temizevren
Üye
orduyuda koyunda görelim nereler var
warface' Alıntı:arkadaşlar bu kontejyanların artma durumu yokmu 2010 da öyle bir şey olmuştu
by_katliam' Alıntı:arkadaşlar bi sorum var,mebbise girdiğimde tercih sayfam açılıyor ,fakat benim normalde askerlik süremi düştüğümde 3 yıl ı mı doldurmamış oluyorum..şimdi ben tercih yapsam sıkıntı olur mu?
narcin' Alıntı:benimde bir sorum var şu anda tercihleri yaptım ve onayladım fakat yazdır butonu aktif olmadı artık çıktı almıyormuyuz sstemde bir sorunmu var ?
togius' Alıntı:il dışına hep dandik yerleri açın. İl içinde bir dünya kurum varken il dışı kurumlar hep tırı vırı.
Klavuzda bununla ilgili bir açıklma olacaktı.by_katliam' Alıntı:arkadaşlar bi sorum var,mebbise girdiğimde tercih sayfam açılıyor ,fakat benim normalde askerlik süremi düştüğümde 3 yıl ı mı doldurmamış oluyorum..şimdi ben tercih yapsam sıkıntı olur mu?
warface' Alıntı:togius' Alıntı:il dışına hep dandik yerleri açın. İl içinde bir dünya kurum varken il dışı kurumlar hep tırı vırı.
arkadaşlar sanırım 2010 da böyle olmuştu hep kenar yerleri açmışlardı ama sonra baskılar sonucu merkezi yerlerden açmışlardı biraz bence geç değil sesimizi duyurmalıyız
sami55' Alıntı:ya arkadaş bunlar il içine dünyanın yerini açıyorlar il dışına bir tranesini bile açmıyorlar peki nereye gidiyor bu okullar anlamadım gitti ya .....
evrim0626' Alıntı:yazalım arkadaşlar bu sefer tüm öğretmenler madur sesimizi duyuralım bu nedir hep ilçeler
Aliosman_eser' Alıntı:nosTRa' Alıntı:Bir arkadas Samsun'un fotosunu ekleyebilir mı? Sevaptir