elsin03' Alıntı:arkadaşlar açık olan çok okul var ama her sene az az kontenjan veriyorlar. umarım bu sene çok olur. geçen sene çok fazla tercih yapmadım. bu sene de sadece deniz kenarı olan yerleri düşünüyorum. puanım 139 an itibariyle. tef. herkes için hayırlısı
icenur' Alıntı:elsin03' Alıntı:arkadaşlar açık olan çok okul var ama her sene az az kontenjan veriyorlar. umarım bu sene çok olur. geçen sene çok fazla tercih yapmadım. bu sene de sadece deniz kenarı olan yerleri düşünüyorum. puanım 139 an itibariyle. tef. herkes için hayırlısı
Esimin tayini bornovaya cikti.aslimda ozur grubundan isticem ama ogrendigim kadariyla il disinada basvurabiliyorum.evide bornovadan tuttuk.oradaki meslek liselerini dusunuyorum nasipse....
İstedigim okullar acilirsa il disindan sansimi denemek istiyorum.acilmazsa zaten es durumunu beklicem ama gordugum kadariyla il disi istiyeceklerin puani benden cok yuksek.benim puanim 88.warface' Alıntı:icenur' Alıntı:elsin03' Alıntı:arkadaşlar açık olan çok okul var ama her sene az az kontenjan veriyorlar. umarım bu sene çok olur. geçen sene çok fazla tercih yapmadım. bu sene de sadece deniz kenarı olan yerleri düşünüyorum. puanım 139 an itibariyle. tef. herkes için hayırlısı
Esimin tayini bornovaya cikti.aslimda ozur grubundan isticem ama ogrendigim kadariyla il disinada basvurabiliyorum.evide bornovadan tuttuk.oradaki meslek liselerini dusunuyorum nasipse....
hocam ildışı sıkıntı ama bide çıkarsa gitmek zorundasınız eş durumu varken ildışına ne gerek var
DaMieN' Alıntı:İmkansız. 100'un altı hiç ama hiç hayal kurmasın bence...
warface' Alıntı:DaMieN' Alıntı:İmkansız. 100'un altı hiç ama hiç hayal kurmasın bence...
merkez içinmi konuşuyorsun hocam
alim' Alıntı:129 puanla bende kontanjanların açıklanmasını bekliyorum inşAllah gecen 2 sene gibi 5-10 kontenjan vermezler öyle olursa bende ümitsizim. Kontenjan açıklanmadan taban puanı kestirmek zor...
serbay2' Alıntı:Arkadaşlar İzmir Meb in daha önce yayınladığı ihtiyaç listesine göre, il içi atama sonuçlarına baktığımızda bir çok yer kapanmış oluyor.Bu yerlere atanan öğretmenlerden boşalan okulların ildışında açık gözükme ihtimali nedir?
avy' Alıntı:bence izmir için 70 e yakın yer açarlar..Açarlarda bende giderim inş. yoksa kaldık başka bahara.. :|
warface' Alıntı:alim' Alıntı:129 puanla bende kontanjanların açıklanmasını bekliyorum inşAllah gecen 2 sene gibi 5-10 kontenjan vermezler öyle olursa bende ümitsizim. Kontenjan açıklanmadan taban puanı kestirmek zor...
yapma hocam seninde umuduun yoksa biz öldük desene((
serbay2' Alıntı:Arkadaşlar İzmir Meb in daha önce yayınladığı ihtiyaç listesine göre, il içi atama sonuçlarına baktığımızda bir çok yer kapanmış oluyor.Bu yerlere atanan öğretmenlerden boşalan okulların ildışında açık gözükme ihtimali nedir?
biser' Alıntı:... 2010 verileri civari bir sey beklemek yanlis bir sey olmaz.