herkezde var o sorun düzeltilir herhalde.cubido' Alıntı:mebbise giremiyorum hata veriyor neden acaba?
Habib hocam tc kucukten buyugemi, buyukten kucugemi ilk mesajda kucukten buyuge yazmistiniz yanilmiyosam.habibocak' Alıntı:T.C. kimlik numarası büyükten küçüğe yapılıyor Hocam.darkprog' Alıntı:Bu sistem. çıktı çıkalı sınav çıkmıyor bana 0 puan var görev yok. Merak ettiğim birşey var Örneğin bır kurumda ya da ılcede 20 kişinin sıfır puanı var budurumda nasıl bır belirleme yapılıyor
e-konferans' Alıntı:MTSK sınavına giren birisi kafadan 188 puan alıp 95 TL ücret alırken. Yeni 2016 toplu sözleşmeye bağlı ücretlendirme nedeniyle 100 küsür ücret alınacak bu sınavlara halen 28 ve 33 puan yazılıyor. Adama 4 oturum çıksa 33*4= 132 puan eder karşılığı 500 TL olabiliyorken MTSK ile 188 in kitlendiği adam 95TL kalmış oluyor. Yani 2016 yapılacak bir sınav var ve puan hesabı 2015 e göre yapılıyor. Çıkarılan sonuç bu.
Mebbis> Sınav İşlemleri > Sınav Görevlerim (3. sırada)ernestososa' Alıntı:mebbise sınav işlemlerine giriyorum ama hiç bir değişiklik yok nerede yazar çıkıp çıkmadığı
Bulunduğunu ilçede sınav var mı Hocam?först' Alıntı:tc 1 ile başlıyor ve hiç görev çıkmadı.bncede bu görev tc ye göre verilmiyor.eşiminde aynı hiç görev yok,tc 1 ile başlıyo.
hocam sizce ilçede sınavımızın olup olmamasına göre görev vermeleri hakkaniyete sığıyor mu?habibocak' Alıntı:Bulunduğunu ilçede sınav var mı Hocam?först' Alıntı:tc 1 ile başlıyor ve hiç görev çıkmadı.bncede bu görev tc ye göre verilmiyor.eşiminde aynı hiç görev yok,tc 1 ile başlıyo.
Hocam,bomax01' Alıntı:Habib hocam konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
1. oturum görev alanlara 2. ve 3. oturum görevler verildi. Birinci oturum görev alana puan hemen eklenmeden diğer oturumlar değerlendirildi. Bu biraz insanın aklında soru işareti bıraktı. Tabi her oturumun onay tarihi farklı olsaydı o zaman sıkıntı olmayacaktı. Adam onayı vermeden eski puanı ile yeni görevler almış oldu ama onayı verenlerin son puanları mı dikkate alında yoksa eski puanlarına göre mi 2. ve 3. yerleştirme yapıldı işte tam da sorum budur.
Teşekkürler.
Sisteme İl/İlçelerin müdahale şansı yok. O yüzden puan sıfırlaması olmaz Hocam.ernestososa' Alıntı:yine çıkmamış
birileri sürekli sınav alıp sınav puanları sıfırlanıyor diye düşünüyorum
adalete inanmıyorum
Bu dediğiniz gayet mantıklı Hocam. Bunu düzeltebilirler. Ancak tek dejavantajı yolluk mevzusu. Büyük ihtimal ondan dolayı ilçe bazlı yapmışlardır.aynenbadi' Alıntı:hocam sizce ilçede sınavımızın olup olmamasına göre görev vermeleri hakkaniyete sığıyor mu?habibocak' Alıntı:Bulunduğunu ilçede sınav var mı Hocam?först' Alıntı:tc 1 ile başlıyor ve hiç görev çıkmadı.bncede bu görev tc ye göre verilmiyor.eşiminde aynı hiç görev yok,tc 1 ile başlıyo.
bulunduğu ilçe küçük teog haricinde sınav olmuyor, ben tercih yaptıysam merkeze gidebilirim demektir. Ama benim adıma karar veriyorlar.hiç adaletli değil.
hadi ben uzun süre burdayım ne olacak?