2013 İller arası yer değiştirme - tek başlık

Kodla Büyü
bursa 2

Ekli dosyalar

• bursa2.png
    bursa2.png
    73 KB · Görüntüleme: 320
mygold' Alıntı:
ankaranın listesini ekleyebilecek tef'li var mı acaba rica etsem.
hocam ne Ankarası,Türkiye çapında bir tane end.mes ,ticaret ,çpl ,kız tek görmedim ben daha.15-20 il oldu baktığım.şırnak ,hakkari dahil(var mı diye)

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. TEF mezunuyum, tercihlerde anadolu liseleri ve anadolu öğretmen liseleri de görünüyor. Bu okulları ben normalde tercih edemiyoruz, bu anadolu liseleri sınavlarındaki puanla il içinde tercih yapılabiliyor diye biliyordum. Şimdi emin olmak için sizlere sormak istedim aslında, şimdi yazarım gelir de sonra sıkıntı çıkartmasınlar?

arkadaşlar karamürselde görev yapıyorum 6. yılım bitti.imam hatip ortaokulu benim 5 yıl görev yaptığımın okulun binasını kullanıyor restore edilmiş olarak.biz de 1 sene önce yeni binamıza taşındık.idarecilerini tanıyorum çok iyi insanlar.20 saat ders var yaklaşık.ama lab yok şimdilik ve ne olur bilemem.yeri güzel sıkıntısız bir okul.bu sene sadece 5 ve 6. sınıflar olacak zaten.elimde geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım.karamürsel bana göre izmitin en yaşanılabilecek yeri hele ki evli arkadaşlar için on numara.

snotra' Alıntı:
comaster' Alıntı:
arkadaşlar bende iliçi atandığım için göremiyorum.rica etsem manisa,balıkesir,bursa ve yalova açıkları kaç tanedir ortaokul olarak sölermisiniz yada eklermisiniz.

Yalova 4, Manisa 17, Balıkesir 11 hocam. Benim de düşündüğüm illerdi. Ne kadar az. Beklentimin çok altında.

aynen hocam seneye inş artık umarım daha fazla ve güzel yerler açılır

Geri