2-3 Ocak Açık Lise sınavları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ay51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
habibocak' Alıntı:
darkprog' Alıntı:
Bu sistem. çıktı çıkalı sınav çıkmıyor bana 0 puan var görev yok. Merak ettiğim birşey var Örneğin bır kurumda ya da ılcede 20 kişinin sıfır puanı var budurumda nasıl bır belirleme yapılıyor
T.C. kimlik numarası büyükten küçüğe yapılıyor Hocam.
Habib hocam tc kucukten buyugemi, buyukten kucugemi ilk mesajda kucukten buyuge yazmistiniz yanilmiyosam.

e-konferans' Alıntı:
MTSK sınavına giren birisi kafadan 188 puan alıp 95 TL ücret alırken. Yeni 2016 toplu sözleşmeye bağlı ücretlendirme nedeniyle 100 küsür ücret alınacak bu sınavlara halen 28 ve 33 puan yazılıyor. Adama 4 oturum çıksa 33*4= 132 puan eder karşılığı 500 TL olabiliyorken MTSK ile 188 in kitlendiği adam 95TL kalmış oluyor. Yani 2016 yapılacak bir sınav var ve puan hesabı 2015 e göre yapılıyor. Çıkarılan sonuç bu.

aynı şeyi düşünüyoruz inşallah puanlar bu şekilde geçmez.. bunun takipçisi olalım

Yıl içerisinde MTSSA da görev almıştım bu sınavlarda çıkmaz diye düşünüyordum ama 3 oturum çıktı "AÖL" İstanbul / Başakşehir

Tc kimlik numaram 45 xx ile başlıyor. Verilen görevlerde kimlik numarası dikkate alındığını düşünmüyorum. Zira aynı okulda kimlik numarası benden düşük olanda yüksek olanda şimdiye kadar görev aldı. Bende 2015 yılı içerisinde tüm sınavlara başvuru yaptım ama görev alamamistim. Çıkmaz yine diye düşünürken 3. görevlendirme mesajimda az once geldi. Bulunduğum yerde tatil sebebiyle gorev istemeyenler mi var yada sınavin karşısında ekders karsiligi yazdığından dolayı ücretinin az olacağı ve cekilecek zahmete karsilik alinan ucrete degmeyecegi düşüncesiyle arkadaşlar görev isteğinde bulunmadı bilmiyorum. Sürpriz oldu bu durum bana

Sistemdeki baska bir hatayi dillendireyim: aol 1 ve 2.oturumda komisyonda olmama ragmen 2.oturumda hemde komisyonda oldugum kendi okulumda sinav gorevi cikti az once:)

Yani eger kabul edersem hem komisyonda hem sinav gorevinde ayni oturumda gorevlendirmem olacak.

Habib hocam bakanliktaki arkadaslara duyurulur.

tc 1 ile başlıyor ve hiç görev çıkmadı.bncede bu görev tc ye göre verilmiyor.eşiminde aynı hiç görev yok,tc 1 ile başlıyo.

ernestososa' Alıntı:
mebbise sınav işlemlerine giriyorum ama hiç bir değişiklik yok nerede yazar çıkıp çıkmadığı
Mebbis> Sınav İşlemleri > Sınav Görevlerim (3. sırada)
Onay işlemleri de bu kısımda

habibocak' Alıntı:
först' Alıntı:
tc 1 ile başlıyor ve hiç görev çıkmadı.bncede bu görev tc ye göre verilmiyor.eşiminde aynı hiç görev yok,tc 1 ile başlıyo.
Bulunduğunu ilçede sınav var mı Hocam?
hocam sizce ilçede sınavımızın olup olmamasına göre görev vermeleri hakkaniyete sığıyor mu?
bulunduğu ilçe küçük teog haricinde sınav olmuyor, ben tercih yaptıysam merkeze gidebilirim demektir. Ama benim adıma karar veriyorlar.hiç adaletli değil.
hadi ben uzun süre burdayım ne olacak?

birgün mebi aradım ve köyde olduğumu söyledim, yeni mahalle olduk, sınav görevi çıkmıyor diye derdimi anlatacaktım,
adam yeni mahalle olduk diyince, "Hadi kutlayalım o zaman" dedi.. :-1:

3 görev çıktı benim. Puanım 56 dıydı. En son görevi Temmuz Ağustos muydu tam hatırlamıyorum AÖL de aldım. Aradaki MTSK sınavlarında görev çıkmadı. Bende güvenmiyorum sisteme fakat benim hiç bir sendikam yok. Beni kayırabilecek insan yok. Sistem değişik gerçekten okulda görevli arkadaşlardan 0 puanlı Öğretmenlere sabah görev çıkmamıştı. Sınav yerleştirme mantığı bence saçma sistem değişmeli. Evet puanı düşük olanlar görevlendirilmeli. Ama ilk oturumu seçmeyen düşük puanlı arkadaşlar diğer oturumlarda yok sayılmamalı.

yine çıkmamış

birileri sürekli sınav alıp sınav puanları sıfırlanıyor diye düşünüyorum

adalete inanmıyorum

Habib hocam konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

1. oturum görev alanlara 2. ve 3. oturum görevler verildi. Birinci oturum görev alana puan hemen eklenmeden diğer oturumlar değerlendirildi. Bu biraz insanın aklında soru işareti bıraktı. Tabi her oturumun onay tarihi farklı olsaydı o zaman sıkıntı olmayacaktı. Adam onayı vermeden eski puanı ile yeni görevler almış oldu ama onayı verenlerin son puanları mı dikkate alında yoksa eski puanlarına göre mi 2. ve 3. yerleştirme yapıldı işte tam da sorum budur.

Teşekkürler.

Sınav görevinde il ve ilçedeki görev isteyen durumuna göre çıkma durumu değişiyordur.

Eylüldeki mtsk da istemediğim halde resen görev cıktı iptal ettirdim ilçeden

188 puan vardı en başta. 3 oturumda cıktı şimdi hepsine de onay verdim çıkar çıkmaz.

Sarı sendika üyeleri kızıyordur 5 yıldır hep kendilerini yazdırıyorlardı adalet dediğin böyle bir sistemden geçiyormuş

bomax01' Alıntı:
Habib hocam konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

1. oturum görev alanlara 2. ve 3. oturum görevler verildi. Birinci oturum görev alana puan hemen eklenmeden diğer oturumlar değerlendirildi. Bu biraz insanın aklında soru işareti bıraktı. Tabi her oturumun onay tarihi farklı olsaydı o zaman sıkıntı olmayacaktı. Adam onayı vermeden eski puanı ile yeni görevler almış oldu ama onayı verenlerin son puanları mı dikkate alında yoksa eski puanlarına göre mi 2. ve 3. yerleştirme yapıldı işte tam da sorum budur.

Teşekkürler.
Hocam,

Görevlendirme mantığı hala eski mantık. Yani ücretler ekders olarak düşünülüyor. Ondan dolayı ücretleri MTSAS ile eşitlemeye çalışıyorlar. Ücretlerde gelişme olmuş olsaydı onun algoritması daha kolaydı ve herkese çok rahat görev gelirdi.

aynenbadi' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
först' Alıntı:
Bulunduğunu ilçede sınav var mı Hocam?
hocam sizce ilçede sınavımızın olup olmamasına göre görev vermeleri hakkaniyete sığıyor mu?
bulunduğu ilçe küçük teog haricinde sınav olmuyor, ben tercih yaptıysam merkeze gidebilirim demektir. Ama benim adıma karar veriyorlar.hiç adaletli değil.
hadi ben uzun süre burdayım ne olacak?
Bu dediğiniz gayet mantıklı Hocam. Bunu düzeltebilirler. Ancak tek dejavantajı yolluk mevzusu. Büyük ihtimal ondan dolayı ilçe bazlı yapmışlardır.

Bana 5 sınav içinde mesaj geldi.. Görevlendirildiniz diye...

Ancak Mebbiste 4 sınav görünüyor.

Biri otomatik iptal olmuş sanırım çakışmadan dolayı.

Geri