Tabletlerin sıfırlanması gerekli. Bunu da sizin il ya da ilçeyle ilgilenen Vestel'ci arkadaşlarla bağlantıya geçerek sağlayabilirsiniz.s_kajmeran' Alıntı:şifresini unutan öğrencimiz var... Çözüm var mı?
Demek olay kadronun olma olayına bakıyor, dersin var mı yok mu önemli değil o zaman.Aslında il eğiticilerine dağıttıkları gibi bt öğretmenlerine koşulsuz dağıtacak, adam bakacak inceleyecek, sorunları çözecek, ehh işte ne diyesin..fat32man' Alıntı:Ekleme: Birde arkadaşlar görevlendirme öğretmenlere tablet yok. Aktivasyon için okulun kadrolu öğretmeni olman gerekiyor. Okulda projeyi idare eden benim bana tablet yok öperim böyle aşkın ızdırabını.
nese1982' Alıntı:bizde de aynı sarun var. nasıl halledecez.zülal' Alıntı:tablet sorunları başladı çok şükür. öğrenci tabletlerinn çoğunda galeri açılıp hemen kapanıyor resim müzik yükleyemiyorlarmış. sonra pin kodu sorunu var kimi yazmadım diyor pin istiyor kimi unutmuş. 2 günde bıkma noktasına geldm gerçekten((
birde usb nasıl gösterecez. bağlıyoruz ama nerden görecez. file manager yükledim ama orda görünmüyo
s_kajmeran' Alıntı:şifresini unutan öğrencimiz var... Çözüm var mı?
idril42' Alıntı:s_kajmeran' Alıntı:şifresini unutan öğrencimiz var... Çözüm var mı?
Var hocam,ses açma düğmesi ile power tuşuna 8 sn basılı tutun,öğretmen cihazlarında toplu iğne ile reset atılıyor ama öğrenciler de yok..
Hocam siz bu işlemi denediniz mi? Yarın görevli olduğum okula gideceğim olmadı vestel servisle görüşeceğim...idril42' Alıntı:s_kajmeran' Alıntı:şifresini unutan öğrencimiz var... Çözüm var mı?
Var hocam,ses açma düğmesi ile power tuşuna 8 sn basılı tutun,öğretmen cihazlarında toplu iğne ile reset atılıyor ama öğrenciler de yok..