4 oturum belli bile olmadı daha?hakansia' Alıntı:Şu an itibariyle 4 oturumda görev çıkmış. Ama ücret konusu net mi? 5 saat ek ders mi yoksa 122 TL mi. Habib Hocam bu konuda bir bilginiz var mı?
4 oturum belli bile olmadı daha?hakansia' Alıntı:Şu an itibariyle 4 oturumda görev çıkmış. Ama ücret konusu net mi? 5 saat ek ders mi yoksa 122 TL mi. Habib Hocam bu konuda bir bilginiz var mı?
2 AÖL ve 2 AÖO toplam 4 tanelemmings' Alıntı:4 oturum belli bile olmadı daha?hakansia' Alıntı:Şu an itibariyle 4 oturumda görev çıkmış. Ama ücret konusu net mi? 5 saat ek ders mi yoksa 122 TL mi. Habib Hocam bu konuda bir bilginiz var mı?
T.C. kimlik numarası büyükten küçüğe yapılıyor Hocam.darkprog' Alıntı:Bu sistem. çıktı çıkalı sınav çıkmıyor bana 0 puan var görev yok. Merak ettiğim birşey var Örneğin bır kurumda ya da ılcede 20 kişinin sıfır puanı var budurumda nasıl bır belirleme yapılıyor
darkprog' Alıntı:Bu sistem. çıktı çıkalı sınav çıkmıyor bana 0 puan var görev yok. Merak ettiğim birşey var Örneğin bır kurumda ya da ılcede 20 kişinin sıfır puanı var budurumda nasıl bır belirleme yapılıyor
habib hocam bittimi yoksa devam ediyor mu görevlendirmeler bilgin var mı ?habibocak' Alıntı:T.C. kimlik numarası büyükten küçüğe yapılıyor Hocam.darkprog' Alıntı:Bu sistem. çıktı çıkalı sınav çıkmıyor bana 0 puan var görev yok. Merak ettiğim birşey var Örneğin bır kurumda ya da ılcede 20 kişinin sıfır puanı var budurumda nasıl bır belirleme yapılıyor
karinca_52' Alıntı:habib hocam bittimi yoksa devam ediyor mu görevlendirmeler bilgin var mı ?habibocak' Alıntı:T.C. kimlik numarası büyükten küçüğe yapılıyor Hocam.darkprog' Alıntı:Bu sistem. çıktı çıkalı sınav çıkmıyor bana 0 puan var görev yok. Merak ettiğim birşey var Örneğin bır kurumda ya da ılcede 20 kişinin sıfır puanı var budurumda nasıl bır belirleme yapılıyor
darkprog' Alıntı:karinca_52' Alıntı:habib hocam bittimi yoksa devam ediyor mu görevlendirmeler bilgin var mı ?habibocak' Alıntı:T.C. kimlik numarası büyükten küçüğe yapılıyor Hocam.darkprog' Alıntı:Bu sistem. çıktı çıkalı sınav çıkmıyor bana 0 puan var görev yok. Merak ettiğim birşey var Örneğin bır kurumda ya da ılcede 20 kişinin sıfır puanı var budurumda nasıl bır belirleme yapılıyor
Benım Tc 47xxx 0 puanlı çıkan arkadaşların 23xxxx ve 26xxx. Nasıl oluyor pekı karınca hocam
Hocam,karinca_52' Alıntı:habib hocam bittimi yoksa devam ediyor mu görevlendirmeler bilgin var mı ?habibocak' Alıntı:T.C. kimlik numarası büyükten küçüğe yapılıyor Hocam.darkprog' Alıntı:Bu sistem. çıktı çıkalı sınav çıkmıyor bana 0 puan var görev yok. Merak ettiğim birşey var Örneğin bır kurumda ya da ılcede 20 kişinin sıfır puanı var budurumda nasıl bır belirleme yapılıyor
karinca_52' Alıntı:darkprog' Alıntı:karinca_52' Alıntı:habib hocam bittimi yoksa devam ediyor mu görevlendirmeler bilgin var mı ?habibocak' Alıntı:T.C. kimlik numarası büyükten küçüğe yapılıyor Hocam.darkprog' Alıntı:Bu sistem. çıktı çıkalı sınav çıkmıyor bana 0 puan var görev yok. Merak ettiğim birşey var Örneğin bır kurumda ya da ılcede 20 kişinin sıfır puanı var budurumda nasıl bır belirleme yapılıyor
Benım Tc 47xxx 0 puanlı çıkan arkadaşların 23xxxx ve 26xxx. Nasıl oluyor pekı karınca hocam
benim 5 ile başlıyor ....bu sistem çıktı çıkalı ilk defa sınav görevleri çıktı hocam
Özelden mesaj attım Hocam. Bakarsanız.plankml' Alıntı:Habib hocam iki arkadasiz 0 puanimiz var TC mız 3 ve 2 ile başlıyor etrafımızda bizden başka herkese birden fazla oturum çıktı.
Görevlendirmeleri Bakanlık yaptığı için benim bir şey deme şansım yok.bilo' Alıntı:hocam bu görevlendirmeler acilen yeniden yapılmalıdır..puanlar güncellenmelidir.
3. sınav da çıktı, 4. sınav yoldaatakom' Alıntı:sonuç foss değil artık, 2 oturum çıktı şimdilik, bi de ücret konusu netleşseydiatakom' Alıntı:puan=0
tc no =55......
hepsine başvurdum
sonuç=foss
Aynı düşüncedeyim.Emreyt' Alıntı:Arkadaşlar görevlendirmelerin bu kadar sıkıntılı olmasının nedeni Açık Lise 3. Oturumla Açık Ortaokulun 1. Oturumu çakıştı bakanlıktaki arkadaşlarda bence işin içinden çıkamadılar yoksa yazın bu sistemde Açık Lise sınavı oldu hiç bir sıkıntı olmamıştı.