2013-2014 egzersiz yapacak arkadaş var mı?

Kodla Büyü

marasliyim

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar geçen yıl egzersiz yapan varsa aramızda bize yardım edebilir mi? bu yıl egzersiz yapmak istiyorum.

marasliyim' Alıntı:
arkadaşlar geçen yıl egzersiz yapan varsa aramızda bize yardım edebilir mi? bu yıl egzersiz yapmak istiyorum.
..
ne egzersizi yapmayı düşünüyorsunuz biraz daha açıklama yaparmısınız

BaRBaRYaN' Alıntı:
marasliyim' Alıntı:
..
ne egzersizi yapmayı düşünüyorsunuz biraz daha açıklama yaparmısınız
hocam ben yönetmeliği baktım bilim olimpiyatları ve proje dalında yapmak istiyorum. ilgili öğretmen tarafından yazıyor orada. daha önce yapan var mı

hocam lise ve orta okul oluyor sanırım. geçen yıllardaki konuları inceledim. oradan biliyorum. ama her ne hikmetse egzersiz yapan arkadaşlar halen bir şeyler yazmadılar

hocam forumu takip eden biri olark söyleyeyim bu konuda egzersiz yapan görmedim hatta bizim alanda zaten yapılmıyor biliyorsunuz, yapanlar sadece satrançta yapmıştı bildiğim kadarıyla. bu olimpiyatlarla ilgili egzersiz yapılabilir yazısı nerde bende düşünebilirm bu alanda yapmayı. benim bildiğim sadece lise oluyor olimpiyatlara yönelik çalışmalar.

satranç egzersizi yapmayı düşünüyorum bende. (1. kademe yardımcı antrenörlük sertifikam var)

hatta yaptığım (düzenlediğim diyeyim) egzersiz planını yükleyeyim.

Ben geçen sene TUBİTAK yarışmalarına proje sokmak için proje egzersizi aldım haftada 6 saat:)
Yani alınmaz diyen arkadaşlar yanılıyor.

Ek:Lisede BTR'yim..

idril42' Alıntı:
Ben geçen sene TUBİTAK yarışmalarına proje sokmak için proje egzersizi aldım haftada 6 saat:)
Yani alınmaz diyen arkadaşlar yanılıyor.

Ek:Lisede BTR'yim..

lisede olur hocam ama bu yarışmaları ortaokul için yapmıyorlar bende ortaokuldayım. zaten mesajımda da dedim lisede olur diye...

santranç kursuna gittim sertifikam gelecek bir kaç haftaya ama bilim olayı beni de meraklandırdı takipteyim

Hangi egzersizleri yapabilisiniz
.
1. İZCİLİK : Eğer gerekli izcilik eğitimini aldıysanız ve sertifikanız varsa

2. Satranç : Türkiye Satranç Federasyonu il temsilciliklerinden alınmış 1. kademe antronör belgeniz varsa ve ilgili takvim yılında vizesi yapıldıysa (her sene vizelenmesi gerekir)

3. Drama : Genelde türk dili edebiyatı öğretmenleri almakla birlikte , eğer transkriptinizde drama dersleri aldığınızı belgelendirebiliyorsanız ve oynanmak üzere bir tiyatro hazırlıyorasnız

4. Tübitak Proje Yarışması : Tübitak tarafından düzenlenecek proje yarışmasına başvuru yapıp yarışmaya bir proje ile katılırsanız

5. Tübitak Bilim Olimpiyatları (Bilişim) : Tübitak bilim olimpiyatlarında bilişim alanındaki sınava girecek öğrencileri sınava hazırlıyorsanız

6. THK model uçak: model uçak rehber öğrt. sertifikanız varsa yakındaki THK bildirip okulda havacılık kolu kuruyorsunuz. daha sonra da okulunuzda model uçak kursu açabiliyorsunuz.

yukarıda belirtilen her bir etkinliğin katılımcı listesini, yıllık egzersiz planını hazırlayıp ilçe milli eğitimden onay aldığınız tarihten itibaren haftalık 6 saat ücretini alabilirsiniz.

Tübitak proje yarışmasına katılabiliyoruz.. Ama proje aşamasında ne yapacağız..? Program yazarsak kodları Tubitaka göndermelimiyiz..?

ordinaryus' Alıntı:
Tübitak proje yarışmasına katılabiliyoruz.. Ama proje aşamasında ne yapacağız..? Program yazarsak kodları Tubitaka göndermelimiyiz..?

Hocam hepsi Tubitak sitesinde ayrıntılı olarak anlatılıyor zamanı gelince..
Ortaöğretim Öğrenciler Arası Tubitak Yarışması ana başlığı altında.

Arkadaşlar 8. sınıflara egzresiz oluyor... Tübitak Proje Yarışması,Tübitak Bilim Olimpiyatları.........Geçen senelerde gerçekleştiren arkadaşlar acaba planı hangi konulara göre hazırlıcaz...... :idea:

istanbul38' Alıntı:
kily' Alıntı:
santranç kursuna gittim sertifikam gelecek bir kaç haftaya ama bilim olayı beni de meraklandırdı takipteyim
hangi kursa gittiniz hocam?
..
yukarıdaki mesajımda ayrınlıtı olarak yazmıştım zaten hocam
..
2. Satranç : Türkiye Satranç Federasyonu il temsilciliklerinden alınmış 1. kademe antronör belgeniz varsa ve ilgili takvim yılında vizesi yapıldıysa (her sene vizelenmesi gerekir)

BaRBaRYaN' Alıntı:
istanbul38' Alıntı:
kily' Alıntı:
hangi kursa gittiniz hocam?
..
yukarıdaki mesajımda ayrınlıtı olarak yazmıştım zaten hocam
..
Biliyorum hocam tesk.. bende yeni katildim o kursa bu4gun surdu sadece acaba ayni kirstamiydik..tanisamadik die sordum.. kurstan once gecemezsem tubitak acarim diye dusuniyordum.. ama deraleri takip ederseniz..satrancta bbiliyorsaniz gecemeyeceiniz bi kurs degil arkadaslar.

Tubitak bilim (bilişim )projeleri egzersiz açan bir arkadaş yok mu bize biraz rehberlik etse.

BaRBaRYaN' Alıntı:
Hangi egzersizleri yapabilisiniz
.
1. İZCİLİK : Eğer gerekli izcilik eğitimini aldıysanız ve sertifikanız varsa

3. Drama : Genelde türk dili edebiyatı öğretmenleri almakla birlikte , eğer transkriptinizde drama dersleri aldığınızı belgelendirebiliyorsanız ve oynanmak üzere bir tiyatro hazırlıyorasnız

4. Tübitak Proje Yarışması : Tübitak tarafından düzenlenecek proje yarışmasına başvuru yapıp yarışmaya bir proje ile katılırsanız

5. Tübitak Bilim Olimpiyatları (Bilişim) : Tübitak bilim olimpiyatlarında bilişim alanındaki sınava girecek öğrencileri sınava hazırlıyorsanız

yukarıda belirtilen her bir etkinliğin katılımcı listesini, yıllık egzersiz planını hazırlayıp ilçe milli eğitimden onay aldığınız tarihten itibaren haftalık 6 saat ücretini alabilirsiniz.

altıncı da benden olsun.

6. THK model uçak: model uçak rehber öğrt. sertifikanız varsa yakındaki THK bildirip okulda havacılık kolu kuruyorsunuz. daha sonra da okulunuzda model uçak kursu açabiliyorsunuz.

Geri