Araya bşka brşeyler girmezse önümüzdeki hafta yaparız hocamsavas3457' Alıntı:hocam toplantı falan ne zaman olur belli miist_koord' Alıntı:Onayda görevlendirmelerin 2 Temmuz - 2 eylül arasında olduğu belirtilmiştir.
Araya bşka brşeyler girmezse önümüzdeki hafta yaparız hocamsavas3457' Alıntı:hocam toplantı falan ne zaman olur belli miist_koord' Alıntı:Onayda görevlendirmelerin 2 Temmuz - 2 eylül arasında olduğu belirtilmiştir.
bizim okula hala onaylarla ilgili yazı gelmemiş arkadaşlar elinde olan varsa gönderebilir mi pm den yada savas_yasar@hotmail.com aist_koord' Alıntı:Araya bşka brşeyler girmezse önümüzdeki hafta yaparız hocamsavas3457' Alıntı:hocam toplantı falan ne zaman olur belli miist_koord' Alıntı:Onayda görevlendirmelerin 2 Temmuz - 2 eylül arasında olduğu belirtilmiştir.
istanbulda çalışan arkadaşlar lütfen yardımcı olunsavas3457' Alıntı:arkadaşlar kimsede yokmu bu onaylar lutfen yollayın
Bu başlık için soracağım geçmiş yazışmaları okumadan bu soruyu sordunuz değilmi ,bir_tas_attim_kuyuya' Alıntı:peki ya 2 eylülden sonra Taşımasu bir japon adı değildir arkadaşlar.
bilgisayarbilisim60' Alıntı:istanbulda görevli yüzlerce bilişim öğretmeni tatile çıkarken siz görev isteyen bir avuç öğretmenle önümüzdeki yıllarda istanbulda neler yapacagınıza karar verin, biz de eylülde gelir sizin engin görüş ve düşüncelerinizi hayata geçiririz...bütün yaz güzel düşünün bence)
ist_koord' Alıntı:Var, ben ,
Hocam pazartesi tüm arkadşalarımıza tebliğleri yapılsın sizlerle biraraya geleceğiz bu yaza yönelik konuşacağız,
istanbul'a birşeyler katmak için neler yapabiliriz neler düşündük onları anlatacağız siz neler düşünüyorsunuz onu öğreneceğiz.
Yakında çok yakında
ist_koord' Alıntı:Bu başlık için soracağım geçmiş yazışmaları okumadan bu soruyu sordunuz değilmi ,bir_tas_attim_kuyuya' Alıntı:peki ya 2 eylülden sonra Taşımasu bir japon adı değildir arkadaşlar.
tarzınızı sevdim ve sizin tarzınızla cevap vereyim Hazırlop bir danimarkalı ailenin soyadı değildir.
bir_tas_attim_kuyuya' Alıntı:ist_koord' Alıntı:Bu başlık için soracağım geçmiş yazışmaları okumadan bu soruyu sordunuz değilmi ,bir_tas_attim_kuyuya' Alıntı:peki ya 2 eylülden sonra Taşımasu bir japon adı değildir arkadaşlar.
tarzınızı sevdim ve sizin tarzınızla cevap vereyim Hazırlop bir danimarkalı ailenin soyadı değildir.
Maziye bakar atiyi sorgularım, ateşli ve sabırsızım ondandır bu taşkınlığım. Övülmeye değer bulduğunuz için üslubumu teşekkür ederim.
Niye tartıştın ki hocam. Hem tartıştın diye sana karşı yetkilerini art niyetli kullanamaz. Kullanıyorsa haklarını ara.tuana' Alıntı:Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum sizlerle....
bulunduğum ildeki il kordinatörümüzle tartıştım ve 2 temmuz görevlendirilmesinde beni hiç bir okula görevlendirmemi yapmadı. biz okulda iki kişiydik diğer arkadaşınkini kendi okulumuza yaptı.
bu durumda ben ne olurum???
hacam 200 gb si pardus kurulu olduğu için gözükmüyor.anavarza_81' Alıntı:Arkadaşlar muayene kabul evrakında 500 GB harddisk yazıyor ama gelen etkileşimli tahta bilgisayarlarında 300 GB HDD var. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
:+1: Bilgilendirdiğniz için teşekkürler. Bizim okula henüz gelmedi tahtalar ama bu bilgi iyi oldu.realxtraz' Alıntı:hacam 200 gb si pardus kurulu olduğu için gözükmüyor.anavarza_81' Alıntı:Arkadaşlar muayene kabul evrakında 500 GB harddisk yazıyor ama gelen etkileşimli tahta bilgisayarlarında 300 GB HDD var. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Aygıt yöneticisindeki sabit düsk sürücüsü kısmında model adında 500 ifadesi varsa sorun yok.
Hocam Aygıt yöneticisinde Disk Sürücüleri oradaki isminde 500 rakamı varsa 500 GB dır.anavarza_81' Alıntı:realxtraz hocam disk özelliklerinde kapasite ile ilgili hiç bir bilgi yok.
cure' Alıntı:Muayene kabul işlemleri nasıl oluyor? Tek tek akllı tahtalar kontrol edilip imzalar mı atılıyor. Yoksa öncesinde onlar gelmeden tahtaları açarak kontrol etmemmiz mi gerekiyor? Bilgisi olan varsa cevap verebilir mi?