pulu_deu' Alıntı:
ist_koord' Alıntı:
pulu_deu' Alıntı:
Effective61' Alıntı:
İstanbul dakiler niye çileden çıkıyor ki ? İstanbul da görevlendirmeler hep yarı tatil dönüşü olmuştur.
sebebi geç olması değil hocam şahsen kendi ilçem için yazıyorum, ne olup bittiğini en son biz duyuyoruz. kurumnet gönderiliyor ya onuda çok gizli program gibi saklıyorlar, bizi ilgilendiren yazıları biz görmeden es geçiyorlar ve ilçenin sitesine baktığında hiç güncel değil çok genel haberler yayınlanıyor ve her dakika memura yazı geldimi diye sormak insanı çileden çıkarıyor...
Canım kardeşim şahsen çalıştığım ilim için yazıyorum, bu forumda alay konusu oldu benim her derdi olana gelin bir çayımı için demem, dedem vefat etti norm fazlası atamaları var diye vefatın 7. gününde izmirden istanbula döndüm ne yapabilirizle uğraştık ekip olarak, kız isteyeceğim tarihi erteledim(kız tarafına nasıl izah ettiğimi bir ben bilirim) panele katıldım, şimdi vali bey görevlendirme yapmıyacağım dedi diye sürekli bilgi veriyoruz ne olacağını anlamaya çalışıyoruz. İl Milli Eğitimi arayıp formatör Öğretmenlik desen zaten bize yönlendiriyorlar (trafik ve yabancı dil formatörlerinin sorunları için bile bize yönlendiriyorlar) neden olduğunuz yerde çileden çıkıyorsunuz onu bir anlasam.
Bir diğeri de kızmış yahu ne olduda neye kızıyorsunuz onu bir anlasam.
hocam niyetim sizi bu denli sinirlendirmek değildi, emek veren herkese teşekkür ediyorum,
sadece ne olup bittiğinden bizde haberdar olmak istiyoruz yani varsa var şu tarihte yoksa yada olmayacaksa şu sebeple diye bir açıklama
eminim benim gibi basit bir merak içinde olan arkadaşlar vardır, ki bu istek şahsen yada kulaktan kulağa olmasın
ilçe ve il bünyesinde herkese ulaşacak şekilde olmalı...
Sevgili meslektaşım, bizim ilimizde görevlendirmelere ilk dönem sonu itibari ile bitiyor yani yeni görevlendirmelerin belirlenmesi için Ocak başı doğru zaman ama Aralık başında memurunuza gidiyorsanız o da size bilgi veremez. İlçe bünyesinde çalışan arkadaşlarımız sizlerle bu bilgileri paylaşırlar. O arkadaşlarım ki doğum izninde olan öğretmene döndünmü hocam görevlendirilecekmisin diye okuluyla ring atıyor o öğretmene ulaşılamayınca sonradan eklemektense iptal ettiririz deyip insiyatif alıyor diğer iller için konuşmam abes olur ama İstanbul'da ki ekip arkadaşlarım mağduriyet oluşmasın diye uğraşveriyor.
Örneğin klesibella arkadaşım geçen sene onaylar martta geldi demiş peki o süreçte norm fazlası atamaları olduğunu onlarn durumları olduğunu neden unutuyorsunuz. Hemen körfezde dibimizdeki ilimiz dönem başında onayı alıyor sonradan gelen olursa bir sonraki döneme kısmetmiş, bu dönem onayı aldık diyor. Biz ise tam mesaimizi norm fazlası arkadaşlarımızın durumunu belirlemeye en azından bizim taraftan mağdur olmasınlar diye çabalamaya ayırıyoruz. Sonuç bir sene sonra insanlar bunu unutup sadece ee onay geçen sene mart ayında geldiyimi hatırlamalı.
Gelelim bu seneye eş durumu atamaları yapılacak bence İstanbul'da eş durumu atamalarını beklemiyelim görevlendirmeleri yapalım nasıl olsa seneye bu zamanda kimse İL Milli Eğitim eş durumu atamalarından gelenleri arada görevlendirmediyi hatırlamayacak, neredeyse herkes geçen sene onay zamanında gelmişti diyecek vicdanımız rahat olmaz ama işin gereğini yaptık der rahatlatırız kendimizi bizde napalım.