moatli' Alıntı:söylediğiniz tarihler arasında özür olacak! yeni tayin olabilecek öğretmenlerin mağdur olmamaları için 30 aralıktan sonra başvurular alınacakmış.(İl koordinatörünün e-mailinde böyle yazıyor)irfbaba' Alıntı:Bursa 19-28 Aralıkta basvuruları alacakmıs ve 30 Aralık ta belli olacakmıs gorevlendırmeler...
Saygılar
Peki ya o bir aylık süreçtiteki maddi kaybımız ne olacak arkadaşlar? Lütfen gelen mailde il koordinatörünün telefonu varsa paylaşırmısınız.irfbaba' Alıntı:O zaman es durumundan gelenlerde basvuru yapacaklar bursada degıl mı?Ama o zaman 20 ocaktan sonra basvurular alınacak gibi duruyor...
ozaman bizim görevlendirmeler 2.dönemi bulur hayırlısı bakalım. bunu bir standarta bağlayamadılar :-1:moatli' Alıntı:söylediğiniz tarihler arasında özür olacak! yeni tayin olabilecek öğretmenlerin mağdur olmamaları için 30 aralıktan sonra başvurular alınacakmış.(İl koordinatörünün e-mailinde böyle yazıyor)irfbaba' Alıntı:Bursa 19-28 Aralıkta basvuruları alacakmıs ve 30 Aralık ta belli olacakmıs gorevlendırmeler...
Saygılar
yok hocam ben geçen sen geçen senekine baktım bizim de 1 martta açıklanmış formatörlük sonuçları yani 2.dönemin başı olur başvurular_su_' Alıntı:İstanbuldan haber var mı arkadaşler?Bu hafta raporluydum okula gitmedim...
eş durumu ile gelecekleri düşüneceklerini sanmam çünkü yazın düşünmediler .....irfbaba' Alıntı:moatli' Alıntı:söylediğiniz tarihler arasında özür olacak! yeni tayin olabilecek öğretmenlerin mağdur olmamaları için 30 aralıktan sonra başvurular alınacakmış.(İl koordinatörünün e-mailinde böyle yazıyor)irfbaba' Alıntı:Bursa 19-28 Aralıkta basvuruları alacakmıs ve 30 Aralık ta belli olacakmıs gorevlendırmeler...
Saygılar
Evet haklısınız sanırım bana gelen maili ben yanlıs yorumladım...
hocam büyük ihtimalle seninki bir dahaki görevlendirmeye kalır. bende askerikten dolayı başvuru zamanını kaçırdım yeni dönemi bekliyorum işteçbeyazgolge' Alıntı:iyi akşamlar cümleten ben eşimin yanına eş durumu özründen gitmek istiyorum diyelimki ben gideceğim yerdeki formatör başvurularının tarihini kaçırdım nolcak o zaman
tuanna' Alıntı:Tokat bugün geldi...
evet ya...sinir oldum..zorunlu formatörlük...ozkancanan' Alıntı:tuanna' Alıntı:Tokat bugün geldi...
Bizim için isteğe bakılmaksızın diyor zaten dilekçeye gerek yok :shock:
Ben sıkıldım bu formatörlükten, 8-5 çalışmak istemiyorum
Ekli yazılarda da hala hüseyin çelik ten kalma yazılar gönderiliyor, bunların güncellenmesi gerekmiyor mu?