ben yazıcam 93 puanım var...ahmetismet' Alıntı:Mamak 80.yıl yazacak olan var mı?
buralar ankara sayılmaz hocam ama şuanki yerini çok kötüyse tercih edilebilir. biri konya, aksaray diğeri eskişehire gider zorunlu işleri olmadıkça. herkes hakkında hayırlısı olsunyakopasa' Alıntı:şereflikoçhisar veya nallıhanı yazacak olan var mı acaba?
anladım hocam peki haymana ya da güdül nasıl. oraları yazacak birileri var mı acaba. Benim puanım baya bi düşük ama gelir mi oralarevrim0626' Alıntı:buralar ankara sayılmaz hocam ama şuanki yerini çok kötüyse tercih edilebilir. biri konya, aksaray diğeri eskişehire gider zorunlu işleri olmadıkça. herkes hakkında hayırlısı olsunyakopasa' Alıntı:şereflikoçhisar veya nallıhanı yazacak olan var mı acaba?
yok hocam bulunduğum yer kötü bir yer değil. Kayseride görev yapıyorum ben günlük merkezden gidiş geliş yapıyorum. 40- 45 dakikada kayseri merkezden bulunduğum okula gidebiliyorum. Ailem ankarada oturuyor o yüzden istemeyi düşünmüştüm amaevrim0626' Alıntı:benimde puanım düşük bende ankaralıyım haymana 100 küsür km gidiş geliş yapamazsın hocam hergün. güdülde öyle oturduğun yere bağlı mesela sincan dan polatlıya trenle ulaşabilirsin.o açıdan rahat ama sincandan çubuk ve akyurta gidilmez hergün en az 2 saat yol. yani illa ankara derken şuan çalıştığın yeri arama hocam ben şahsen puanım düşük olmasına rağmen yazmıyacam il merkezleride bize gelmez zaten şuan inegölde çalışıyorum. ankaraya hızlı trenle 3,5 saatte gidebiliyorum. ama çok mahrum bir yerde çalışıyorsan yine de iyi düşün günlük gidip gelecekmisin?
i.d.' Alıntı:sincan polatlı arası ne kadar sürer tren sürekli var mı?
bas_kan' Alıntı:daha tercihi yapmadım salıya kadar belemeyi düşünüyorum listeler falan değişir umuduyla.. Ama şuanki durumda tek tercih
134 puanla pursaklar saray eml olacak
ilk 3 tercihin hayal gibi hocam. bende sadece senin ilk 3 tercihini 105'le yapacam. ben kesinlikle çıkmayacağını kendim için düşünüyorum. ayrıca evini nereden tutacaksın bilmiyorum ama ben elmadağı tercih sırasında çubuğun önüne alırdım.alper0658' Alıntı:93 puanım var böteliyim tercihilerimde şu şekilde...
1 ALTINDAĞ Karapürçek İmam Hatip Ortaokulu
2 ALTINDAĞ Türkerler Ortaokulu
3 MAMAK Selçuklu Ortaokulu
4 AKYURT Büğdüz Ortaokulu
5 AKYURT Şükrü Acar Ortaokulu
6 AKYURT Güzelhisar Ortaokulu
7 ÇUBUK Çubuk Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi
8 ÇUBUK Çubuk Anadolu İmam Hatip Lisesi
9 ÇUBUK Barbaros Ortaokulu
10 ÇUBUK Yavuz Selim Ortaokulu
11 ÇUBUK Bekir Yılmaz Ortaokulu
12 ÇUBUK Atatürk Ortaokulu
13 ÇUBUK Çubuk Ortaokulu
14 ÇUBUK Cumhuriyet Ortaokulu
15 ELMADAĞ Hasanoğlan İmam Hatip Ortaokulu
16 ELMADAĞ Hasanoğlan Ortaokulu
17 ELMADAĞ Yaşar Doğu Ortaokulu
18 KIZILCAHAMAM Güvem Ortaokulu
19 HAYMANA 12 Eylül Ortaokulu
her_dem' Alıntı:allah nasip ederse 3-10 gün aası bebeğimiz olacak. eğer bu sene böyle bir durum olmasaydı
1 ALTINDAĞ Karapürçek İmam Hatip Ortaokulu
2 ALTINDAĞ Türkerler Ortaokulu
3 MAMAK Selçuklu Ortaokulu
4 AKYURT Büğdüz Ortaokulu
5 AKYURT Şükrü Acar Ortaokulu
6 AKYURT Güzelhisar Ortaokulu
7 ÇUBUK Çubuk Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi
8 ÇUBUK Çubuk Anadolu İmam Hatip Lisesi
9 ÇUBUK Barbaros Ortaokulu
10 ÇUBUK Yavuz Selim Ortaokulu
11 ÇUBUK Bekir Yılmaz Ortaokulu
12 ÇUBUK Atatürk Ortaokulu
13 ÇUBUK Çubuk Ortaokulu
14 ÇUBUK Cumhuriyet Ortaokulu
15 ELMADAĞ Hasanoğlan İmam Hatip Ortaokulu
16 ELMADAĞ Hasanoğlan Ortaokulu
17 ELMADAĞ Yaşar Doğu Ortaokulu
bu okulları yazardım. şimdi sadece merkez ilçeleri yazacam. nasipse seneye isteyecem artık. o zamana kadar biraz puan birikir birazda çocuk ele avuca gelir ondan sonra yazarım. ancak kesin olan şu. merkez ilçelerin puanı çok yüksek olacak. ilçelerde 80-90a kadar düşer. tabii kızılcahamam, haymana falan. çubuk elmadağ akyurt bunların 110dan aşağı düşeceğini düşünmüyorum. bakalım herkes için hayırlısı
2 sene önce elmadağ 95'le almıştı yanlış hatırlamıyorsam. geçen sene açmadı. bu 3 ilçe 110-120 puanlar arası olur gibi geliyor. mamak ve altındağ 140 altı olmaz bence.warface' Alıntı:çubuk elmadağ akyurt 100 ün altını zor
her_dem' Alıntı:2 sene önce elmadağ 95'le almıştı yanlış hatırlamıyorsam. geçen sene açmadı. bu 3 ilçe 110-120 puanlar arası olur gibi geliyor. mamak ve altındağ 140 altı olmaz bence.warface' Alıntı:çubuk elmadağ akyurt 100 ün altını zor