2013 İller arası yer değiştirme - tek başlık

Kodla Büyü
arkadaşlar sistem tercih edebilene de, edemeyene de açılıyor mu?

bana açılmış da ben tercih edemiyordum.
bilgilendirebilecek var mı?

arkadaşlar bi sorum var,mebbise girdiğimde tercih sayfam açılıyor ,fakat benim normalde askerlik süremi düştüğümde 3 yıl ı mı doldurmamış oluyorum..şimdi ben tercih yapsam sıkıntı olur mu?

benimde bir sorum var şu anda tercihleri yaptım ve onayladım fakat yazdır butonu aktif olmadı artık çıktı almıyormuyuz sstemde bir sorunmu var ?

Arkadaşlar Beyana Dayalı Bilgiler bölümünde neyi seçeceğiz hiç biri bana uymuyor okulumuz ilkokul oldu ortaokula geçtik 1 ay önce eski okulumda da 2010 ocaktan beri çalışıyordum

by_katliam' Alıntı:
arkadaşlar bi sorum var,mebbise girdiğimde tercih sayfam açılıyor ,fakat benim normalde askerlik süremi düştüğümde 3 yıl ı mı doldurmamış oluyorum..şimdi ben tercih yapsam sıkıntı olur mu?

atama işlemini gerçekleştirmek için butona bastığınızda koşulu sağlamayan durumu uyarı olarak ekrana getirir ve atama işleminde bulunamazsınız der

Arkadaşlar benim hesabıma göre il dışına toplamda 2553 tane okul açılmış:) bende mi bi hata var yoksa gerçekten bu kadar iyi mi durumumuz?

narcin' Alıntı:
benimde bir sorum var şu anda tercihleri yaptım ve onayladım fakat yazdır butonu aktif olmadı artık çıktı almıyormuyuz sstemde bir sorunmu var ?

arkadaşlar okullar kapanın mı oluyor ne aceleniz var. ilk ben gördüm, benimdir :))

belki okullar artar belki değişiklik olur, en azından 2 saatte yapmayın :) bekleyin biraz

Arkadaşlar ben Adana'ya il dışından tercih yapacam fakat bu atamada yerleşemezsem iller arası eş durumu başvurusunda da bulunacam.Sorum şu: Diyelim ki Adana'ya il dışından yerleştim bu senei il içi özür grubu atamalarında tekrar tayin isteyebilecek miyim?

il dışına hep dandik yerleri açın. İl içinde bir dünya kurum varken il dışı kurumlar hep tırı vırı.

togius' Alıntı:
il dışına hep dandik yerleri açın. İl içinde bir dünya kurum varken il dışı kurumlar hep tırı vırı.

arkadaşlar sanırım 2010 da böyle olmuştu hep kenar yerleri açmışlardı ama sonra baskılar sonucu merkezi yerlerden açmışlardı biraz bence geç değil sesimizi duyurmalıyız

by_katliam' Alıntı:
Klavuzda bununla ilgili bir açıklma olacaktı.
Askerlik süresi görev süresinden sayılıyor. Ben bu yüzden erken doğu görevine gelmiştim.

warface' Alıntı:
togius' Alıntı:

arkadaşlar sanırım 2010 da böyle olmuştu hep kenar yerleri açmışlardı ama sonra baskılar sonucu merkezi yerlerden açmışlardı biraz bence geç değil sesimizi duyurmalıyız

2010 da il içi ve il dışı aynı anda oldu sadece il dışı kontenjan sayısı vardı. 2009 dan bu yana il dışında sonradan okul eklendiğine hiç rastlamadım hocam.

Peki şöyle bir fikir yüretebilirmiyiz ? Eşim matematik öğretmeni, ben böte mezunuyum.
1. Ankaranın 2 hafta önce yayınladığı genel tüm okulların öğretmen ihtiyaclarından il içi ve il dışını çıkartırsak geriye kalan okullar eş durumu özürüne açılırmı?ihtimal % kaçtır?
2. Ayrıca eşime 4 tercih ben ise 1 tercih yapıp aynı ve tek İL e. Benim çıkmaz ama eşime çıkarsa, ben ağustos ta eş durumundan yararlanabilirmiyim? 1 sene bekleme olayı var mı? klavuzda açıklayıcı böyle bir madde göremedim.

Fİkirlerinize ihyacım var arkadaşlar..

`Başvuruların son günü itibarıyla adaylıkları kaldırılmış olmak kaydıyla istemeleri halinde; sağlık ve eş durumu özrü nedeniyle zorunlu çalışma yükümlülüğü ertelenmiş olanlar ile birinci, ikinci ve üçüncü hizmet alanlarında görev yapan zorunlu çalışma yükümlüsü öğretmenler, zorunlu çalışma yükümlülüğü öngörülen hizmet alanlarına yer değiştirme başvurusunda bulunabilirler. Bu kapsamdaki öğretmenlerde bulunduğu ilde 3 yıllık çalışma süresi aranmaz, bunlardan tercihlerine atanamayanlar, bulundukları yerde görevlerine devam ederler.`
arkadaslar ben 1,5 sene once ozur grubundan agridan istanbula gelmistim ve su an sirnaka tayin isteyecegim bu ibare ile il disi tayin isteyebiliyormuyum yoksa ozur grubunu mu beklemeliyim? bilen arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim tesekkurler.

2009 - 2010 yılında evet il içi ve il dışı aynı açılmıştı o zamanda iyi okulların bazılarını özür durumuna saklıyor il milli eğitim müdürlükleri. Çok ama çok saçma bir uygulama 157 puanım var il dışında olduğum için il içindeki 60 - 70 puanlık adamdan daha kötü yerlere gidebiliyorum.

ya arkadaş bunlar il içine dünyanın yerini açıyorlar il dışına bir tranesini bile açmıyorlar peki nereye gidiyor bu okullar anlamadım gitti ya .....

sami55' Alıntı:
ya arkadaş bunlar il içine dünyanın yerini açıyorlar il dışına bir tranesini bile açmıyorlar peki nereye gidiyor bu okullar anlamadım gitti ya .....

hocam tam bir facia yaa ankara ve izmir merkezden hiç bi yer yok gerekli yerlere mail atıyorum ben memurlar nettede ana konu bu şu an

yazalım arkadaşlar bu sefer tüm öğretmenler madur sesimizi duyuralım bu nedir hep ilçeler

evrim0626' Alıntı:
yazalım arkadaşlar bu sefer tüm öğretmenler madur sesimizi duyuralım bu nedir hep ilçeler

evet arkadaşlar senelerce zor şartlarda kıyıda köşede kalmış ilçeler için çalışmadık çıldırcam resmen

ya hocam bırakın kıyıda kalmış ilçeyi ya bir ilçede bir tane okul açılmaz mı ya ben de buna deli oluyorum bu kadar da olmaz arkadaş ... arkadaşlar nerelere ne mail atyıyorsanız buradan paylaşın bende klavyem aşınana kadar göndereyim ...

#ildisikontenjanlararttirilmalidir bu tagle müsteşara tweete yüklenebliriz ben 10 tane attım

Bende samsundaki okulların listesi şu şekilde:

Aliosman_eser' Alıntı:
nosTRa' Alıntı:
Bir arkadas Samsun'un fotosunu ekleyebilir mı? Sevaptir

aliosman hocamın listesi ise daha farklı. bunun sebebi nedir. Bilen var mı?

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    27.2 KB · Görüntüleme: 334
  • samsun.png
    samsun.png
    59.6 KB · Görüntüleme: 334
ya arkadaşlar bu adamlar ihtiyaç olan okulları niye açnıyorlar ya turşusunu mu kuracaklar anlamadım arkadaş ya

Geri