badem46' Alıntı:
Ben sınıfçıların formatörlük yapmasına karşıyım.Sınıfçıların bir buna el atmadıkları kaldı.Onada el atsınlar ne olursa artık.Sınıfçılardan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmem.Cahil oluyorlar genelde.Kmaraş MEM uğraştırıyor.
Badem46 adlı karaktersiz sen sınıfçıların tırnağı bile olmazken sınıfçılar seni okuttu büyüttü.Kişilik yoksunu olmasan ellinden öpeceğin sınıf öğretmenine bile hakaret etmezsin.Sonrada yok şifremi çaldılar yok sınıfçı birisi çaldı diyorsun.Asıl cahil insan sensin.Öğretmenlik mesleğini ayaklar altına alan birisin.Nasıl öğretmen oldun sen?Yazık yazık seni okutan öğretmeninde sınıf öğretmeniydi.Ağlayıp sızlanmayı keste aldığın maaşın hakkını ver.Kul hakkı yiyiorsun müslümanım dersin şimdi.Senin müslümanlığından bile şüphe duyarım.Utanmaz sınıf öğretmeninin adını unutmazken diğer öğretmenlerinin adını bile hatırlayamazsın be cahil be kişilik yosunu.Seni öğretmen eden de kabahat.Adamsan sınıfçı arkadaşlarınada böyle desene hepsi suratına tükürür senin.
Formatör öğretmen illaki bilgisayar öğretmeni olacak dersen sen bilgisayardan anlıyor musun ki şifreni çaldıracak kadar acizsin.Onca okul var bilgisayar öğretmeni olmayan bunların dersine kim girecek.İşin gücün sınıfcılar ek ders almasın ben alayım RABBENA HEP BANA diyorsun yani.Adam ol aklını alırım.Akılsız utanmaz 02.02.2011 tarihinden bana pm den yazmıştı ya anlatıyım yediğin haltları o zaman.Senin gibi karaktersizleri öğretmen etmişler ya yanarım da buna yanarım.
NOT:sınıfçı değilim.