2013 İller arası yer değiştirme - tek başlık

Kodla Büyü
the_korsan' Alıntı:
enginozdil' Alıntı:
the_korsan' Alıntı:
çıkış yok hacı sana..
eywallah adamım

Dipnot: akşam çıkarsan görüşelim :mrgreen:

adamım her akşam olduğu gibi aynı ekiple aynı yerdeyiz, bekleriz.. bu akşam hesabı sana yazıyorum tedarikli gel :D
hacı sen aynı yerde ol, görüşelim de gerisi mühim değil

ankara meslek liseleri dahil

Ekli dosyalar

• angara1.jpg
    angara1.jpg
    150 KB · Görüntüleme: 342
  • angara2.jpg
    angara2.jpg
    143.1 KB · Görüntüleme: 342
arkadaslar explorerdan giriyormuş biizm hatun ama ildışı linkine tıklıyo aktif değilmiş diğerleri aktifmiş iliçi sıra bilgisi v.s diger menulere giriyo basvurulardan ildısı basvurularına tıklanmıyomuş pasifmiş esplorerdan gir dedim zaten explorerdan girim diyo neden olabilir

comaster' Alıntı:
snotra' Alıntı:
comaster' Alıntı:
arkadaşlar bende iliçi atandığım için göremiyorum.rica etsem manisa,balıkesir,bursa ve yalova açıkları kaç tanedir ortaokul olarak sölermisiniz yada eklermisiniz.

Yalova 4, Manisa 17, Balıkesir 11 hocam. Benim de düşündüğüm illerdi. Ne kadar az. Beklentimin çok altında.

aynen hocam seneye inş artık umarım daha fazla ve güzel yerler açılır

daha bunun seneyesimi var bu mebden artık ben bir şey beklemiyom

koskoca ilçede sadece 3 okul birisi dağın başında çıkar onu kaldı 2 birisinde sadece 8 saat ders var onu da çıkar kaldı 1 süper tek tercih yapacağım rus ruleti gibi sağolasın Meb :cry:

gzegen' Alıntı:
koskoca ilçede sadece 3 okul birisi dağın başında çıkar onu kaldı 2 birisinde sadece 8 saat ders var onu da çıkar kaldı 1 süper tek tercih yapacağım rus ruleti gibi sağolasın Meb :cry:

neresi hocam

hataylı gardaşıma
reyhanlıda 1 okul
samandağda 3 okul daha var listeye sığmadı maalesef

Ekli dosyalar

• hatay.jpg
    hatay.jpg
    129.2 KB · Görüntüleme: 338
Geri