En güzeli bu.her_dem' Alıntı:en güzelini sanırım kırıkkale yapıyo. bizim ilk dönem görevlendirmemiz 20 ocakta bitiyor. büyük ihtimalle 6 şubatta başlatırlar 30 haziranda sona erer.
hocam benim bildiğim kadronuzun olduğu okuldan başvurunuzu yapacaksınız.okul müdürünüz onaylayacak.eğer onay gecikirse zaten dersiniz olmadığı için bir kaç gün oyalanırsınız ama zaten erken davranmış Diyarbakır meb. onay çıkar ocak 1 ine kadarenversahut' Alıntı:Arkadaşlar diyarbakırda gecen hafta yazı gonderildi. Ocak-Haziran formatörlük başvurusu için dileçe istiyorlar. dilekçeyi şuan formatörlük yaptğım okuldanmı gonderecem yoksa kadromun bulunduğu okuldanmı gidecek. Görevlendirme sonucları 1 ocaktan sonra acıklanırsa 31 aralıktan sonrada formatörlük yaprığım okuldamı çalışmaya devam edecem. bu konularda bilgisi olan arkadaşlar varsa beni de bilgilendirilerse sevinirim.
teşekürler hocamtrueandfalse' Alıntı:hocam benim bildiğim kadronuzun olduğu okuldan başvurunuzu yapacaksınız.okul müdürünüz onaylayacak.eğer onay gecikirse zaten dersiniz olmadığı için bir kaç gün oyalanırsınız ama zaten erken davranmış Diyarbakır meb. onay çıkar ocak 1 ine kadarenversahut' Alıntı:Arkadaşlar diyarbakırda gecen hafta yazı gonderildi. Ocak-Haziran formatörlük başvurusu için dileçe istiyorlar. dilekçeyi şuan formatörlük yaptğım okuldanmı gonderecem yoksa kadromun bulunduğu okuldanmı gidecek. Görevlendirme sonucları 1 ocaktan sonra acıklanırsa 31 aralıktan sonrada formatörlük yaprığım okuldamı çalışmaya devam edecem. bu konularda bilgisi olan arkadaşlar varsa beni de bilgilendirilerse sevinirim.