danıştay kararı var hocam sözleşmeli öğretmenlikte gecen süreler kadrolu öğretmenlikte gecen süreler gibidir sözleşmeli öğretmenlikte gecen sürelerde derece ve kademe sayılıyor aynı zamanda il dışı atamada isteye bilirsinizsemra0223' Alıntı:şimdi kadrodayım ama ilk yıl sözleşmeli çalıştım. ilk yılım sayılırsa isteyebilirim. kimileri sayılır kimileri olmaz diyor. sizce sayılır mı? sayılırsa çok çok çok sevinirim
tek tercih: malatya
Sakarya-Kocaeli civarına fazla talep olmaması beni de şaşırttı....mert_aylan' Alıntı:sakarya yı istemiyo mu kimse ben tek başıma giderim sorun değil
beni de şaşırttı ve memnun etti.Hayırlısı diyeyimsguner_23' Alıntı:Sakarya-Kocaeli civarına fazla talep olmaması beni de şaşırttı....mert_aylan' Alıntı:sakarya yı istemiyo mu kimse ben tek başıma giderim sorun değil
Sizin 2 yıl 11 ay olacak.Yani 1 ay ile kurtarıyorsunuz.Ama yine çıkacak yönetmelik 31 Temmuz yerine 31 Ağustosu baz alırsa o zaman 3 yılınız doluyor....neslicenk85' Alıntı:benimde puanım 36 olucak mersin ve civarını istemeyi düşünüyorum. ama bi sorumolucak ben 31 temmuz itibariyle 3 senemi doldurmuş olmuyorum. doğu görevi için 3 senemin dolması gerek benim 31 ağustosda doluyor istememe gibi bir hakkım olabilirmi? bilgisi olan var mı?
neslicenk85' Alıntı:benimde puanım 36 olucak mersin ve civarını istemeyi düşünüyorum. ama bi sorumolucak ben 31 temmuz itibariyle 3 senemi doldurmuş olmuyorum. doğu görevi için 3 senemin dolması gerek benim 31 ağustosda doluyor istememe gibi bir hakkım olabilirmi? bilgisi olan var mı?
merve_eagle' Alıntı:il içi hakkında bilgisi olan var mı? il dışı ile aynı tarihlerde mi oluyor?
sguner_23' Alıntı:Oy sayısı yaklaşık 1 haftadır 250 civarında.Bu demek oluyorki bu yıl 260-270 civarında bilgisayarbilişim üyesi yerdeğiştirmeyi düşünüyor.Bir o kadar da dışardan olsa 550 civarı bilişimci yerdeğiştirecek.Ortalam bir ili 7 kişi isteyecek...
uhaha:250 fazla bir rakam.. bu siteden haberi olmayan binlerce kişi var.. örneğin bizim okulda arkadaş tayin istiyecek bilmiyordu bile.. zorla oy kullandırdım
Hocam branş sınıf mı? 300 küsür puanla aydının dağ köyleri de mi çıkmıyor?can666' Alıntı:344 puanım var aydın ve muğlayı istiyecem.Geçen sene çıkmadı bu yıl çıkar inşaalah.