2012 Ocak-Haziran Formatör Görevlendirmeleri

Kodla Büyü
hipopotam' Alıntı:
slh040' Alıntı:
arkadaşlar bu dönem başvuru yapmayacağım bakalım ne olacak çok fazla borcum, yeni doğmuş bebeğim var ama herşey para değil lütfen bunu herkez bilsin.
hocam sana biri büyü yapmış eğer böyle boşvermiş düşünüyorsan daha sıkı sarılman daha çok kazanıp çocuğuna gelcek hazırlaman gerekirken böyle
s... etmiş görünmek pek hayra alamet değil.
eğer dediğim ilgi sahana girmiyorsa sakın cevap yazma sadece senin durumunda olupta böyle diyen birçok kişi büyü tesirinde olduğu için böyle
olurlar. :puhaha: :!: :x :)

geçen ilçe ile görüştüm hocam şubat tatiline gideceksiniz dedi adam ? hadi bakalımm ..

Hatay'da hem kendi okulunda 3 gün 15 saat veriyorlar hem de 2 gün başka bir veya lazım olursa 2 okula da sorumluluk verip gitmemizi istiyorlar. tek okul olsa dersleri angaryaları bütün gün çalışması zor gelmiyor da 2-3 okulun hem dersini hem derdini yüklemek biraz ağır olmuyor mu?

ben Tekirdağ Çorlu'da yeni göreve başladım burda işler nasıl oluyo acaba bilen arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum...

Bursa - 2012 de görevlendirmelerin olacağı söylendi fakat resmi yazılar ve takvim daha belli değil...

arkadaşlar eş durumu tayininden önce büyük ihtimalle görevlendirmeler yapılmış olur, tayinden sonra atanılan okulda maaş karşılığı doldurulamayack bu durumda olan var mı? ya da yapabileceğimiz bir şey var mı?

eskişehir de başladı 6 aylık görevlendirme için cuma günü toplantı varmış. yalnız benim merak ettiğim yine bilişimciler zorunlu mu tutulacak. yazan arkadaşlar bu konuyu da belirtirse iyi olur.

neşem' Alıntı:
zibula' Alıntı:
Antalya beklemede... TAMAM..

gecen hafta norm fazlası bilişimcilrin listesi açıklandı bu hafta norm fazlası öğretmenlerin atamaları var 15 i son yanlıs hatırlamıyorsam bence bu atamalar bitince gelir yazılar...

hocam siz antalyadan mı bahsediyorsunuz norm fazlası atamalrı var diye..ben de antalyadayım haberim olmadı böyle bir şeyden

uwe' Alıntı:
arkadaşlar eş durumu tayininden önce büyük ihtimalle görevlendirmeler yapılmış olur, tayinden sonra atanılan okulda maaş karşılığı doldurulamayack bu durumda olan var mı? ya da yapabileceğimiz bir şey var mı?

hocam ben de eş durumundan ilçe merkeze istemeyi düşünüyorum şubatta..şimdi kendi okulumda formatör olarak başladım ve diyelim ki eş durumundan merkezde bi okula atandım..orda da formatör olabiliyormuyum? yoksa formatörlüğüm iptal mi oluyor? bi de anadolu öğretmen liselerinde de formatör olunuyor mu ?

Anlaşılan hala illerdeki uygulamalar standarta bağlanamadı..Bu yıl ilk defa görevlendirmemiz 1. dönem itibariyle yapıldı. Yani 20 Ocaka kadar görevlendirildik.. Yeni görevlendirme ara tatilinden sonra gelecek.. Tabi bir değişiklik olmazsa..

irfbaba' Alıntı:
Bursa 19-28 Aralıkta basvuruları alacakmıs ve 30 Aralık ta belli olacakmıs gorevlendırmeler...
söylediğiniz tarihler arasında özür olacak! yeni tayin olabilecek öğretmenlerin mağdur olmamaları için 30 aralıktan sonra başvurular alınacakmış.(İl koordinatörünün e-mailinde böyle yazıyor)
Saygılar

Geri