2012 Ocak-Haziran Formatör Görevlendirmeleri

Kodla Büyü
moatli' Alıntı:
irfbaba' Alıntı:
Bursa 19-28 Aralıkta basvuruları alacakmıs ve 30 Aralık ta belli olacakmıs gorevlendırmeler...
söylediğiniz tarihler arasında özür olacak! yeni tayin olabilecek öğretmenlerin mağdur olmamaları için 30 aralıktan sonra başvurular alınacakmış.(İl koordinatörünün e-mailinde böyle yazıyor)
Saygılar

Evet haklısınız sanırım bana gelen maili ben yanlıs yorumladım...

O zaman es durumundan gelenlerde basvuru yapacaklar bursada degıl mı?Ama o zaman 20 ocaktan sonra basvurular alınacak gibi duruyor...

irfbaba' Alıntı:
O zaman es durumundan gelenlerde basvuru yapacaklar bursada degıl mı?Ama o zaman 20 ocaktan sonra basvurular alınacak gibi duruyor...
Peki ya o bir aylık süreçtiteki maddi kaybımız ne olacak arkadaşlar? Lütfen gelen mailde il koordinatörünün telefonu varsa paylaşırmısınız.

moatli' Alıntı:
irfbaba' Alıntı:
Bursa 19-28 Aralıkta basvuruları alacakmıs ve 30 Aralık ta belli olacakmıs gorevlendırmeler...
söylediğiniz tarihler arasında özür olacak! yeni tayin olabilecek öğretmenlerin mağdur olmamaları için 30 aralıktan sonra başvurular alınacakmış.(İl koordinatörünün e-mailinde böyle yazıyor)
Saygılar
ozaman bizim görevlendirmeler 2.dönemi bulur hayırlısı bakalım. bunu bir standarta bağlayamadılar :-1:

_su_' Alıntı:
İstanbuldan haber var mı arkadaşler?Bu hafta raporluydum okula gitmedim...
yok hocam ben geçen sen geçen senekine baktım bizim de 1 martta açıklanmış formatörlük sonuçları yani 2.dönemin başı olur başvurular

iyi akşamlar cümleten ben eşimin yanına eş durumu özründen gitmek istiyorum diyelimki ben gideceğim yerdeki formatör başvurularının tarihini kaçırdım nolcak o zaman

irfbaba' Alıntı:
moatli' Alıntı:
irfbaba' Alıntı:
Saygılar

Evet haklısınız sanırım bana gelen maili ben yanlıs yorumladım...
eş durumu ile gelecekleri düşüneceklerini sanmam çünkü yazın düşünmediler .....

beyazgolge' Alıntı:
iyi akşamlar cümleten ben eşimin yanına eş durumu özründen gitmek istiyorum diyelimki ben gideceğim yerdeki formatör başvurularının tarihini kaçırdım nolcak o zaman
hocam büyük ihtimalle seninki bir dahaki görevlendirmeye kalır. bende askerikten dolayı başvuru zamanını kaçırdım yeni dönemi bekliyorum işteç

tuanna' Alıntı:
Tokat bugün geldi...

Bizim için isteğe bakılmaksızın diyor zaten dilekçeye gerek yok :shock:
Ben sıkıldım bu formatörlükten, 8-5 çalışmak istemiyorum

Ekli yazılarda da hala hüseyin çelik ten kalma yazılar gönderiliyor, bunların güncellenmesi gerekmiyor mu?

ozkancanan' Alıntı:
tuanna' Alıntı:
Tokat bugün geldi...

Bizim için isteğe bakılmaksızın diyor zaten dilekçeye gerek yok :shock:
Ben sıkıldım bu formatörlükten, 8-5 çalışmak istemiyorum

Ekli yazılarda da hala hüseyin çelik ten kalma yazılar gönderiliyor, bunların güncellenmesi gerekmiyor mu?
evet ya...sinir oldum..zorunlu formatörlük...

Geri