esilasoul' Alıntı:hocam siz hangi alana geçmeyi istiyosunzu ki??* ben tek tasarıma gecen bilşimciyim tek tasarım çok kolay bi ders inanının bu yıl keyfime diyecek yoktu çok çok rahattımm.. heleki bilgisyarın her türlü angarayasından kurtulmak ayrı bi kafa rahatlğı idi?? ama danıştay iptal etti biliyosunuz sanırım şu an itibarı ile bilişimciyim tekrar... siz hangi alandasınız??teksen' Alıntı:daha,
çooook bekleyeceğiz galiba!...
hocam ben TEF elektronik çıkışlıyım.esilasoul' Alıntı:hocam siz hangi alana geçmeyi istiyosunzu ki??* ben tek tasarıma gecen bilşimciyim tek tasarım çok kolay bi ders inanının bu yıl keyfime diyecek yoktu çok çok rahattımm.. heleki bilgisyarın her türlü angarayasından kurtulmak ayrı bi kafa rahatlğı idi?? ama danıştay iptal etti biliyosunuz sanırım şu an itibarı ile bilişimciyim tekrar... siz hangi alandasınız??teksen' Alıntı:daha,
çooook bekleyeceğiz galiba!...
hâlâ merakla bekliyoruz!...habibocak' Alıntı:Bizde düşünüyoruz ama nerelerin açılacağını bizde merakla bekliyoruz. Geçen sene sinir olmuştuk bakalım bu sene ne olacak. Ümitsizim ama hayırlısı.
hayırlısı artık...okanformula' Alıntı:konuyu hortlattım ama arkadaşlar, pazartesi başvurular başlayacak diye bir haber var. Kendim için değil de çok yakın arkadaşım tek.tas'tan bizim bölüme geçebilir mi? Zaten böte mezunuydu. Haberde burda;
http://www.mebpersonel.com/yer-degistir ... 10642.html
tabiiki de istediği alana geçemez :mrgreen:aynenbadi' Alıntı:böte okuyan hangi alana geçebilir :mrgreen:
bütün cevaplar burda umutlanmayalımteksen' Alıntı:yazıyı da eklemişler.
http://ikgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar ... iiklii.pdf
teksen' Alıntı:yazıyı da eklemişler.
http://ikgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar ... iiklii.pdf
teksen' Alıntı:daha geçmediniz mi hocam?
ben de geçeceğim inşallah.
bu yıl bt öğretmenlerinden aöf tde bitiren var (gülecim rumuzlu arkadaş), o geçebilirse seninki de olur hocam.only61' Alıntı:arkadaşlar ben açık öğretim tarih okuyorum 2.sınıftayım...
4 yılı tamamlayıp diplomamı aldığımda alan değişikliğinden tarih öğretmenliğine geçebilir miyim?
hocam geçen sene aynı yıl içinde hem alan değişikliği hem de il dışı veya il içi ataması yaptırmadılar, birini seçmek zorunda bıraktılar. bu sene aynı durum var mı?teksen' Alıntı:daha geçmediniz mi hocam?
ben de geçeceğim inşallah.
Rüzgara Karşı'' Alıntı:bu yıl bt öğretmenlerinden aöf tde bitiren var (gülecim rumuzlu arkadaş), o geçebilirse seninki de olur hocam.only61' Alıntı:arkadaşlar ben açık öğretim tarih okuyorum 2.sınıftayım...
4 yılı tamamlayıp diplomamı aldığımda alan değişikliğinden tarih öğretmenliğine geçebilir miyim?
hocam bu sene okulumda 3. senem doluyor. önümüzdekil sene hem il dışı hem de alan değişikliği isteyebilir miyim?teksen' Alıntı:alan değişikliği işlemleri yaz döneminde yapılıyor.
2010'da ve 2011'de öyle oldu.
2012'de eylül ayında yapıldı. 4+4+4'e geçişteki sıkıntılardan dolayı.
bu sene de yazın yapılması planlanmış olmasına rağmen daha yeni yapılacak.
hayırlısı artık...
ben bunu hiç düşünmemiştim.Rüzgara Karşı'' Alıntı:hocam bu sene okulumda 3. senem doluyor. önümüzdekil sene hem il dışı hem de alan değişikliği isteyebilir miyim?teksen' Alıntı:alan değişikliği işlemleri yaz döneminde yapılıyor.
hayırlısı artık...
talim terbiye kurulunun 80 sayılı kararını inceleyin hocam.alperen38' Alıntı:tef bilişim mezunuyum elektronik öğretmenliğine geçebilirmiyim.
zannedersem 3.yılımızı doldurmamış olmamız alan değiştirmemize engel değil.Rüzgara Karşı'' Alıntı:hocam bu sene okulumda 3. senem doluyor. önümüzdekil sene hem il dışı hem de alan değişikliği isteyebilir miyim?teksen' Alıntı:alan değişikliği işlemleri yaz döneminde yapılıyor.
hayırlısı artık...
hocam beni yanlış anladınteksen' Alıntı:zannedersem 3.yılımızı doldurmamış olmamız alan değiştirmemize engel değil.Rüzgara Karşı'' Alıntı:hocam bu sene okulumda 3. senem doluyor. önümüzdekil sene hem il dışı hem de alan değişikliği isteyebilir miyim?teksen' Alıntı:alan değişikliği işlemleri yaz döneminde yapılıyor.
hayırlısı artık...
yine de emin olmak için kılavuzun yayınlanmasını beklemek gerekir.
bekleyip göreceğiz.