20 Mart 2016 MEB Müdür Yardımcılığı Sınavı

Kodla Büyü
inha
Resmî bir göreve atama veya bir üst aşama için yazılan yazı
demektir. Sarı sendika sadece sınavla atanacak müdür yardımcılarını istemediği için algı oluşturma amaçlı böyle söylüyor. Niyeti olan da olmayan da bence girmeli sınava. İdareci olmak istediğinizde sınav puanınız elinizde olmuş olur size zararı olmaz. Yönetmelik açık müdür teklifi ya da mülakat söz konusu değil. Aksi bir işlem yaparlarsa malum hukuk devletinde yaşıyoruz, mahkemeden geri döner.

Hocam android uygulamalar var.bir tanesi ücretli ama turkcell mobil ödeme kampanyası ile bedavaya getirisin.ben oradan çalışıyorum

yusufziya41' Alıntı:
2011 sınavında 82,75 aldım. 4 senedir idarecilik yapıyorum. Şimdi tekrar sınava hazırlanıyorum.
Eğer kazanırsam, tekrar görevlendirilirsem 3.5 yıl daha müdür yardımcılığı yapıcam sonra tekrar sınava çalışmaya başlayacam.
Böyle devam edip gidecek....

Bu arada belki faydası olur.
http://www.yoneticiatama.com/category/sinavsorulari

Faydalı bir site, teşekkür ederim..

İdareciligin sinavla bir ilgisi yok. Herkesin yapabilecegi bir is degil. Herkese bol şans :+1:

Bence idareciligi en rahat yürütecek branş bilisimdir.Bilgisayarın b sinden anlamayan bir sürü beceriksiz idareci olmuş şu veya bu şekilde . Kendi izlenimim birşey yaptıkları yok evrak işi bir saatinizi ancak alır gerisi yatis. (Kendini geliştiren ve eğitim adına çalışma yapanları tenzih ediyorum).

arkadaşlar şu an eğitim bir sen in dağıttığı kitabın basım yılı nedir?
önceki sayfalarda pdf si verilmiş olan kitabın basım yılı temmuz 2014, şu an dağıttığı kiyap bu mu?
resmini de ekleyeyim.
benim için önemli bir soru bu cevaplarsanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    33.6 KB · Görüntüleme: 719
  • 2.JPG
    2.JPG
    25.5 KB · Görüntüleme: 719
pegemin deneme sınavı varmı 2016 pdf şeklinde ya da başka kaynakta olabilir.

müdür yardımcısı olmak istememin tek sebebi var o da:
idarenin iki dudağı arasındaki norm durumumuzun sabitlenmesi ve ne olduğumuzun belli olması.
btr iken de çok şükür ek dersimizi alıyoruz.
ama ne olacağı belli değil sonumuzun.
gerçi m. yardımcılığında da artık bi sürü sıkıntı var ama hayırlısı bakalım

Netten hazirlanabilecek farklı site önerisi olan var mi ?
Daha önce eğitimdefetih , idareci atama , soruevi gibi siteler biliyorum.

Okulumda sınava başvuran benden başka kimse yok ve bana şaşırmış bu gözüyle bakıyorlar yanlış bir şey mi yaptım acaba başvurarak :puhaha:
Müdürde Hocam boşver sınavı o zaman; okulda zaten eksik var görevlendirme alalım seni okula diyince aha dedim bu gerçekten iyi bir şey değil :puhaha:

hocam meslek lisesinde idareci olursan bi anlamı olur müdür yardımcılığının yoksa bi anlamı yok pansiyondan sorumlu ol al 28 ek ders 6 saat te koordinatörlük al etti mi 34 haftasonlarını saymıyorum bile

arkadaşlar mdr yard. sınavına giren var mı? sorular açıklanmış. kaç puan aldınız.
benim 71 doğrum var. fena değildi sınav fakat genel kültürden 10 sorudan 7 si yanlış çıkınca biraz geç çalışmaya başlayınca bu kadar oldu.
en azından barajı geçebildim diyeceğim heralde.

Geri