hocam bu taraflı değilsen hiç gelme.vlk4n' Alıntı:trabzon rize civarı düşünenler varmı ?
Zaten zorunlu hizmet affı çıkarsa batıya gitmek isteyenler büyük zarar görür.Çünkü batıda görev yapan arkadaşların kolay kolay yerinden çıkacağını sanmıyorum.Bence zorunlu affı bu yüzden büyük haksızlık...zibula' Alıntı:80 puan ..Antalya... Zorunlu hizmet affı çıkarsa beni olumsuz etkileyecek..rakibim artacak..geçen sene 20 günle kaçırdım atamayı, bu sene zorunlu hizmet bitti..Hayırlısı..
zibula' Alıntı:80 puan ..Antalya... Zorunlu hizmet affı çıkarsa beni olumsuz etkileyecek..rakibim artacak..geçen sene 20 günle kaçırdım atamayı, bu sene zorunlu hizmet bitti..Hayırlısı..
Ankete göre 3 kişivlk4n' Alıntı:trabzon rize civarı düşünenler varmı ?
atungad' Alıntı:hocam bu taraflı değilsen hiç gelme.vlk4n' Alıntı:trabzon rize civarı düşünenler varmı ?
ve kimse adana-mersin için puan yazmamış galibasguner_23' Alıntı:Adana -Mersin ilk sırada gidiyor...
Hocam bu kadar çok talep olduğuna göre Adana -Mersin merkeze gitmek için en az 90 puan lazım...cagdas' Alıntı:ve kimse adana-mersin için puan yazmamış galibasguner_23' Alıntı:Adana -Mersin ilk sırada gidiyor...
açılacak okul sayısı belli olmadan puanda belli olmaz diye düşünüyorum.sguner_23' Alıntı:Hocam bu kadar çok talep olduğuna göre Adana -Mersin merkeze gitmek için en az 90 puan lazım...cagdas' Alıntı:ve kimse adana-mersin için puan yazmamış galibasguner_23' Alıntı:Adana -Mersin ilk sırada gidiyor...
Zaten ihtiyaç olan okulları hakkıyla açık gösterseler herkes istedeği yere gider.Maalesef göstermiyorlar.cubido' Alıntı:açılacak okul sayısı belli olmadan puanda belli olmaz diye düşünüyorum.
miharbi' Alıntı:KONYA civarını isteyecekler kimler hiç belli olmuyor konya kaç kişi kayseri kaç.. ama hiç olmamış bu anket, bu arkadaşlar bötecimi meslekçimi.. ayrıca konya kayseri vb büyük yerleri tek şehir olarak yassaydın keşke. ankaradan doğusu için puan önemli değil istediğiniz her ile gidilir kolayca mesela kars için 10 puan hatta eksi puan bile yeter! yanı batıdaki büyük kentleri şehir şehir yazmayınca anketin manası kalmıyor...
Ama okul sayısına oranlarsanız 20 il büyüklüğündeki İstanbul'un yukarıdaki ankette %7 tercih edilmesi İstanbul için fazla talep görmüyor anlamına gelebilir.Yani 30 puanla mutlaka İstanbul'un bir ilçesine gidersiniz....ygencay' Alıntı:30 puanla istanbul'u isteyeceğim, genelde kimse istanbul'u istemez diyorlar, hep olumsuz taraflarından bahsediyorlar, ama bu foruma bakılırsa isteyen oranı az sayılmaz, 30 puanla orada gelmezse bir köy bulacaz artık
Bence 10 Mayıs gibi açık olan okular belirlenir.28 Mayısa doğru sonuçlar açıklanır.Tabi bir sürpriz olmazsa MEB bu kesin konuşmamak lazım...scent2' Alıntı:İstanbul puanları ,açılacak okul sayısına bağlı bence. İldışı atamalar hangi tarih aralığında olur tahminen sizce?