hocam müdrünüz ilden yazı geldi için mi dlekçeyi yazdırdı yoksa kafasına göremi?R-Berk' Alıntı:Düzce de İl formatörü ile bugün görüştüm daha yazı gelmedi bakanlıktan dedi. Bizim müdür de bana cuma günü formatörlük için dilekçe yazdırıp il Milli eğitime verdirdi. :shock:
trueandfalse' Alıntı:hocam müdrünüz ilden yazı geldi için mi dlekçeyi yazdırdı yoksa kafasına göremi?R-Berk' Alıntı:Düzce de İl formatörü ile bugün görüştüm daha yazı gelmedi bakanlıktan dedi. Bizim müdür de bana cuma günü formatörlük için dilekçe yazdırıp il Milli eğitime verdirdi. :shock:
R-Berk' Alıntı:trueandfalse' Alıntı:hocam müdrünüz ilden yazı geldi için mi dlekçeyi yazdırdı yoksa kafasına göremi?R-Berk' Alıntı:Düzce de İl formatörü ile bugün görüştüm daha yazı gelmedi bakanlıktan dedi. Bizim müdür de bana cuma günü formatörlük için dilekçe yazdırıp il Milli eğitime verdirdi. :shock:
Bimiyorum. Müdür beni odasına çağırdı hocam formatörlük için dilekçeni yazıp il atama bölümüne ver dedi ben verdim. daha sonra İl formatörünü aradım başladı mı diye çünkü site de duyuru falan yapılmamıştı. o da yok hocam yazı gelmedi formatörlük bu sene verilmeyebilir bakanlığın yeni bir çalışması var dedi.
her_dem' Alıntı:en güzelini sanırım kırıkkale yapıyo. bizim ilk dönem görevlendirmemiz 20 ocakta bitiyor. büyük ihtimalle 6 şubatta başlatırlar 30 haziranda sona erer.
ozzzzz80' Alıntı:kadro verilmeden bize rahat yok. inş bu yıl şu yılan hikayesine dönen bilişim rehber öğretmen kadrosunu verirler...
zibula' Alıntı:Antalya beklemede... TAMAM..