2013-2014 egzersiz yapacak arkadaş var mı?

Kodla Büyü
SATRANÇ İÇİN BAŞVURAN OLDU MU ARKADAŞLAR
Öğrenci listesi sunmamız gerekiyor mu başvurudan önce yoksa onay geldikten sonra olur mu

Re: Ynt: 2013-2014 egzersiz yapacak arkadaş var mı?

Bende 4-5 sene önce satranç anrenörlük sertifiksıalmıştım. O günden beri hiç kullanmadım. Bu belgenin her yıl onaylatılması gerekiyormu. Gerekiyorsa benim belgem iptal mi omş oluyor şimdi.

xodeda' Alıntı:
Bende 4-5 sene önce satranç anrenörlük sertifiksıalmıştım. O günden beri hiç kullanmadım. Bu belgenin her yıl onaylatılması gerekiyormu. Gerekiyorsa benim belgem iptal mi omş oluyor şimdi.
..
normalde her yıl vize yapılması gerekiyor. ama önce aldığınız belgeyi kontrol edin hocam. çünkü bahsettiğiniz süre baya bir öncesi. ve o dönemde bu belgeyi farklı bir kurum veriyor diye biliyorum. eğer elinizdeki belge TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU tarafından verilmiş bir belge ise bulunduğunuz ildeki TSF İL TEMSİLCİLİĞİ ile görüşün derim.

Evet federasyondan aldım. Tesekkürler

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.

Kadrom HEM'de ve müdürün tayini çıktı gitti. Şu an müdürlük boş ve öyle görünüyor ki 1 yıl süreyle müdürlüğe vekaleten ben bakacağım. Şu durumda;

1- Haftasonları egzersiz açabilir miyim?
2- Lise için yaptığım BTR başvurusunun onayı geldi, yani şu an lisenin BTR'si görünüyorum. Liseye mi gitmeliyim HEM'de mi görevlendirmeye devam etmeliyim.

YAnıtlarsanız çok teşekkür ederim.

Geri