2-3 Ocak Açık lise sınav ücreti ne zaman yatacak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ferdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ösym 10 gün içinde yatırdı
anadolu üniversitesi 2 hafta içinde yatırır

sonuçta 90 gün olmak üzere hala oturum başı 118 tl yatırılamadı.

bizde mart ayında yapılan sınavların ücreti de kbsye eklendi mart ekdersinde yatacak yanlış oldu deyip paraları faiziyle geri isterlerse yandık

yazın yatırmayı düşünüyorlar galiba.
ek dersler de kesiliyor. paraya ihtiyaç olur diye düşünüyorlarsa :)

uysal_rockci' Alıntı:
yazın yatırmayı düşünüyorlar galiba.
ek dersler de kesiliyor. paraya ihtiyaç olur diye düşünüyorlarsa :)
Yazın yatırırlarsa %5 zamlı yatırmaları gerekir. malum Temmuzda memura %5 zam uygulanacak ve tüm katsayılar değişecek. yazın yatırsınlar boş verin :-)

Arkadaşlar "Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak" sözünü yaşamayalım da :)
Açık Lise Öğrencileri kayıt ücreti 30 tl. Normal bir ilçede bu 30 tl sınavlarda görevli öğretmen ve personelin ücretlerinin yarısını bile karşılamaz.
Türkiye geneline bakınca epey bi ekstra masraf çıkıyordur.
Bakanlık sınavlara giren öğrenci sayıları, sınav yapılan ilçenin ile uzaklığı, ulaşım imkanları gibi bilgileri toplamaya başladı.
Önümüzdeki sınavları il merkezlerinde veya merkezi ilçelerde yaparsa sınav görevi veya sınav ücreti gibi dertlerimiz olmayabilir :)

Bugün müdüre ücretleri sorduğumda torba yasaya ek madde konulduğunu onun geçmesi beklendiğini söyledi öyleyse eğer daha çok bekleyeceğiz.

Habib hocam sen bilirsin ne bekleniyor bu paraları yatırmak için .hayır benim anlamadığım nokta bazı iller veriyor bazıları vermiyor.valla ben bimere yazmayı düşünüyorum artık bu nedir böyle

Bugün amasya milli eğitime sordum yatırmayın diye yazı geldi bizde yeni yazı gelene kadar bekleyeceğiz dediler.en sonunda lanet olsun paranıza deyip suratlarına fırlatacaz galiba.işin garibi bir sendika bile bu konuyla ilgili girişimde bulunmuyor.

bir de dikkat ettim de
mebbis meb sınav görevleri ücretleri
bölümünde bilsem sınavım görünüyor 14 şubatta gittiğim
ancak mart ayındaki açık lise sınavları yok
ek ders karşılığında mı ödeyecekler bu açık lise sınavlarını niye girişler görünmüyor

volkankey' Alıntı:
bir de dikkat ettim de
mebbis meb sınav görevleri ücretleri
bölümünde bilsem sınavım görünüyor 14 şubatta gittiğim
ancak mart ayındaki açık lise sınavları yok
ek ders karşılığında mı ödeyecekler bu açık lise sınavlarını niye girişler görünmüyor
Aynen bende de müdür yardımcılığı görünüyor diğer açık lise sınavları görünmüyor

istanbulda yatan ilçeler var imiş.
( Sultanbeyli - Bağcılar - Esenler - Kartal - Kadıköy ) bildiklerim bunlar. Başka yatan ilçe var mı ?
Başakşehirdeyim henüz yatmadı.

Re: Ynt: 2-3 Ocak Açık lise sınav ücreti ne zaman yatacak?

erhanak' Alıntı:
Bugün amasya milli eğitime sordum yatırmayın diye yazı geldi bizde yeni yazı gelene kadar bekleyeceğiz dediler.en sonunda lanet olsun paranıza deyip suratlarına fırlatacaz galiba.işin garibi bir sendika bile bu konuyla ilgili girişimde bulunmuyor.
Niye "bir sendika" sayın hocam?
Amasya da hangi sendika yetkili ise, açın telefonu, o sendikaya sorununuzu iletin.Sendikanın şube İnternet sitesinde iletişim numarası mutlaka vardır.
Unutmayalım.Yetkiyi kime verdiyseniz, aidatı o sendika alıyor. Hesabı Amasyada ki yetkili sendikadan soracaksınız.

ilkayla' Alıntı:
( Sultanbeyli - Bağcılar - Esenler - Kartal - Kadıköy ) bildiklerim bunlar. Başka yatan ilçe var mı ?

Bayrampaşa - Ümraniye yatmış.

namaldish' Alıntı:
ilkayla' Alıntı:
ilkayla' Alıntı:

pendikte de yattı..

Hocam bende Pendikteyim ama bizim okula yatan para yok...
Maltepede de yattığını söylemişlerdi.

erhanak' Alıntı:

Bu konuyla ilgili girişimde bulunan sendika var hocam merak etmeyin. http://www.turkegitimsen.org.tr/icerik_goster.php?Id=10746

5 saatlik ek ders ücreti 130 tl olduğunda yatacakmış :puhaha: :puhaha: :puhaha:

Papsukkal' Alıntı:
erhanak' Alıntı:

Bu konuyla ilgili girişimde bulunan sendika var hocam merak etmeyin. http://www.turkegitimsen.org.tr/icerik_goster.php?Id=10746
:+1:

Crespo467' Alıntı:
namaldish' Alıntı:
ilkayla' Alıntı:
ilkayla' Alıntı:

pendikte de yattı..

Okulunuz yapıyor ücretleri. Okuldaki mutemetle görüşün bence..

namaldish' Alıntı:
Crespo467' Alıntı:
namaldish' Alıntı:
ilkayla' Alıntı:
ilkayla' Alıntı:

pendikte de yattı..

Okulunuz yapıyor ücretleri. Okuldaki mutemetle görüşün bence..

hocam okula soruyorum biz yapmıyoruz diyorlar.kim yapıyor bu ücretleri bi anlamadık valla.direk bakanlıktan yatcak dediler idareciler

Geçen ayın ortası yapılan müdür yardımcılığı sınavı ücreti ne olacak? Onlar ne zaman yatacak acaba?

Bilen yokmu?

Geri