2-3 Ocak Açık Lise sınavları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ay51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
MTSK sınavına giren birisi kafadan 188 puan alıp 95 TL ücret alırken. Yeni 2016 toplu sözleşmeye bağlı ücretlendirme nedeniyle 100 küsür ücret alınacak bu sınavlara halen 28 ve 33 puan yazılıyor. Adama 4 oturum çıksa 33*4= 132 puan eder karşılığı 500 TL olabiliyorken MTSK ile 188 in kitlendiği adam 95TL kalmış oluyor. Yani 2016 yapılacak bir sınav var ve puan hesabı 2015 e göre yapılıyor. Çıkarılan sonuç bu.

ilk 3 sınav görevi çıkmış...... diğerleri sırayla yapılıyor sanırım.... mesaj beklemeyin.... mebbisten bakın.......

Bu sistem. çıktı çıkalı sınav çıkmıyor bana 0 puan var görev yok. Merak ettiğim birşey var Örneğin bır kurumda ya da ılcede 20 kişinin sıfır puanı var budurumda nasıl bır belirleme yapılıyor

darkprog' Alıntı:
Bu sistem. çıktı çıkalı sınav çıkmıyor bana 0 puan var görev yok. Merak ettiğim birşey var Örneğin bır kurumda ya da ılcede 20 kişinin sıfır puanı var budurumda nasıl bır belirleme yapılıyor
T.C. kimlik numarası büyükten küçüğe yapılıyor Hocam.

darkprog' Alıntı:

hocam bana da hiç çıkmamıştı ilk defa çıktı.... Şuan için 3 tane .... devam ediyor görevlendirme yapılmaya bitmedi sanırım... Tc numarası küçükten büyüğe doğru yapıyorlar...

habibocak' Alıntı:
darkprog' Alıntı:
habib hocam bittimi yoksa devam ediyor mu görevlendirmeler bilgin var mı ?

karinca_52' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
darkprog' Alıntı:

Benım Tc 47xxx 0 puanlı çıkan arkadaşların 23xxxx ve 26xxx. Nasıl oluyor pekı karınca hocam

darkprog' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
darkprog' Alıntı:

Benım Tc 47xxx 0 puanlı çıkan arkadaşların 23xxxx ve 26xxx. Nasıl oluyor pekı karınca hocam

benim 5 ile başlıyor ....bu sistem çıktı çıkalı ilk defa sınav görevleri çıktı hocam

karinca_52' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
darkprog' Alıntı:
Hocam,

AÖL bitti. AÖO da ise 2. oturum yapılmış. 1. oturum henüz yapılmadı.

Arkadaşlar bende hala başvuru ekranında aktif diye görünüyor o 4 sınav. Ama görevler kısmında da gorev yok yazıyor. Aalamadim eksik onayimiz mi var. Okul falan onayi gerekiyor mu

karinca_52' Alıntı:
darkprog' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
habibocak' Alıntı:
darkprog' Alıntı:

benim 5 ile başlıyor ....bu sistem çıktı çıkalı ilk defa sınav görevleri çıktı hocam

İnan hocam hıc bısey anlamadım. Geçen sene çıkmadı.Puanımız Yok seneye çıkar dedım. Bu sene okula ve ılceye yenı Eylül ataması ıle gelen 0 puana sahıp arkadaşlar ile TC kimlik numarasına göre yapılıyorsa veonlara cıkıyorsa bu hıc adil değil bence

Tşk ederim hocam

Habib hocam iki arkadasiz 0 puanimiz var TC mız 3 ve 2 ile başlıyor etrafımızda bizden başka herkese birden fazla oturum çıktı. :(

hocam bu görevlendirmeler acilen yeniden yapılmalıdır..puanlar güncellenmelidir.

benim tc kimlik no 20 ile başlıyor daha bir görev görmedim o yüzden kimse bu işin adaletli olduğunu söylemesin

Arkadaşlar görevlendirmelerin bu kadar sıkıntılı olmasının nedeni Açık Lise 3. Oturumla Açık Ortaokulun 1. Oturumu çakıştı bakanlıktaki arkadaşlarda bence işin içinden çıkamadılar yoksa yazın bu sistemde Açık Lise sınavı oldu hiç bir sıkıntı olmamıştı.

Emreyt' Alıntı:
Arkadaşlar görevlendirmelerin bu kadar sıkıntılı olmasının nedeni Açık Lise 3. Oturumla Açık Ortaokulun 1. Oturumu çakıştı bakanlıktaki arkadaşlarda bence işin içinden çıkamadılar yoksa yazın bu sistemde Açık Lise sınavı oldu hiç bir sıkıntı olmamıştı.
Aynı düşüncedeyim.

eşime 1. oturum 2. oturum olmak üzere 2 adet sınav görevi çıktı bana hiç yok bu işte bir gariplik var?tc ler 2 ile başlıyor ikimizinde

AÖL 3. Oturum işleri karıştırmış. AÖO 1. oturymile aynı saate denk gelmesi. Bakalım nasıl sonlacak gmrevlendirmeler.

Geri