskişehir....bu illerden katılımın yüksek olması gerekiyor.
inşallah sizin dediğiniz gibi olur ve her ilden iki otobüs kaldırırsınız ama umarım bu iş bitince sizde hayal kırıklığına uğramazsınız. bu iş gerçekten zor ve amacına ulaşmaz ise daha da kötü olurbamteli86' Alıntı:kaan58' Alıntı:sand_storm' Alıntı:hocam biraz gerçekçi olalım,gerçekçi olmak için de biraz yırtınalım. Zahmet vermeden, sıkıntı çekmeden hiç bir şey oymaz. Ben Kahramanmaraşta görev yapıyorum ve kısmet olursa yaklaşık 2 otobüs ayarlayacağız. Her il kendi arasında bu koordineyi yapsa sıkıntı kalmaz, sesimizde duyulur. Hesap ortada
81 il
81x100=800 bu nasıl bir işlem :roll: (en kötü haliyle)
81 ilden iki otobüsü nasıl kaldırıyorsun onu anlmadım hiç bir ilden bırak 2 otobüsü 1 otobüs bile kaldırmazssınız siz hiç eylem yapmadığınız için dışardan kolay geliyor
hocam niye zor gelsin. İletişimi var ise tabiki gelirler.
sefatetik' Alıntı:Arkadaşlar EYLEM TARİHİ 16 NİSAN ANKARA MEB ÖNÜNDE YAPILACAK
Gerekli olan resmi başvuru ve duyuru tarih yaklaştığında sendikamızın sitesinde yayınlanacaktır.
Eylemde öncede 15 MART kadar okulların norm durumları ve seneye norm fazlası durumuna gelebilecek
öğretmen sayılarını MEB 'in PGM necmettin YALCINA götüreceğim izin konusu ve medya ise
izin sendikamız tarafından alınacak medya konusu ise şöyle
MEDYA haber verilecek FAX ile resmi haber gönderilecek ama bu konuda benim tanıdığım var
veya medya ile ilişkileri iyi olan arkadaşlarımız varsa onlarıda devreye sokabiliriz. Bu işin medyasız olmayacağı kesindir
Ayrıca EYLEM Yapılacağı gün bir Ardaşımız KAMERA ile çekim yapacak bu çekimler istanbuldaki medya gruplarına dağıtılacak
Tabiki medya gelir şimdiye kadar yapılan tüm eylemlerimizede gelmiştir konu ve kişi sayısı her zaman önemlidir
Unutulmamalıdır ....
http://www.vidivodo.com/467474/sozlesme ... -showhaber
http://www.dailymotion.com/video/xfs387 ... ed&start=0
bu linkler daha önce sendikamızın çalışmaları sonucu ortaya çıkmış metin öğretmenimiz bizim sayemizde medya taşınmıştır....
arkadaşım sen bu biçare, kabullenmişlik anlayışıyla milletin içindeki umutları kırmaya çalışacağına bişeyler yapmak için adım at o zaman. biz de biliyoruz izin alınması gerektiğini, sayının önemini.. hükümetin ciddiye almasına gelince, başımızdaki hükümet senin o bir avuç dediğin insanını ciddiye alma hassasiyetinde olan bir hükümet değil zaten.. o yüzden biz topluma sesimizi duyuralım.. bu içinde bulunduğumuz ehemmiyetsiz durumdan kurtulmamız gerektiğini bilelim..kaan58' Alıntı:Bu eylem fiyaskoyla sonuçlanır benden söylemesi daha izini bile alınmamış bir eylemin tarihi olur mu? önce izin alınır sonra insalara duyrulur 50 kişinin katılacağı eylem olur mu? basın buna ne kadar yer verecek diyelimki o da oldu hükümet sadece bir avuç insanın yaptığı eylemi ne kadar ciddiye alacak
eylem yapılır da bu işi profosyonellerle yapılmalıdır. ben yorumları okudum çok saçma şeyler var insaların beklentilerini yükek tutup faic yaşatmayın diyorum inşallah ben yanılırım. eylemin belli kurlalrı vardır yok bu anlayışla gider gençlik parkında ancak piknik yaparsınıztraxx26' Alıntı:arkadaşım sen bu biçare, kabullenmişlik anlayışıyla milletin içindeki umutları kırmaya çalışacağına bişeyler yapmak için adım at o zaman. biz de biliyoruz izin alınması gerektiğini, sayının önemini.. hükümetin ciddiye almasına gelince, başımızdaki hükümet senin o bir avuç dediğin insanını ciddiye alma hassasiyetinde olan bir hükümet değil zaten.. o yüzden biz topluma sesimizi duyuralım.. bu içinde bulunduğumuz ehemmiyetsiz durumdan kurtulmamız gerektiğini bilelim..kaan58' Alıntı:Bu eylem fiyaskoyla sonuçlanır benden söylemesi daha izini bile alınmamış bir eylemin tarihi olur mu? önce izin alınır sonra insalara duyrulur 50 kişinin katılacağı eylem olur mu? basın buna ne kadar yer verecek diyelimki o da oldu hükümet sadece bir avuç insanın yaptığı eylemi ne kadar ciddiye alacak
kaan58' Alıntı:Bu eylem fiyaskoyla sonuçlanır benden söylemesi daha izini bile alınmamış bir eylemin tarihi olur mu? önce izin alınır sonra insalara duyrulur 50 kişinin katılacağı eylem olur mu? basın buna ne kadar yer verecek diyelimki o da oldu hükümet sadece bir avuç insanın yaptığı eylemi ne kadar ciddiye alacak