20 Mart 2016 MEB Müdür Yardımcılığı Sınavı

Kodla Büyü
Ben de çalışmayı düşünüyorum ama herkes farklı bir şey söylüyor. Kimi forumlarda "isterseniz 100 alın, yönetmelikte müdürün inhası denildikçe ve sendikanız olmadıkça işiniz zor" diyorlar.. O yüzden muallakta kaldım.. Sizler ne düşünüyorsunuz?

dengem' Alıntı:
Ben de çalışmayı düşünüyorum ama herkes farklı bir şey söylüyor. Kimi forumlarda "isterseniz 100 alın, yönetmelikte müdürün inhası denildikçe ve sendikanız olmadıkça işiniz zor" diyorlar.. O yüzden muallakta kaldım.. Sizler ne düşünüyorsunuz?
girin kardeşim girin puanını al elinde bulunsun hesabına gelirse yaparsın bence bi kaybın olmaz...

mmkgs1' Alıntı:
dengem' Alıntı:
girin kardeşim girin puanını al elinde bulunsun hesabına gelirse yaparsın bence bi kaybın olmaz...
hocama katılıyorum. puan alınsın hakkını vermeyenler utansın.

cincer' Alıntı:
mmkgs1' Alıntı:
dengem' Alıntı:

hocama katılıyorum. puan alınsın hakkını vermeyenler utansın.

:alkis: :alkis: :alkis:

Müdürün teklifi ile görevlendirme yaptılar, biçok öğretmen kabul etmedi, Sınavla olunca herkez sınava girer oluyor bu nasıl iştir anlamadım.

Madem idareci olmak istiyorsun bir önceki dönemde dilekçeni ver okula olurdun, Birde sınava girsende müdür kabul ederse atanacağım bir sisteme karşıyım, o zaman müdür zaten sınavla kimseyi istemez görevlendirme ile istediğini alır.

4.yılını çalışan müdür yardımcısı olarak, müdür yardımcılığını tavsiye etmiyorum.

Sadece 3 -4 müdür yardımcısı normu olan okullarda düşünülebilir.

Hele tek norm varsa ASLA!

İsteyen deneyebilir.

dizzy' Alıntı:
4.yılını çalışan müdür yardımcısı olarak, müdür yardımcılığını tavsiye etmiyorum.

Sadece 3 -4 müdür yardımcısı normu olan okullarda düşünülebilir.

Hele tek norm varsa ASLA!

İsteyen deneyebilir.
Sonuna kadar katılıyorum. Ben de tek başına 1 yıl boyunca yaptım.

inha
isim (inha:) eskimiş Arapça inhāʾ
isim Resmî bir göreve atama veya bir üst aşama için yazılan yazı

Hocam puan üstünlüğüne göre yapılacağı açık bir şekilde yazıyor.Buradaki inha müdürün yazdığı üst yazıyı belirtiyor zannımca.

müdür inhası yine geçerli. inhadan kasıt üst yazı değil, sınavsız dönemdeki gibi ben bunu istiyorum demesi.

turhank' Alıntı:
Müdürün teklifi ile görevlendirme yaptılar, biçok öğretmen kabul etmedi, Sınavla olunca herkez sınava girer oluyor bu nasıl iştir anlamadım.

Madem idareci olmak istiyorsun bir önceki dönemde dilekçeni ver okula olurdun, Birde sınava girsende müdür kabul ederse atanacağım bir sisteme karşıyım, o zaman müdür zaten sınavla kimseyi istemez görevlendirme ile istediğini alır.

Sınava girerek Hakkıyla Atanmak istediğimizi gösterir bence.

Mdr Yrd Müdürün istemesiyle oluyorsa Müdür Hangi sendikadaysa o sendikadan Mdr Yrd

syangela' Alıntı:
müdür inhası yine geçerli. inhadan kasıt üst yazı değil, sınavsız dönemdeki gibi ben bunu istiyorum demesi.
Müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığına görevlendirme
MADDE 24 – (1) Müdür başyardımcısı ve/veya müdür yardımcısı olarak görevlendirilmek üzere başvuruda bulunan adaylar, puan üstünlüğüne göre tercihleri de dikkate alınarak eğitim kurumu müdürünün inhası ve il millî eğitim müdürünün teklifi üzerine valinin onayı ile müdür başyardımcısı veya müdür yardımcısı olarak görevlendirilir.

Ben bunu istiyorum demesinin diğer adı inhadır hocam.Böyle birşeyin sözle söylenmesini mi bekliyosunuz? Mutlaka üst yazı yazılacak bunun içinde puan üstünlüğü dikkate alınacaktır. Aksi halde mahkeme yoluyla hak aranabilir.

sınav da tek başına çözüm değil. sınavdan yüksek alıp yöneticilik vasfı olmayanları daha önceden gördük.bu ülkede bir işi layığıyla yapmak çok zor

compteach06' Alıntı:
syangela' Alıntı:
Müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığına görevlendirme
MADDE 24 – (1) Müdür başyardımcısı ve/veya müdür yardımcısı olarak görevlendirilmek üzere başvuruda bulunan adaylar, puan üstünlüğüne göre tercihleri de dikkate alınarak eğitim kurumu müdürünün inhası ve il millî eğitim müdürünün teklifi üzerine valinin onayı ile müdür başyardımcısı veya müdür yardımcısı olarak görevlendirilir.

Ben bunu istiyorum demesinin diğer adı inhadır hocam.Böyle birşeyin sözle söylenmesini mi bekliyosunuz? Mutlaka üst yazı yazılacak bunun içinde puan üstünlüğü dikkate alınacaktır. Aksi halde mahkeme yoluyla hak aranabilir.
sözle söylenmesini beklemiyorum elbette. maddeden de anlaşılacağı üzere müdürün inhası ve il milli eğitim müdürünün teklifi söz konusu.
tabi umarım sizin dediğiniz gibi yorumlanır.

yurdum ınsanının tek okudugu kıtap turu sınava yonelık oldu SBS hazırlık LYS hazırlık KPSS hazırlık sımdıde Mudur yardımcılıgı hazırlık :DD bırde okumuyor bu mıllet dıyorlar

Müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği yapmış birisi olarak, norm kadronuzda problem yoksa, sizi başka yere göndermiyorlarsa siz de kendinizi yormayın derim. Yani hiç bulaşmayın idareciliğe derim, zaten 18 saat ek ders alıyorsunuz, iyi düşünün derim :)

sınavlara daha önce girmiş arkadaşlara sorum :) çok çalışmak lazım mıdır? (müdür yardımcısı olmak istemiyorum :mrgreen: ) zorluk seviye nasıl sınavların?

3 yıl vekil olarak yaptım, sonra idareciliği bıraktım. kendimi denemek için 3-4 yıl önce yapılan sınava girip kazanmıştım ehe :D idarecilik düşünenlere şimdiden kolay gelsin diyorum.

İNHA: Resmi bir göreve atama veya bir üst aşama için yazılan yazıdır.
Yani okul müdürü sınavı kazananları üst yazıyla ilçe mem'e gönderir. puan üstünlüğüne göre de mdr. yrd. seçilir.

Geri