yattı mı hocam? istanbul başladı yani ödemeye iyi haber.yenersonmez' Alıntı:3 gözcüğüm vardı,
359 tl.
ist bahçelievler.
Bilişim44' Alıntı:Yatan yerler acaba ek dersi okul mu yaptı yoksa bakanlık mı yaptı
doğru valla.kgunduz' Alıntı:turşu olmuştur para biraz daha beklersek para ilk önce şaraba sonra kömüre dönüsecek.
sınava girdiğimizde doğan çocuklar yürümeye başladı uhaha: uhaha:
kimse tepki koyamaz hocam. mümkün değil. sizde tepkinizi bir önceki sınavda görev aldığınızdan çıkmayacağını bildiğiniz için bu sınavda görev istemediniz.lemmings' Alıntı:Bu sınavın parasını 65. Gün aldım. Sendiksız biri olarak tek başıma tepkimi koymak istedim ve mebbiste yer alan 6 sınav için başvuruda bulunmadım.. He şimdi içinizden diyen olur tek başına istesen nolur istemesen nolur diye ama en azından kendime kızmamış olurum.. Birileri işini düzgün yapana kadar böyle olmalı bence, görev aldığımız sınavlara bir iki dakika geç kalsak isteyen istediği lafı çarpıyor, sınav salonları gözetmensiz, başkansız kalsa bakın bakalım kaç günde yatırırlar..?
Hocam yolda görseniz tanımazsınız beni? Ne adımı bilirsiniz ne başka bir kişilik özelliğimi. Maşallah hangi hareketimi ne için yaptığımı, bundan sonra ne yapacağımı, herşeyi tespit etmişsiniz. Bu şekilde bir yorumu ve uslübu hoş karşılamadım, bilmenizi isterim.eğitim yöneticisi' Alıntı:kimse tepki koyamaz hocam. mümkün değil. sizde tepkinizi bir önceki sınavda görev aldığınızdan çıkmayacağını bildiğiniz için bu sınavda görev istemediniz.lemmings' Alıntı:Bu sınavın parasını 65. Gün aldım. Sendiksız biri olarak tek başıma tepkimi koymak istedim ve mebbiste yer alan 6 sınav için başvuruda bulunmadım.. He şimdi içinizden diyen olur tek başına istesen nolur istemesen nolur diye ama en azından kendime kızmamış olurum.. Birileri işini düzgün yapana kadar böyle olmalı bence, görev aldığımız sınavlara bir iki dakika geç kalsak isteyen istediği lafı çarpıyor, sınav salonları gözetmensiz, başkansız kalsa bakın bakalım kaç günde yatırırlar..?