2013 Eylül atama kontenjanları açıklandı..

Kodla Büyü
bilo' Alıntı:
78e kadar düşermi gerçekten...1 yıl boyunca daha atama olmaması ve gittikçe düşen kontenjanlar kaymayı azaltır gibime geliyor..sonuçta öğretmenlik yavaş yavaş rağbet görmeye başlaması 80de kalır diye düşünüyorum..

80 altına düşerse süper olur..
Hocam 79.00 puan olanın sıralaması 1500 civarı. Kontenjanda 1569 olduğundan puan olarak 78-79 arasında kalacak gibi.78 puanlılarında 26 ile atanma şansı var.

musicus' Alıntı:
bilo' Alıntı:
78e kadar düşermi gerçekten...1 yıl boyunca daha atama olmaması ve gittikçe düşen kontenjanlar kaymayı azaltır gibime geliyor..sonuçta öğretmenlik yavaş yavaş rağbet görmeye başlaması 80de kalır diye düşünüyorum..

Hocam 79.00 puan olanın sıralaması 1500 civarı. Kontenjanda 1569 olduğundan puan olarak 78-79 arasında kalacak gibi.78 puanlılarında 26 ile atanma şansı var.

hocam fakülte bölüm ayrımı var mı sıralamada, varsa bu sıralama bir anlam ifade etmez. yani bütün bilişim teknoloji bölümlerine bakmak lazım o zaman...

sahininces' Alıntı:
musicus' Alıntı:
bilo' Alıntı:

hocam fakülte bölüm ayrımı var mı sıralamada, varsa bu sıralama bir anlam ifade etmez. yani bütün bilişim teknoloji bölümlerine bakmak lazım o zaman...
Evet bütün bölümlerin sıralaması. Yaklaşık 14 farklı bölümün toplamıdır. Böte den tutun Matematik bilgisayar bölümüne kadar. Bu sene sıralamaların daha iyi olması 2012 puanlarının kullanılamayacak olmasından.

merhaba yorumları okudum bazı arkadaşlar 81 puanla sıralamasının 1150 lerde olduğunu yazmış. benim 79.70 puanım var ve sıralamam 826 bu nasıl oluyor anlamadım?

Hocalarım kafamı karıştıran bir soru var ben böte yani eğitim fakültesi btrdm sıralamam(bilişime alınacak 12 branşın toplamı) 1500 lerde yani 1569 un içinde 26 yıda açacam yinede atanamama ihtimalim var mı bu TEF BÖTE meselesi çok kafa karıştırıcı bilen birisi bunu açıklarsa sevinirim.

burocan' Alıntı:
bötede tef de olsak 1569 un içine girdiğimiz için atamamızın olması gerekmez mi ?

2010 aralık atamasında 903 kişi falan alınıyordu. sıralamam 927 falandı atandım. ama 26 dan çok ücra bir yere...

evet bu atamamadada 100 e yakın kayma olacağı şüphesiz bu puanların içlerinde zaten kamuda görev yapan arkadaşlarımız var yada başka bir ile gitmek istemeyen arkadaşlar oyüzden kayma olacaktır.

Geri