Re: 2010 Ocak-Haziran Dön. İllerde Görevlendirmeler-Son Durum
göksun ilçesi hocam
göksun ilçesi hocam
EYLÜL GÖREVLENDİRMELERİ EKİM 15 TE GELDİ...daktilocu' Alıntı:kocaelinde formatör olarak görev yapan arkadaşlar yeni görevlendirmelerle neden bu kadar ilgisizler?
Gürses44' Alıntı:Maraşta elinde liste olan arkadaşlar paylaşırsa seviniriz.
Hocam tarihler kaçı arasındaydı 15 tatilde okuldamıyız ?Turna' Alıntı:Gümüşhane'De ilçelerden başvurların geç gelmesi yüzünden henüz görevlendirmeler onaya gönderilmemiş.Biraz daha beklicez sanırım.
hocam valla onu soramadım,eda_tr' Alıntı:Hocam tarihler kaçı arasındaydı 15 tatilde okuldamıyız ?Turna' Alıntı:Gümüşhane'De ilçelerden başvurların geç gelmesi yüzünden henüz görevlendirmeler onaya gönderilmemiş.Biraz daha beklicez sanırım.
serdardeniz' Alıntı:arkadaşlar konya ve ilçelerinde bilgisayar formatör öğretmeni olan hiç mi kimse yok.Gçrevlendrime ile ilgili son durum hakkında bilgi verirseniz sevinirim
eses' Alıntı:serdardeniz' Alıntı:arkadaşlar konya ve ilçelerinde bilgisayar formatör öğretmeni olan hiç mi kimse yok.Gçrevlendrime ile ilgili son durum hakkında bilgi verirseniz sevinirim
hocam ben kulu ilçesindeyim.bekliyoruz biz de.haber gelince bilgi verirseniz sevinirim.
ak3453' Alıntı:eses' Alıntı:serdardeniz' Alıntı:arkadaşlar konya ve ilçelerinde bilgisayar formatör öğretmeni olan hiç mi kimse yok.Gçrevlendrime ile ilgili son durum hakkında bilgi verirseniz sevinirim
hocam ben kulu ilçesindeyim.bekliyoruz biz de.haber gelince bilgi verirseniz sevinirim.
konya kuluya kocaeliiden sevgiler...
kasım borucu