rumuz19' Alıntı:Çorum pazartesi yada salı mem sitesinden duyuruyu yapacak bilgilerinize...
Daha çok beklersinizbbnet25' Alıntı:hatay beklemede tamam.............
:x :x :x
sebebi geç olması değil hocam şahsen kendi ilçem için yazıyorum, ne olup bittiğini en son biz duyuyoruz. kurumnet gönderiliyor ya onuda çok gizli program gibi saklıyorlar, bizi ilgilendiren yazıları biz görmeden es geçiyorlar ve ilçenin sitesine baktığında hiç güncel değil çok genel haberler yayınlanıyor ve her dakika memura yazı geldimi diye sormak insanı çileden çıkarıyor...Effective61' Alıntı:İstanbul dakiler niye çileden çıkıyor ki ? İstanbul da görevlendirmeler hep yarı tatil dönüşü olmuştur.
:alkis:bbnet25' Alıntı:Hatay daki Arkadaşlar nedense bu sene çok rahatlar.
Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Başvuru No :
Cevap Metni :
İllerden, MEBBİS altında bulunan EBİTEFO-BİTEFO Modülü 'ne görevlendirmesi yapılan Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenleri ve Okul Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmenlerine ait görevlendirme bilgilerinin girilmesi istenmiştir. Bilgi girişi yapmayan illere neden bilgi girişi yapmadıkları sorulacak bu doğrultuda işlem yapılacaktır.
İstediğiniz belgeler (varsa) Email'a eklenmiştir
bbnet25' Alıntı:Hatay daki Arkadaşlar nedense bu sene çok rahatlar.
isimler ne zaman istenmiş peki hocam.klebsiella' Alıntı:yok hocam ben geçen sen geçen senekine baktım bizim de 1 martta açıklanmış formatörlük sonuçları yani 2.dönemin başı olur başvurular_su_' Alıntı:İstanbuldan haber var mı arkadaşler?Bu hafta raporluydum okula gitmedim...
hocam o söylenti kimden çıktıysa bilelim bizde yorulmayalım hergün ne yapacağız nasıl yapacağız diye, o söylenti validen falansa bizede söyleyin kafamız rahat olsun.skipper_forum' Alıntı:İstanbul'da yapılmayacak diye bir söylenti vardı ama bakalım neler olacak
Canım kardeşim şahsen çalıştığım ilim için yazıyorum, bu forumda alay konusu oldu benim her derdi olana gelin bir çayımı için demem, dedem vefat etti norm fazlası atamaları var diye vefatın 7. gününde izmirden istanbula döndüm ne yapabilirizle uğraştık ekip olarak, kız isteyeceğim tarihi erteledim(kız tarafına nasıl izah ettiğimi bir ben bilirim) panele katıldım, şimdi vali bey görevlendirme yapmıyacağım dedi diye sürekli bilgi veriyoruz ne olacağını anlamaya çalışıyoruz. İl Milli Eğitimi arayıp formatör Öğretmenlik desen zaten bize yönlendiriyorlar (trafik ve yabancı dil formatörlerinin sorunları için bile bize yönlendiriyorlar) neden olduğunuz yerde çileden çıkıyorsunuz onu bir anlasam.pulu_deu' Alıntı:sebebi geç olması değil hocam şahsen kendi ilçem için yazıyorum, ne olup bittiğini en son biz duyuyoruz. kurumnet gönderiliyor ya onuda çok gizli program gibi saklıyorlar, bizi ilgilendiren yazıları biz görmeden es geçiyorlar ve ilçenin sitesine baktığında hiç güncel değil çok genel haberler yayınlanıyor ve her dakika memura yazı geldimi diye sormak insanı çileden çıkarıyor...Effective61' Alıntı:İstanbul dakiler niye çileden çıkıyor ki ? İstanbul da görevlendirmeler hep yarı tatil dönüşü olmuştur.
Sayın hocam belirsiz bir soru bu ve cevabını bu forumdan bulamazsınız gideceğiniz İl MEM'e kadar yorulun ve orada ki şube müdürü yada il BT Koordinatörü ile görüşün bir zahmet.beyazgolge' Alıntı:iyi akşamlar cümleten ben eşimin yanına eş durumu özründen gitmek istiyorum diyelimki ben gideceğim yerdeki formatör başvurularının tarihini kaçırdım nolcak o zaman
evrim0626' Alıntı:bursa da başvurular başladı.