Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 Sene önce bu zamanalr bende bir heyecanla bekliyordum ve saat 00:05te sonuçlar açıklandı neemi oldu Herkes gibi Vanın sınır bir ilçesinde öğretmen askerlik beklerken 329 KSD Adana İl jandarma Komutanlığı çıktı geceyi bekleyin
2010 da bu heyecanı bende yaşamıştım. İzmir Narlıderde 2. gün sınava ve mülakata girdim, askeri lisede görev almak ister misin,neredesin, çalışma şartların nasıl gibi sorular sormuşlardı saat tam 00.10 da asker öğretmen olduğumu öğrendim asker öğretmenlik öğretmenliğin en güzel yanı diyebilirim ne norm fazlalığı sıkıntısı ne ek ders konuları ) İnşallah herkesin gönlüne göre sonuçlanır..
Arkadaşlar şimdiden hayırlı teskereler. Tecrübeli biri olarak söylüyorum sonuçlar askeriyede hiç değişmez 00:00 da açıklanır. Size önerim açıklanır açıklanmaz otobüs biletlerinizi alın yoksa sorun yaşayabilirsiniz.
evet 00:00 da açıklanacakmış sonuçlar Hepimize hayırlı olsun inşallah. Rabbim gönlünüze göre versin ( Amin )
.
Hepimiz sonuçlarımızı paylaşalım dostlar. 1 saat 10 dk sonra görüşmek üzere :mrgreen: