2-3 Ocak Açık lise sınav ücreti ne zaman yatacak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ferdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
bizim sınav ücretleri için bütçede para ayrılmamış..meclis tekrar toplanıp görüşsün :puhaha:

ilçe mebbis görevim vardı daha yatmadı. devlet benim parayı dolara altına yatırmış kullanıyor herhalde

Bakanlıktan yazı bekleniyormuş. Ağustosta yatar bence, temmuz ekdersi yerine iyi olur... :roll:

Arkadaşlar bu aöf sınavlarında yedek gözetmenlerin ücreti eski göstergeden mi hesaplanıyor. Ocakta yapılan sınavda bana 47 tl yattı

gazi57' Alıntı:
Arkadaşlar bu aöf sınavlarında yedek gözetmenlerin ücreti eski göstergeden mi hesaplanıyor. Ocakta yapılan sınavda bana 47 tl yattı

Açık Lise ve Açık orta okul sınavlarında başkan 133, gözetmen 118 yedek gözetmen de 103 lira,

Açık öğretim fakülte sınavlarında da bu ücretler sırasıyla; 95, 85, 80 flan olması lazım (en son böyleydi galiba)

Okulunuz yanlış yapmıştır bir sonraki ek ders hazırlama döneminde hatırlatın düzeltirler...

Antalya da geçtiğimiz ay ek derslerle almıştık, bu ay da son yapılan sınavların ücretleri yatırılacak..

uşak 2-3 ocak açık öğretim ücretini yatırmadı.
yattı diyen iller maliye-bakanlık yazısını beklemeden yatırabiliyor ise bizim il neden bekliyor.
yaptığın görevi burnundan getiriyorlar insanın.
hani bunları düşünmesek de olur, amaaan yatar diyor insan.
ama yattı aldık diyen illeri görünce canı sıkılıyor. benim o günlerde 4 görevim vardı.
elime geçerse iyi olur, ama zaman geçince değmez diyor insan.
bir daha sınav görevi yazmayacağım.

ben 14 şubattaki bilsem sınavında görevliydim sizinki yatmadıysa sanırım ben daha çok beklerim

Nisan ayında demişlerdi.
Şimdi de belli değil diyorlar.
Bakanlık bir görüş yazısı çıkartamadı :verymad:

BAŞVURUNUZ İNCELENMİŞTİR. SÖZKONUSU SİSTEM ÜZERİNDEN YATIRILAN ÜCRETLER HATALI SONUÇLAR VERECEK VE ÖDEMEYİ YAPAN BİRİM VE KİŞİLERE BAZI SIKINTILAR YAŞATACAK, KİŞİLERİ BAĞLAYAN İŞLEMLERDEN OLUP ÜLKE GENELİNE KIYASLANDIĞINDA İSTİSNAİ İŞLEMLERDİR. İLGİLİ GÖREV ÜCRETLERİ MERKEZDE VE ÜLKE GENELİNDE YATIRILMAYIP İLGİLİ HESAPLAMALAR NETLEŞTİĞİNDE ÖDEME İŞLEMLERİ BAŞLATILACAKTIR. NADİR OLAN BU DURUM KARŞISINDA TÜM ÇALIŞAN VE EMEĞİ GEÇEN VATANDAŞLARIMIZDAN ANLAYIŞ VE SABIR GÖSTERMELERİNİ İSTİRHAM EDİYORUZ. GÖREV PARASI HAKKI OLAN ÇALIŞANLARIMIZIN HAKLARININ ZAYİİ EDİLMEYECEĞİ HUSUSUNDA MÜSTERİH OLMALARINI BİLMELERİNİ İSTİYORUZ. SAYGILARIMIZLA.
Bimere odeyenler nasil oduyor kbs den diye sordum gelen cevap bu arkadaslar.

ARKADAŞLAR;

MEB MALİYE BAKANLIĞINA GENEL BÜTÇEDEN ÖDENMESİ İÇİN GÖNDERMİŞ. MALİYE BAKANLIĞI SİZ BU SINAVLARDAN ÜCRET ALMIYORMUSUNUZ O PARALARLA ÖDEYİN DEMİŞ. HALA ANLAŞMA SAĞLANAMAMIŞ. ANLAŞMA SAĞLANIRSA ÖDENECEKMİŞ.

KAYNAK: AYDIN MAARİF MÜFFETİŞLERİ BAŞKAN YARDIMCISI

Geri