kadirlili' Alıntı:yaa arkadaşlar tabletleri aktif ediyorum fakat tableti her açtığımda kullanıcı şifresi istiyor her şeyi denedim ama her seferinde kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor...kafayı yiyecem artık...siz nasıl yaptınız...
kadirlili' Alıntı:arkadaşlar şu aktivasyon ağı ne demek bi zahmet anlatsanız.ben aktivasyonları okulun kendi özel hattından yaptım...
Hocam bazıları %5-6 gibi bir şarjla geliyor demek size diğer seçenekte olanlar denk geldi...kadirlili' Alıntı:yaa kardeşim içinizden biri de demiyor tableti tam şarj etmeden tableti açamazsın diye...yani sonunda deneme yanılma yoluyla buldum çok şükür...
hocam bizde de o sıkıntı oldu açma kapama tuşuna iki üç saniye basılı tutunkadirlili' Alıntı:arkadaşlar bazı tabletler şarj olduktan sonra hiç açılmıyor...ne yapmalıyız acaba...
evet ya bunlar mumkünmü?zülal' Alıntı:bu tabletler tahtalara nasıl bağlanacak herkes bunu soruyor bana ben de soruyorum ama hiç cevap gelmiyor. öğretmen kendi tabletinden öğrenci tabletlerini görebiliyormuş nasıl yapılacak bunlar. bu işlemleri yapan var mı?
fat32man' Alıntı:Ekleme: Birde arkadaşlar görevlendirme öğretmenlere tablet yok. Aktivasyon için okulun kadrolu öğretmeni olman gerekiyor. Okulda projeyi idare eden benim bana tablet yok öperim böyle aşkın ızdırabını.
bugün bana da oldu sebebi öğrenciye eşleştirilen tablet verilmemiş hocam o yüzden o sorun çıkıyor. ben de kontrol ettm öğrencye verilen tabletin seri numarası ile eşleştrilen tabletn seri numarası farklı çıktı. yanlış verileni alın eşleştrlen tableti verin sorun ortadan kalkıyor. kolay gelsnkadirlili' Alıntı:yaa arkadaşlar tabletleri aktif ediyorum fakat tableti her açtığımda kullanıcı şifresi istiyor her şeyi denedim ama her seferinde kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor...kafayı yiyecem artık...siz nasıl yaptınız...
bizde de aynı sarun var. nasıl halledecez.zülal' Alıntı:tablet sorunları başladı çok şükür. öğrenci tabletlerinn çoğunda galeri açılıp hemen kapanıyor resim müzik yükleyemiyorlarmış. sonra pin kodu sorunu var kimi yazmadım diyor pin istiyor kimi unutmuş. 2 günde bıkma noktasına geldm gerçekten((