arkadaşlar geçen yıl egzersiz yapan varsa aramızda bize yardım edebilir mi? bu yıl egzersiz yapmak istiyorum.
..marasliyim' Alıntı:arkadaşlar geçen yıl egzersiz yapan varsa aramızda bize yardım edebilir mi? bu yıl egzersiz yapmak istiyorum.
hocam ben yönetmeliği baktım bilim olimpiyatları ve proje dalında yapmak istiyorum. ilgili öğretmen tarafından yazıyor orada. daha önce yapan var mıBaRBaRYaN' Alıntı:..marasliyim' Alıntı:arkadaşlar geçen yıl egzersiz yapan varsa aramızda bize yardım edebilir mi? bu yıl egzersiz yapmak istiyorum.
ne egzersizi yapmayı düşünüyorsunuz biraz daha açıklama yaparmısınız
Ben geçen sene TUBİTAK yarışmalarına proje sokmak için proje egzersizi aldım haftada 6 saat
Yani alınmaz diyen arkadaşlar yanılıyor.
Ek:Lisede BTR'yim..
idril42' Alıntı:Ben geçen sene TUBİTAK yarışmalarına proje sokmak için proje egzersizi aldım haftada 6 saat
Yani alınmaz diyen arkadaşlar yanılıyor.
Ek:Lisede BTR'yim..
ordinaryus' Alıntı:Tübitak proje yarışmasına katılabiliyoruz.. Ama proje aşamasında ne yapacağız..? Program yazarsak kodları Tubitaka göndermelimiyiz..?
hangi kursa gittiniz hocam?kily' Alıntı:santranç kursuna gittim sertifikam gelecek bir kaç haftaya ama bilim olayı beni de meraklandırdı takipteyim
..istanbul38' Alıntı:hangi kursa gittiniz hocam?kily' Alıntı:santranç kursuna gittim sertifikam gelecek bir kaç haftaya ama bilim olayı beni de meraklandırdı takipteyim
2. Satranç : Türkiye Satranç Federasyonu il temsilciliklerinden alınmış 1. kademe antronör belgeniz varsa ve ilgili takvim yılında vizesi yapıldıysa (her sene vizelenmesi gerekir)
Biliyorum hocam tesk.. bende yeni katildim o kursa bu4gun surdu sadece acaba ayni kirstamiydik..tanisamadik die sordum.. kurstan once gecemezsem tubitak acarim diye dusuniyordum.. ama deraleri takip ederseniz..satrancta bbiliyorsaniz gecemeyeceiniz bi kurs degil arkadaslar.BaRBaRYaN' Alıntı:..istanbul38' Alıntı:hangi kursa gittiniz hocam?kily' Alıntı:santranç kursuna gittim sertifikam gelecek bir kaç haftaya ama bilim olayı beni de meraklandırdı takipteyim
yukarıdaki mesajımda ayrınlıtı olarak yazmıştım zaten hocam
..
2. Satranç : Türkiye Satranç Federasyonu il temsilciliklerinden alınmış 1. kademe antronör belgeniz varsa ve ilgili takvim yılında vizesi yapıldıysa (her sene vizelenmesi gerekir)
BaRBaRYaN' Alıntı:Hangi egzersizleri yapabilisiniz
.
1. İZCİLİK : Eğer gerekli izcilik eğitimini aldıysanız ve sertifikanız varsa
3. Drama : Genelde türk dili edebiyatı öğretmenleri almakla birlikte , eğer transkriptinizde drama dersleri aldığınızı belgelendirebiliyorsanız ve oynanmak üzere bir tiyatro hazırlıyorasnız
4. Tübitak Proje Yarışması : Tübitak tarafından düzenlenecek proje yarışmasına başvuru yapıp yarışmaya bir proje ile katılırsanız
5. Tübitak Bilim Olimpiyatları (Bilişim) : Tübitak bilim olimpiyatlarında bilişim alanındaki sınava girecek öğrencileri sınava hazırlıyorsanız
yukarıda belirtilen her bir etkinliğin katılımcı listesini, yıllık egzersiz planını hazırlayıp ilçe milli eğitimden onay aldığınız tarihten itibaren haftalık 6 saat ücretini alabilirsiniz.