doğruya doğru ama 3bin kişiye 2 tane sağlık memurunasıl yetiştirecek bir gün içinde o kadar aşıyı tabilki bişeyler jet hızında yapılarak. :mrgreen:Dev Kitap Arşivi' Alıntı:hipopotam' Alıntı:acemi birliğe gittiğinizde sizin ilk gün canınızı olağan üstü bir olay olmasa tıbbi seyyar bir revir gibi iskemlelerden bir tezgah kuruyorlar siz
tabureye oturuyorsunuz sağınızdaki ve solunuzdaki sağlık memurları aynı anda birisi 1 birisi 2 tane aşıyı hayvana vurur gibi sokup anırtacak hızda
enjekte ediyorlar ondan başkada akıllı insanlarsanız hiç bir zorluk görmezsiniz.
Hocam sende çok acımasızca yazmışsın iğne olayını Adamı korkutuyon bak söyliyim
garbetoglu1967' Alıntı:Askeri lisede öğretmenlik yapmak ister misin diye bana da sordular Samsunda, Askeri öğretmenlik tercihimdir dedim bilmem doğru mu ettim)
hipopotam' Alıntı:doğruya doğru ama 3bin kişiye 2 tane sağlık memurunasıl yetiştirecek bir gün içinde o kadar aşıyı tabilki bişeyler jet hızında yapılarak.Dev Kitap Arşivi' Alıntı:hipopotam' Alıntı:acemi birliğe gittiğinizde sizin ilk gün canınızı olağan üstü bir olay olmasa tıbbi seyyar bir revir gibi iskemlelerden bir tezgah kuruyorlar siz
tabureye oturuyorsunuz sağınızdaki ve solunuzdaki sağlık memurları aynı anda birisi 1 birisi 2 tane aşıyı hayvana vurur gibi sokup anırtacak hızda
enjekte ediyorlar ondan başkada akıllı insanlarsanız hiç bir zorluk görmezsiniz.
Hocam sende çok acımasızca yazmışsın iğne olayını Adamı korkutuyon bak söyliyim
benim aylıksız izin görülmüyor halaagustosta askere gidecek öğretmen arkadaşlar mebbisten aylıksız izinler girilmiş mi????
ewet hocm ayın 10 da belli olacak doğruda benim bahsettiğim şey. mebbiste aylıksız izin kısmında yazıyor..sallamıyoruz yanisas7979' Alıntı:olur mu ya nerden çıkıyo ayın 10unda açıklanıyor sallamamak lazımmmm
fatih hocm siz nerde görev yapıyorsunuz?fatih22222' Alıntı:Şu Anki Durumu : Aylıksız İzinde (Yurtiçi Askerlik) yazıyor...birde askeri öğretmenlik eğitimi bir tek burdurda verilmiyor diye biliyorum...
tunceli de hatta ilçesindeempatichuman' Alıntı:fatih hocm siz nerde görev yapıyorsunuz?fatih22222' Alıntı:Şu Anki Durumu : Aylıksız İzinde (Yurtiçi Askerlik) yazıyor...birde askeri öğretmenlik eğitimi bir tek burdurda verilmiyor diye biliyorum...
ucamus' Alıntı:bu yurtiçi askerlik yazan arkadşların izin tarihi sistem üzerinde ne gözüküyor birde tecrübelilere sormak lazım giderken neler götüreceğiz neler lazım oluyor...
sana asker öğretmenlik çıkmış fatih hocmfatih22222' Alıntı:ucamus' Alıntı:bu yurtiçi askerlik yazan arkadşların izin tarihi sistem üzerinde ne gözüküyor birde tecrübelilere sormak lazım giderken neler götüreceğiz neler lazım oluyor...
bende 1 yıl aylıksız izin görünüyor 1 yıl vermişler...nedenki acaba daha belli değil birşey değil
31.07.2012 yazaıyor bende de ayın biri yazmaz o tarihte resmen askeriz çünkü...:ucamus' Alıntı:1 yıl veriyorlarda hocam ben başlangıç tarhini soruyorum bende 31.07.2012 yazmışlar normalde 01.08.2012 olmuyor mu?
dnzli_87' Alıntı:Merhaba arkadaşlar. Konunun başında arkadaşımız baya güzel açıklamış ama ben görememiştim maalesef..
Sınavdan sonra şu şu branşlardaki öğretmenler ayrılsın dediler biz de ayrıldık maalesef. bizi mülakata aldılar. işte nerde çalışıyosun ne dersleri öğretiyorsunuz ne zaman göreve başladın filan feşmekan. Sorum şu subaylık mı çıkacak şimdi bana Bu mülakata katılıp da asker öğretmen olan arkadaşlar var mı aramızda????
firtuna61' Alıntı:dnzli_87' Alıntı:Merhaba arkadaşlar. Konunun başında arkadaşımız baya güzel açıklamış ama ben görememiştim maalesef..
Sınavdan sonra şu şu branşlardaki öğretmenler ayrılsın dediler biz de ayrıldık maalesef. bizi mülakata aldılar. işte nerde çalışıyosun ne dersleri öğretiyorsunuz ne zaman göreve başladın filan feşmekan. Sorum şu subaylık mı çıkacak şimdi bana Bu mülakata katılıp da asker öğretmen olan arkadaşlar var mı aramızda????
aynen beni de mulakata aldılar aynı sorular sonra hayırlı olsun dedi. şimdi ne olacak onu merak ediyorum