uyan bişi varsa seç hocam yoksa hibirşey seçmeyusufpb' Alıntı:Tercih yapanlar beyan kısmına ne yazdınız?
yaka' Alıntı:arkadaşlar 122 puan var şuan itibari ile çubuk eml ve ulus eml lisesini yazmayı düşünüyorum yarın ola hayrola bilmiyorum daha kesin karar vermedim çubuk yazmayı düşünen arkadaşlar var mı?
Hocam ümit iyidir ama o kadar degil. Neden.Demhar' Alıntı:onureren' Alıntı:puanım 162. tercihlerimi kaydettim. Allah hayırlısını versin inşallah tayin isteyen herkes için.
hocam ne yaptın sen o kadar puanla! bu sene farkında değiller dersler bi boş geçsin yada fellik fellik bi öğretmen arasınlar seneye bak gör Ankara tüm okulları nasıl açıyo! seneye bu başlıkta yazışmak ümidiyle gözlerimize inanamıycaz tüm merkez okullar açılacak! dönüşümler il içi dersler yeni zorunlu oldu vs. farkında değiller bence seneye merkezler bizi bekliyor...
bayraMNS' Alıntı:Hocam ümit iyidir ama o kadar degil. Neden.Demhar' Alıntı:onureren' Alıntı:puanım 162. tercihlerimi kaydettim. Allah hayırlısını versin inşallah tayin isteyen herkes için.
hocam ne yaptın sen o kadar puanla! bu sene farkında değiller dersler bi boş geçsin yada fellik fellik bi öğretmen arasınlar seneye bak gör Ankara tüm okulları nasıl açıyo! seneye bu başlıkta yazışmak ümidiyle gözlerimize inanamıycaz tüm merkez okullar açılacak! dönüşümler il içi dersler yeni zorunlu oldu vs. farkında değiller bence seneye merkezler bizi bekliyor...
1.eş durumundan gelen olur.
2.ilk atamaolur
3.sene oci norm fazlasi(az olsa da hala norm fazlasi var)atamasi olacak
4. 7 8 lerde secmeli old. Ögretmen gelmeyen yerler eylulde iptal edecek. Sirf dönusum magduriyeti olmasin diye dersler fazla gösterilen yerler cok oldu.
Kücük bi hesap ankara 300 açik var.il dısindan 60 es dirumundan60 ilk atama 15 norm fazlasi 20 deyince yarisi gitti.
Sene ici eş durumundan 50 daha gelirse veee lokal olarak 7 8 ler de secilmezse
Seneye en fazlaaaaa "150" açik kalir
Poll' Alıntı:Tercihleri daha yapmadım ama galiba 1. mamak selçuklu 2. kazan yıldırım beyazıt yazcammm
evrim0626' Alıntı:bayraMNS' Alıntı:Hocam ümit iyidir ama o kadar degil. Neden.Demhar' Alıntı:onureren' Alıntı:puanım 162. tercihlerimi kaydettim. Allah hayırlısını versin inşallah tayin isteyen herkes için.
1.eş durumundan gelen olur.
2.ilk atamaolur
3.sene oci norm fazlasi(az olsa da hala norm fazlasi var)atamasi olacak
4. 7 8 lerde secmeli old. Ögretmen gelmeyen yerler eylulde iptal edecek. Sirf dönusum magduriyeti olmasin diye dersler fazla gösterilen yerler cok oldu.
Kücük bi hesap ankara 300 açik var.il dısindan 60 es dirumundan60 ilk atama 15 norm fazlasi 20 deyince yarisi gitti.
Sene ici eş durumundan 50 daha gelirse veee lokal olarak 7 8 ler de secilmezse
Seneye en fazlaaaaa "150" açik kalir
aman hocam sende içimizi karartma gelen olduğu gibi gidende mutlaka olur. polis eşi asker eşi vs. ve liselerde fatih projesi bence bu sayı azalmaz inş
hocam ikgm de liste varAKADEMİA' Alıntı:Arkadaşlar birisi Ankrada açılan okulları Excel veya resim dosyası olarak ekleyebilir mi? Lütfen. Tef için olursa tüm okulları görebiliriz. Bir de HEM'ler açılmış mı?
Ben ikisinide yazdım ama 10. tercihti sanırımyaka' Alıntı:arkadaşlar 122 puan var şuan itibari ile çubuk eml ve ulus eml lisesini yazmayı düşünüyorum yarın ola hayrola bilmiyorum daha kesin karar vermedim çubuk yazmayı düşünen arkadaşlar var mı?
emin1905' Alıntı:gozunuz aydin ben vaz gectim tef 120 puan