Bunun dışında Türkoğlu var 4 tane.sisss' Alıntı:iyi ki bir maraş istedik üç oldu yav bi resim eklemediniz ayıptır ayıp
ulubey38' Alıntı:antalyaya kontenjan
var mıdır?
eyvallahsnotra' Alıntı:Bunun dışında Türkoğlu var 4 tane.sisss' Alıntı:iyi ki bir maraş istedik üç oldu yav bi resim eklemediniz ayıptır ayıp
hocam ne Ankarası,Türkiye çapında bir tane end.mes ,ticaret ,çpl ,kız tek görmedim ben daha.15-20 il oldu baktığım.şırnak ,hakkari dahil(var mı diye)mygold' Alıntı:ankaranın listesini ekleyebilecek tef'li var mı acaba rica etsem.
mygold' Alıntı:ankaranın listesini ekleyebilecek tef'li var mı acaba rica etsem.
tşklersuzi_bote' Alıntı:Kahramanmaraş hocam
sadettin' Alıntı:BARTIN böte açıklan okullar nelerdir?
enginozdil' Alıntı:malatya daki okulları ekleyebilecek bi arkadaş varmı acaba
enginozdil' Alıntı:malatya daki okulları ekleyebilecek bi arkadaş varmı acaba
yaw hacı varsa verde ifatara geç kalacamthe_korsan' Alıntı:enginozdil' Alıntı:malatya daki okulları ekleyebilecek bi arkadaş varmı acaba
sana liste miste yok, otur oturduğun yerde adamım
teion' Alıntı:Kocaeli istemiş bir arkadaş :
eywallah hocam teşekkür ederim.amip33' Alıntı:enginozdil' Alıntı:malatya daki okulları ekleyebilecek bi arkadaş varmı acaba
snotra' Alıntı:comaster' Alıntı:arkadaşlar bende iliçi atandığım için göremiyorum.rica etsem manisa,balıkesir,bursa ve yalova açıkları kaç tanedir ortaokul olarak sölermisiniz yada eklermisiniz.
Yalova 4, Manisa 17, Balıkesir 11 hocam. Benim de düşündüğüm illerdi. Ne kadar az. Beklentimin çok altında.
eywallah adamımthe_korsan' Alıntı:çıkış yok hacı sana..
permanganat' Alıntı:hatay ekleyecek arkadaş
Sağolasın hocam.Aliosman_eser' Alıntı:ferdierdem55' Alıntı:Mersin'i de paylaşabilir misiniz?