80-81 arası muhtemel kapatır bu yıl. ama sınava girmeyen biri olarak sıralamaları bilmiyoruz...
Hocam 79.00 puan olanın sıralaması 1500 civarı. Kontenjanda 1569 olduğundan puan olarak 78-79 arasında kalacak gibi.78 puanlılarında 26 ile atanma şansı var.bilo' Alıntı:78e kadar düşermi gerçekten...1 yıl boyunca daha atama olmaması ve gittikçe düşen kontenjanlar kaymayı azaltır gibime geliyor..sonuçta öğretmenlik yavaş yavaş rağbet görmeye başlaması 80de kalır diye düşünüyorum..
80 altına düşerse süper olur..
musicus' Alıntı:Hocam 79.00 puan olanın sıralaması 1500 civarı. Kontenjanda 1569 olduğundan puan olarak 78-79 arasında kalacak gibi.78 puanlılarında 26 ile atanma şansı var.bilo' Alıntı:78e kadar düşermi gerçekten...1 yıl boyunca daha atama olmaması ve gittikçe düşen kontenjanlar kaymayı azaltır gibime geliyor..sonuçta öğretmenlik yavaş yavaş rağbet görmeye başlaması 80de kalır diye düşünüyorum..
Evet bütün bölümlerin sıralaması. Yaklaşık 14 farklı bölümün toplamıdır. Böte den tutun Matematik bilgisayar bölümüne kadar. Bu sene sıralamaların daha iyi olması 2012 puanlarının kullanılamayacak olmasından.sahininces' Alıntı:musicus' Alıntı:Hocam 79.00 puan olanın sıralaması 1500 civarı. Kontenjanda 1569 olduğundan puan olarak 78-79 arasında kalacak gibi.78 puanlılarında 26 ile atanma şansı var.bilo' Alıntı:78e kadar düşermi gerçekten...1 yıl boyunca daha atama olmaması ve gittikçe düşen kontenjanlar kaymayı azaltır gibime geliyor..sonuçta öğretmenlik yavaş yavaş rağbet görmeye başlaması 80de kalır diye düşünüyorum..
hocam fakülte bölüm ayrımı var mı sıralamada, varsa bu sıralama bir anlam ifade etmez. yani bütün bilişim teknoloji bölümlerine bakmak lazım o zaman...
eemree' Alıntı:musara' Alıntı:arkadaşlar 80,5 puanım var ve sralamam 1245
sanırım bu sefer oldu tahminen 78 lerde kapatır gibi
böteciler 26 ile meslek liselerine atanabiliyormu?
eğitim fak. böte meslek lisesine atanamaz
burocan' Alıntı:bötede tef de olsak 1569 un içine girdiğimiz için atamamızın olması gerekmez mi ?