daktilocu' Alıntı:bu duyuru neden sadece izmit mem de var?cexen' Alıntı:daktilocu' Alıntı:görevlendirme yazıları ilçe memlere gönderilmiş.
http://izmit.meb.gov.tr/?syf=haber&id=624
arkadaşlar izmit mem için adres değişikliği yapldı yeri gelmişken soyleyelim..
http://izmitmeb.gov.tr
Siteye girişlerde bu adresi kullanmanızı tavisye ederim. Bakanlıktaki adreste verileri buradan alıyor. bazen sıkıntı dogabiliyor ozellikle resimlerde![]()
diğer ilçe mem lerde yok.
ebfo41.net de bile yok)
daktilocu' Alıntı:kocaeli?
mart sonu gibi açıklanıreyolcu' Alıntı:daktilocu' Alıntı:kocaeli?
kocaeli'de basvurular bugun bitiyor.... açıklanması hakkında kesin birşey demediler...
bütün illerde imzaya çıktı ve onaylandı..mert_aylan' Alıntı:daha durun bi imzaya çıksın hele![]()
okullara mail geldi. 23 ocakta.Ferhat' Alıntı:İstanbulda hiç ses yok.İlden çıkan bir yazı gördük forumda ancak okula gelip giden hiç bir şey yok...Yazıda 27 ocak son başvuru tarihi olarak gözüküyordu ancak şuan 3 şubat okula gelen her hangi bir yazı yok.İstanbulda olan arkadaşlar konu ile ilgili bilgisi olaan varmı acaba..
filyas' Alıntı:okullara mail geldi. 23 ocakta.Ferhat' Alıntı:İstanbulda hiç ses yok.İlden çıkan bir yazı gördük forumda ancak okula gelip giden hiç bir şey yok...Yazıda 27 ocak son başvuru tarihi olarak gözüküyordu ancak şuan 3 şubat okula gelen her hangi bir yazı yok.İstanbulda olan arkadaşlar konu ile ilgili bilgisi olaan varmı acaba..
Muhtemelen gözden kaçmıştır.
Eğer isim bildirmediyseniz eski formatörü yine formatör yaparlar.
Bu da sanırım sizsiniz.
2. Dönemin başında itibaren de görevlendirme olur deyu tahmin ediyorum.
betulkirmizilar' Alıntı:Sözleşmeli öğretmenler formatör olamıyor![]()
serdar227' Alıntı:betulkirmizilar' Alıntı:Sözleşmeli öğretmenler formatör olamıyor![]()
olabiliyor hocam. van'da bulunduğum ilçede 2 tane sözleşmeli bilgisayar öğretmeni formatör oldu 2-3 gün önce.
haftaya gelebilir o zaman.eyolcu' Alıntı:Kocaelinde listeler İl M.E. müdürünün imzasına çıakcakmış bugun oradan da vali onayı için valiliğe gönderilecekmiş.
hocam ne zman gelirse gelsin görevlendirme onayı ben 8 şubattan beri okuldayım ve ekdersimi ona göre ayarlatırımsedabote' Alıntı:mrb arkadaşlar;
İstanbulda son durum nedir görevlendirmesi gelen varmı acaba?
Okul başladığı gibi görevlendirmemizin olmaması çok kötü.Normalde 21 saatim var ama formatörlük yüzünden 15 saat ders aldım şimdi görevlendirme daha gelmedi ve 15 saate girmeye devam ediyorum.Ek ders kaybı var yani.