Cemal TANER' Alıntı:Sn sarı_sarı hocam bbnet enlerinde seçildiği için herhalde bu hediyeleri aldı. Niyazi Hocamıza ve yönetimdeki arkadaşlara (Özellikle Selime) teşekkür ederim .
Allah yüzünüzden gülümsemeyi eksit etmesin....
Cemal TANER' Alıntı:Sn sarı_sarı hocam bbnet enlerinde seçildiği için herhalde bu hediyeleri aldı. Niyazi Hocamıza ve yönetimdeki arkadaşlara (Özellikle Selime) teşekkür ederim .
the_korsan' Alıntı:Cemal TANER' Alıntı:Sn sarı_sarı hocam bbnet enlerinde seçildiği için herhalde bu hediyeleri aldı. Niyazi Hocamıza ve yönetimdeki arkadaşlara (Özellikle Selime) teşekkür ederim .
Eyvallah cemal abi, çizgi-tagem'in, niyazi beyin verdiği fırsatları arkadaşlara ulaştırmaya vesile olabiliyorsak ne mutlu.
Katkı sağlayan tüm arkadaşlara ne kadar teşekkür etsek az, keşke imkan olsa da daha fazlası elimizden gelse. İyi ki varsınız arkadaşlar..
Nice paylaşım dolu yıllara inşallah..
hasari' Alıntı:Hacı sen zaten delisin buna gerek yoktu.
Güle güle kullan hediyelerini Niyazı beyin inceliğine teşekkürler.
suatozt' Alıntı:Güle güle kullanın hocam. Bilgisayar bilişime ve Niyazi hocama sizin mutluluğunuzda tüm emeği geçenlere teşekkürler. bu arda tornavida mükemmel. Bir yarışma vesilesiyle gönderilmişti. Her gören hayran kalıyor
Cemal TANER' Alıntı:Bana da az önce ulaştı. Tekrar teşekkürler.
Hocam eğitim setinin güzelliği kelimelerle ifade edilemiyor malesef. Kelimeler ancak tornavidya yetti :mrgreen: :mrgreen:the_korsan' Alıntı:suatozt' Alıntı:Güle güle kullanın hocam. Bilgisayar bilişime ve Niyazi hocama sizin mutluluğunuzda tüm emeği geçenlere teşekkürler. bu arda tornavida mükemmel. Bir yarışma vesilesiyle gönderilmişti. Her gören hayran kalıyor
hocam ne olur tornavidanın güzelliğinden değil eğitim setinin güzelliğinden bahsedin
sanırım öyle olmuş...sarı_sarı' Alıntı:Cemal TANER' Alıntı:Bana da az önce ulaştı. Tekrar teşekkürler.
aaa.. süprizi mi bozdum yoksa :?:
sarı_sarı' Alıntı:okursan arkadaşım kıskanmayalım lütfen, askerden gel sana kız istemeye de gitcez kupa da alcaz tamam mı?
the_korsan o kadar güzel bir süpriz oldu ki, İstiklal Marşı töreni öncesi hocanın biri söyledi paket geldiğini, nasıl okudum marşı nasıl çıktım merdivenlerden hatırlamıyorum. Paketi açtığım anlarda etraftakiler "şok" olmuş bakıyorlardı, nasıl delirdiysem k teşekkür ederim ya çok duygulandım gerçekten..
Sizleri de mutlu edenler çooooooooooook olsun!
omd' Alıntı:sarı_sarı' Alıntı:okursan arkadaşım kıskanmayalım lütfen, askerden gel sana kız istemeye de gitcez kupa da alcaz tamam mı?
the_korsan o kadar güzel bir süpriz oldu ki, İstiklal Marşı töreni öncesi hocanın biri söyledi paket geldiğini, nasıl okudum marşı nasıl çıktım merdivenlerden hatırlamıyorum. Paketi açtığım anlarda etraftakiler "şok" olmuş bakıyorlardı, nasıl delirdiysem k teşekkür ederim ya çok duygulandım gerçekten..
Sizleri de mutlu edenler çooooooooooook olsun!
gitmesine gidelim de kimi isticez
tivitıra döndün mü hocam ben yokken?Cemal TANER' Alıntı:şşş twitterden devam edin
Niyazi SARAL' Alıntı:Bazısı satın alır bizi destekler; Allah razı olsun. Gerçekten de sarı_sarı arkadaşımız gibi çok benzer duygularda olduğum anlar olmuştur benim de. Ben de bazen böyle iyi mesajlar alır ve atarım üstümden o kötü duyguları. Reklam olmasın diye pek bahsetmedik ama "EN" lere bir şeyler gönderdik işte; karınca kararınca. Daha da göndereceğiz
omd' Alıntı:tivitıra döndün mü hocam ben yokken?Cemal TANER' Alıntı:şşş twitterden devam edin
omd' Alıntı:enlere özel imza resimleri filan olsaymış keşke :idea: