2-3 Ocak Açık lise sınav ücreti ne zaman yatacak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ferdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
2016 bütçesi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmiş, bizim sınav ücretlerini de yatırırlar artık tez vakit :-1: :-1:

Dun bimere yazmistim bugun gelen cevap su sekilde ;
BAŞVURUNUZ İNCELENMİŞTİR. YENİ GÖREV ÜCRETLENDİRMELERİ İLE İLGİLİ MALİYE BAKANLIĞINDAN GÖRÜŞ BEKLENMEKTEDİR. MALİYENİN KONUYU NETLEŞTİRMESİNDEN İTİBAREN ÜCRET ÖDEME ÇALIŞMALARI BAŞLATILACAKTIR. KONU İLE İLGİLİ 0 312 413 42 08 NOLU TELEFONDAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. SAYGILARIMIZLA.

turşu olmuştur para biraz daha beklersek para ilk önce şaraba sonra kömüre dönüsecek.
sınava girdiğimizde doğan çocuklar yürümeye başladı :puhaha: :puhaha:

Tam tamına 72 gün olmuş.Şurada gelecek seneye ne kaldı az kaldı zaten yılbaşında alırız...

Bu sınavın parasını 65. Gün aldım. Sendiksız biri olarak tek başıma tepkimi koymak istedim ve mebbiste yer alan 6 sınav için başvuruda bulunmadım.. He şimdi içinizden diyen olur tek başına istesen nolur istemesen nolur diye ama en azından kendime kızmamış olurum.. Birileri işini düzgün yapana kadar böyle olmalı bence, görev aldığımız sınavlara bir iki dakika geç kalsak isteyen istediği lafı çarpıyor, sınav salonları gözetmensiz, başkansız kalsa bakın bakalım kaç günde yatırırlar..?

öğretmenler mi tepki koyacak, güldürme beni hocam. memleketin hali ortada :( mağlesef burası türkiye :tr:

Arkadaşlar 2-3 Ocak sınav paraları izmir de şubat ayı ek dersleriyle birlikte yattı. KBS sistemine yeni eklene butonla öğretmen seçilip hangi oturumda gözetmen yada başkan bilgilerini girdikten sonra sistem ücreti ekders ücretlerine ekliyor. Benim 1 oturum başkan görevim vardı yaklaşık 134 tl eklendi. bilginiz olsun

lemmings' Alıntı:
Bu sınavın parasını 65. Gün aldım. Sendiksız biri olarak tek başıma tepkimi koymak istedim ve mebbiste yer alan 6 sınav için başvuruda bulunmadım.. He şimdi içinizden diyen olur tek başına istesen nolur istemesen nolur diye ama en azından kendime kızmamış olurum.. Birileri işini düzgün yapana kadar böyle olmalı bence, görev aldığımız sınavlara bir iki dakika geç kalsak isteyen istediği lafı çarpıyor, sınav salonları gözetmensiz, başkansız kalsa bakın bakalım kaç günde yatırırlar..?
kimse tepki koyamaz hocam. mümkün değil. sizde tepkinizi bir önceki sınavda görev aldığınızdan çıkmayacağını bildiğiniz için bu sınavda görev istemediniz.

eğitim yöneticisi' Alıntı:
lemmings' Alıntı:
kimse tepki koyamaz hocam. mümkün değil. sizde tepkinizi bir önceki sınavda görev aldığınızdan çıkmayacağını bildiğiniz için bu sınavda görev istemediniz.
Hocam yolda görseniz tanımazsınız beni? Ne adımı bilirsiniz ne başka bir kişilik özelliğimi. Maşallah hangi hareketimi ne için yaptığımı, bundan sonra ne yapacağımı, herşeyi tespit etmişsiniz. Bu şekilde bir yorumu ve uslübu hoş karşılamadım, bilmenizi isterim.

Geri