bilgisayarbilisim60
Aktif Üye
şunu çok acık ve net soyluyorum ki, illerdeki ve ilçelerdeki koordinatörler gerçekten bilgisayar öğretmenlerine dost olsalardı şuan bu durumda değildik..emin olun istemediğimiz durumların çok büyük kısmı müdürlüklerde onların tesiriyle planlanıyor ve burada aynı adamlar maske takarak bizde sizdeniz ayağı yapıyor..kim inanır buna be, kadir bile inanmaz artık)
şu yazdıklarına bak, bir de il koordinatörüymüş, yazık sana o zaman.. sen kimsin ki canım isteseydi şunu yapardım bunu yapardım diye yazıyorsun...KİMSİN SEN!!
şu yazdıklarına bak, bir de il koordinatörüymüş, yazık sana o zaman.. sen kimsin ki canım isteseydi şunu yapardım bunu yapardım diye yazıyorsun...KİMSİN SEN!!
ist_koord' Alıntı:branta' Alıntı:ist_koord' Alıntı:bilgisayarbilisim60' Alıntı:düşünülecek bir sey yok bence kesinlikle kabul edilmez..yazıyı dikkatli okursanız 2-3 okulda birden görevlendirme olma ihtimalinden bahsediyor ve ekteki okul listesinden okul seçmenizi istiyor.. kendi okulunuz listede yoksa gorevlendırme zor bir ihtimal..
yaz boyu tüm idarenin işlerini yaparsınız artık, buna ek olarak da sistemin kurulması için ugrasırsınız.. aylık 500 tl için. kolay gelsin.ben tatile çıkıyorum yarın
El insaf hocam yahu yazıya bkarsanız Öncelikle Fatih Projesi Kurulumu yapılan okullar diyor ve eğer bu okullarda görevlendirileceksenizde hangi okulda olmasını istediğinize siz karar verin size çok uzak bir yere zorla gönderilmeyin diye size soruluyor,
Hadi ADANA'da ki arkadaşımız şartları yüzünden ters anlıyormuşta eğer İStanbul'daysanız biz size ne yaptıkta böyle ters yorumluyorsunuz bunu bir anlasam. İlla art niyetli olsak emir gereği BT öğretmenleri temmuz-aralık görevlidir yazarız olur biter inanın o zaman benim ve ekip arkadaşlarımın iş yükü inanılmaz azalır size ulaşamazsa mebbis'ten hazırlar listeyi gönderir, ama bunu yapmıyoruz gönüllü olanlar devam etsin diyoruz hala neler arıyorsunuz işin altında neyse sayın hocam size iyi tatiller.
Ben mi yanlış anlıyorum siz mi "canım çekerse bütün BT'cileri okula kitlerim" demeye getiriyorsunuz..Bu yetkinizin kaynağını merak ettim açıkçası..
Evet hocam siz yanlış anlıyorsunuz malesef,
neden canım böyle birşey çeksin üstelikte her yaz girişinde kurumdaki müdürlerimle yazın yapılacak birşey yok o sebeple arkadaşlarımızın görevlendirilemelerini gerektiren birşey yok diye konuşurken,
Sadece bazı arkadaşlarımızın yazın da çalışmak isterdik demesi üzerine Fatih Projesini kullanarak bu arkadaşlarımızın isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz art niyet aranacak bir durum yoku anlatmaya çalışıyordum,
bu arada hiç kimsede canı çekiyor diye BTcileri okula kitleyemez ama sizde BTci iseniz sizde biliyorsunuzdur Bakanlıktan gelen emir OCAK-HAZİRAN ve TEMMUZ-ARALIK olarak görevlendirilirler diyor, eminim tüm illerde ki arkadaşlarım yazın görevlendirme olmaması için uğraşıyor ama bazıları bunun için il müdüründen yada validen izin alabiliyor uygun bir açığı yakalıyor bazıları ise izin alamadığı için görevlendirmek zorunda kalıyordur.