2. dönem tabletlerimiz geliyor

Kodla Büyü
sınıfım uygulamasını kullanan var mı. ilk dönem tabletlerini alanlar neler yaptılar sorunları nasıl çözdüler. öğretmenlerimiz sağolsun androt mobil market uygulamasnı indrmişler facebook falan yüklemişler onlar için olay bitti.

Merhabalar arkadaşlar;
Cuma Günü bizde dağıttık ve aktivasyonunu yaptık.Yanlız ilk günden şifreyi unutan iki öğretmen ve öğrenci oldu.İl koordinatörünü arayıp admen şifresi olup olmadığını sordum ama öyle bi şifrenin olmadığın eşleştirmeyi iptal edip tekrar yapmamı istedi.Ama aynı hata devam ediyor.Bir çağrı numarası buldum ama bakan eden yok.ayrıca tahtalarla tablet arasındaki bağlantıyı sağlayacak yazılım şu aşamada yokmuş dağıtıma gelenler öyle dediler.Bu sorunları çözebilen arkadaş var mı ?

s_kajmeran' Alıntı:
şifresini unutan öğrencimiz var... Çözüm var mı?
Tabletlerin sıfırlanması gerekli. Bunu da sizin il ya da ilçeyle ilgilenen Vestel'ci arkadaşlarla bağlantıya geçerek sağlayabilirsiniz.

fat32man' Alıntı:
Ekleme: Birde arkadaşlar görevlendirme öğretmenlere tablet yok. Aktivasyon için okulun kadrolu öğretmeni olman gerekiyor. Okulda projeyi idare eden benim bana tablet yok öperim böyle aşkın ızdırabını.
Demek olay kadronun olma olayına bakıyor, dersin var mı yok mu önemli değil o zaman.Aslında il eğiticilerine dağıttıkları gibi bt öğretmenlerine koşulsuz dağıtacak, adam bakacak inceleyecek, sorunları çözecek, ehh işte ne diyesin..

nese1982' Alıntı:
zülal' Alıntı:
tablet sorunları başladı çok şükür. öğrenci tabletlerinn çoğunda galeri açılıp hemen kapanıyor resim müzik yükleyemiyorlarmış. sonra pin kodu sorunu var kimi yazmadım diyor pin istiyor kimi unutmuş. 2 günde bıkma noktasına geldm gerçekten:(((
bizde de aynı sarun var. nasıl halledecez.
birde usb nasıl gösterecez. bağlıyoruz ama nerden görecez. file manager yükledim ama orda görünmüyo

USB çalışmıyor hocam:)
AStro file manager yükleyin mailinizden,daha sonra micro SD ile tablete tüm apk lar kuruluyor..
Bizim tüm öğrencilerde temple run,fruit ninja,subway surf gibi oyunlar standart hale gelmiş:):)
Maillerinden ASTRO yu kurup,kart ile işlerini görüyorlar.
İnternet bağlantı sıkıntısını da cep telefonlarında WIFI paylaşarak aşmışlar:)

s_kajmeran' Alıntı:

Var hocam,ses açma düğmesi ile power tuşuna 8 sn basılı tutun,öğretmen cihazlarında toplu iğne ile reset atılıyor ama öğrenciler de yok..

idril42' Alıntı:
s_kajmeran' Alıntı:

Var hocam,ses açma düğmesi ile power tuşuna 8 sn basılı tutun,öğretmen cihazlarında toplu iğne ile reset atılıyor ama öğrenciler de yok..

"ses açma düğmesi ile power tuşuna 8 sn basılı tutun" bu işlemi yapınca öğrencilerin tabletleri resetlenmiş mi oluyor hocam ben tam anlamadım? EBA'daki arkadaşlar öğrenci tabletlerinde şifre unutulursa firmayla irtibata geçip resetlenecek siz yapamazsınız dediler de;)

idril42' Alıntı:
s_kajmeran' Alıntı:

Hocam siz bu işlemi denediniz mi? Yarın görevli olduğum okula gideceğim olmadı vestel servisle görüşeceğim...

arkadaşlar ben bugün vestel e arıza bildiriminde bulundum tabletlerle ilgili. 5 dakika sonra bir bayan geri aradı ve tabletlerle ilgili sıkıntıları açıklamamı istedi. bizde henüz şifre unutma olayı yok çünkü tabletleri pazartesi dağıtacağız:) ama bayan genelde şifrenin unutulduğunu söyledi bunun için 2-3 gün içinde net üzerinden eski kod yeni kod şeklinde yöneticilere yönelik bir serverları olacakmış biz oradan girip şifreleri yeniden tanımlayacakmışız.

Geri