2-3 Ocak Açık lise sınav ücreti ne zaman yatacak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ferdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Alın size sınav ücreti 4 aydır bekliyoruz 133 TL denilen ücrete bakın
29.93 TL
Haram Zıkkım olsun

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-05-03-22-10-15.png
    Screenshot_2016-05-03-22-10-15.png
    265.9 KB · Görüntüleme: 1,127
hiiiiiiç boşuna moralinizi bozmayın arkadaşlar

alınan kararlar ortada gayet net
sınav ücreti dışında hiçbir ödeme şekli ve meblağının hiçbir hukuki dayanağı yok

fikrimi sorarsanız bakanın açıklama yapması zaruri hale gelmiştir hatta özür dilenmesi beklenebilir
2-3 ocak sınav ücreti 10 tl bile ödeyecekseniz 5 ay bek-le-mez
ekonomisi tıkırında olan ülkemizde sınav ücretleri 5 aydır ödenmedi
umarım 6.aya sarkmadan hak edilen ödemeler gerçekleşir

Sınava girdiğimiz gün doğan çocukların dişi çıktı dediğimde il mem'dekiler bana gülmüştü. Ciddi anlamda rezillik,ödeyeceklerse neyi bekliyolar acaba.

bizden haber ilk çıktığında bilgiler alındı hala yatmadı..neye dayanarak bekletiyorlar anlamış değilim..

Re: Ynt: 2-3 Ocak Açık lise sınav ücreti ne zaman yatacak?

julian41' Alıntı:
Evet inanılması zor olsa da, yatmış :)
Balon değil, gerçel olması dileği ile.
Darısı başımıza.
5 ay bitti sayılır ve nerede ise 6. aya geldik.

Evet arkadaşlar göreve göre ücretleri yazarsanız sevinirim.Çünkü Habib hocanın yayınladığı bir tablo vardı net yada brüt bilmiyorum ama kesinlikle ona göre yatmamış.Ayrıca Engelli yardımcı gözetmenliği diye bir şey yok yazılmıştı daha önce ama böyle bir görevlendirme var ve ücreti de 30-40 Tl fazla.Bunu onaylayanlar bizzat sınav sorumluları... Yani her zaman olduğu gibi yarım yamalak eksik hatalı yapılmış gibi görünüyor.

bana bir yedek gözetmen birde engelli gözetmen için 239 lira yattı. Sanırım Yedek 85 engelli de 155 civarı birşey.

Benimde üç başkanlık vardı. Okul idaresi hesaplamayı yaptı ve listeyi astı. Ek vergi dilimine girdiğim için 69 tl kesinti yapılmış sınav ücretinden.

14 Şubattaki Bilsem Sınavının ücretini ne zaman yatıracak meb acaba veri girişleri kapatılmış durumda

Geri