ademola' Alıntı:Tuzla dan sıra numarası alan / almaya giden var mı acaba ?
fatih22222' Alıntı:Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Değerli hocalarım garip bir soru olacak ama sınava traşlı bir şekilde gidiyoruz di mi. Sonuçta sınava girince asker oluyoruz Bu konu hakkında bizi aydınlatacak olan var mı :?:
aldığım bilgilere göre düzenli birşekilde gidilecek.. sakal tıraşı düzgün saçlar düzgün bir kıyafet nede olsa ilk izlenim denen birşey var demi...
ama teslim olmaya giderken saç tıraşınızı olup gidin orda hem fırça yemekten hemde açemi berberden kurtulmuş olursunuz...
fatih22222' Alıntı:ben şidmdi adanadan geliyorum sıra numarası aldım...başkasının yerine vermiyorlar hocalarım...sordum adamlar sarı zarfı ve kimliği istiyorlar baktından sonra sıra numarası veriyorlar...
fatih22222' Alıntı:byramdan' Alıntı:gidiyorsun istiyorsun veriyorlar izzettin çalışlar kışlasında kapıdaki nöbetçiden yanınıza sarı dosyayı alın ne olur ne olmaz bana sordu gösterdim yanımdakine sordu onda yoktu ama verdi onada ama tersine gelirse vermeyedebilir...
şimdi mersindeyim tam adres verirmisin bende gidip alayım şimdiden...acil bekliyorum....
byramdan' Alıntı:fatih22222' Alıntı:ben şidmdi adanadan geliyorum sıra numarası aldım...başkasının yerine vermiyorlar hocalarım...sordum adamlar sarı zarfı ve kimliği istiyorlar baktından sonra sıra numarası veriyorlar...
Hocam senin sıra numaran kaç?
fatih22222' Alıntı:byramdan' Alıntı:gidiyorsun istiyorsun veriyorlar izzettin çalışlar kışlasında kapıdaki nöbetçiden yanınıza sarı dosyayı alın ne olur ne olmaz bana sordu gösterdim yanımdakine sordu onda yoktu ama verdi onada ama tersine gelirse vermeyedebilir...
şimdi mersindeyim tam adres verirmisin bende gidip alayım şimdiden...acil bekliyorum....
Hocam mersinden trenle geleceksen istasyonda in kasım gülek köprüsünden geç mavi otobüslere bin muavine söyle en yakın yerde indirir... Otobüsle gelirsen Atilla Altıkatta in oradan Sabancı Merkez Camisinin önünden yavuzlar / askerlik şubesi yazana bin önünde indirir seni...
Dev Kitap Arşivi' Alıntı:fatih22222' Alıntı:Dev Kitap Arşivi' Alıntı:Değerli hocalarım garip bir soru olacak ama sınava traşlı bir şekilde gidiyoruz di mi. Sonuçta sınava girince asker oluyoruz Bu konu hakkında bizi aydınlatacak olan var mı :?:
aldığım bilgilere göre düzenli birşekilde gidilecek.. sakal tıraşı düzgün saçlar düzgün bir kıyafet nede olsa ilk izlenim denen birşey var demi...
ama teslim olmaya giderken saç tıraşınızı olup gidin orda hem fırça yemekten hemde açemi berberden kurtulmuş olursunuz...
Haklısın hocam. Düzenli gitmekte her zaman yarar vardır. :+1:
marfan' Alıntı:Adanada kesinlikle telefon getirmeyin dediler bana. Size de söylendi mi bu
aynen hocam sözde mülakata aldılar.Hiç birşey sormuyorlar gırgır muhabbet adamlarda.adaylığın kalktı mı nerde görev yapıyorsun en mantıklı soru bunlardı? arkadaşlara en sevdiğin futbolcu takımı falan sordular.Boş boş işler evet askerlik başlıyor onu çok iyi anladım...ademola' Alıntı:izmitten tuzlaya gittim gece 4te 4.guruptaydım ama 15. grupla girdim sınava aksam 5te cıktık:S tüm grupları bekledik öğretmenlerin hepsini bir araya toplayıp mullakata götürdüler güyaa, hiç bişeyde sormadılar evraklara bakıp siirrte kadrolu mu dedi evet dedim tamam dedi gönderdi... walla mantık yok alışın böyle şeylere askerlik başlıyo dedi bitanesi
parssan' Alıntı:ben yarın gidicem çorlu ya saat 8 de orda ol dediler biraz daha geç gitsem olur mu acaba durum nedir çorluda :shock:
ademola' Alıntı:izmitten tuzlaya gittim gece 4te 4.guruptaydım ama 15. grupla girdim sınava aksam 5te cıktık:S tüm grupları bekledik öğretmenlerin hepsini bir araya toplayıp mullakata götürdüler güyaa, hiç bişeyde sormadılar evraklara bakıp siirrte kadrolu mu dedi evet dedim tamam dedi gönderdi... walla mantık yok alışın böyle şeylere askerlik başlıyo dedi bitanesi
hipopotam' Alıntı:acemi birliğe gittiğinizde sizin ilk gün canınızı olağan üstü bir olay olmasa tıbbi seyyar bir revir gibi iskemlelerden bir tezgah kuruyorlar siz
tabureye oturuyorsunuz sağınızdaki ve solunuzdaki sağlık memurları aynı anda birisi 1 birisi 2 tane aşıyı hayvana vurur gibi sokup anırtacak hızda
enjekte ediyorlar ondan başkada akıllı insanlarsanız hiç bir zorluk görmezsiniz.