gülecim' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
gülecim' Alıntı:
Büyük bir umutla bekliyordum ama duyuruyu okuyunca umutlarım suya düştü. "Aylık karşılığı okutacakları derslerin
öğretmenliğine alan değişikliği yapılmayacaktır." ibaresi var. Benim bundan anladığım edebiyat mezunu türkçeye atanamaz. 80 nolu çizelgede bu aylık karşılığı dersler yazıyor. Siz de benim gibi mi anladınız. Edebiyat öğretmenliği düşündürüyor beni. Lise ve ergenler...
hocam edebiyatçı türkçeye alan değişikliği yapamaz zaten, nadiren istisnai durumlar oldu
peki aöf mezununun edebiyata alan değişikliği hakkı var mı?
Hocam bana edebiyat öğretmenliği açılmış.
hocam adınıza sevindim kendi adıma umutlandım. teyzem lisede edb öğretmeni emekliliği geçtiği halde olmuyor. o yaşta şu anki sorunları yaşayan bir bt öğretmeni olsam(lab yok vs vs) herhalde hemen emekli olurdum.
edeb 2.sınıftayım lise bile olsa bitirince hemen alan değiştireceğim.tabi ki ortaokul daha iyi bence de. belli olmaz belki ortaokula geçiş olabilir sonra. şu an fen edebiyat mezunu olup ortaokulda çalışanlar var 2003 de atanmışlar. Eğer ortaokullara da liselerdeki gibi seçmeli osmanlıca filan koyarlarsa geçiş hakkı doğar.
Ayrıca bu alan değişikliğinden önce meb branş değişiklikleri de yapardı fen edeb mezunları lise ile ortaokul arasında karar verirlerdi. Artık bunun yapılmayacağına dair bir hüküm var mı?